Klizaliste u Zagrebu (1913)

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Ne razumijem, zašto su nama u BiH zanimljive stare fotografije Zagreba pa im treba otvoriti posebnu temu, i još na subforumu IstorijaAustriaHungary1867 wrote: ↑17/11/2021 05:52 Uz Inspiraciju i motivaciju popularnog sub-foruma Slike Starog Sarajeva, svojim dekretom ja proglasavam nastanak i malo poznatog, ali buduce i vrijednog foruma, Stare Slike Zagreba. Ovdje stavljate dakle slike iz bilo kojeg perioda, ali da prikazuju Zagreb.
Vidi, subforum Historija/Povijest se bavi time sto predstavlja stvari vezane generalno ne samo za BIH nego i ostatak svijeta. Ima nekih zainteresovanih iz BIH koji zele da znaju o historiji/povijesti Zagreba, ukljucujuci i mene (Sarajliju). A i dobra ti ideja za otvaranje tema o starim fotografijama Beograda. Mislim da neko to moze uraditi i rado bih se isto ukljucio na tu temu.jasib wrote: ↑22/11/2021 20:37Ne razumijem, zašto su nama u BiH zanimljive stare fotografije Zagreba pa im treba otvoriti posebnu temu, i još na subforumu IstorijaAustriaHungary1867 wrote: ↑17/11/2021 05:52 Uz Inspiraciju i motivaciju popularnog sub-foruma Slike Starog Sarajeva, svojim dekretom ja proglasavam nastanak i malo poznatog, ali buduce i vrijednog foruma, Stare Slike Zagreba. Ovdje stavljate dakle slike iz bilo kojeg perioda, ali da prikazuju Zagreb.
Nije li korisnije da se ovakva tema vidi na nekom zagrebačkom forumu
Trebamo li onda otvarati teme o starim fotografijama Beograda, Praga, Atine, Istanbula, itd.![]()
Možda ima neki razlog kojeg ja ne znam![]()