Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma bravo majstore, trenerski genije, dekanu fudbala! Hvala ti za najgore kvalifikacije u istoriji reprezentacije. Ali nema veze, forumski stručnjaci su prepoznali napredak u igri i imaš njihovu punu podršku da nastaviš za ovim hororom i zajedno sa predsjednikom saveza nastaviš sa sabotažom bh. fudbala i države Bosne i Hercegovine. Podrška za velikog trenerskog maga Peteva, jebo vas on
Otjerali ste Safeta, niste se smirili dok ga niste otjerali kao da je državni neprijatelj, a ne jedini selektor koji nas je odveo na neko takmičenje. Otjerali ste Mešu, Robija, Duška, a sad puna podrška ovom bugarskom debilu koji ni ne pomišlja na ostavku? Još podjebava novinara: Hoćete li me poslije svake utakmice pitati za ostavku?
Fuj, gadi mi se sve. Eto vam Peteva, svršavajte na njega i u narednom ciklusu blamaža i sramote.
Ma vala ni Susic nije bio nikakav pametnjakovic. Desio se u dobrom trenutku kad je vecina likova koji su sad vec u penziji, ili na zalasku karijere bila u najboljim godinama.
Dokaz i njegove kvalitete je "uspjeh" koji ostvaruje nakon vodjenja reprezentacije.
Prosinecki je posebna kategorija losine, ne znam gdje ces njega spominjati.
Susic je nas najgori selektor kojeg smo imali, da je Petev vodio onu magicnu generaciju 2014te igrali bismo finale svjetskog ja vam to garantujem, a u finalu je sve moguce. Ko zna mozda bi se danas o nama pricalo kao nekadasnjim svjetskim prvacima koji su u krizi
Do njih je licno,kolko su htjeli postovali su svakog trenera i samim tim se po rezultatima sve moglo vidjeti.Zasto se nikad protiv velikih nismo obrukali,zato sto znaju gdje treba dat maximum i pokazat snagu a protiv slabijih su se ponasali amaterski.Zasto se ovako ne ponasaju u svojim klubovima i daju maximum,vecina?Pa znaju tu nema naseg mentaliteta tu ako zajebes popisaj se na karijeru.
Realno, ne mogu se porediti reprezentacije i kadar 2014 i danas, a ta 2014 godina je neka kojom se mi kao vodimo, da smo još na tom nivou. Jednostavno nam je generacija jako loša i to je to, ne znam ko može relano očekivati da mi budemo 2-3 u grupi (bilo kojoj grupi) sa ovakvim igračima, pored država koje su, ne uzimajući u obzir resurse, puno veće i imaju veći izbor igrača, jače domaće lige, itd.
"Nismo zaslužili izgubiti 2:0, jer smo imali svoje šanse"..
"Generalno nisam zadovoljan porazom od Finske i tim sam razočaran. Tužan sam i zbog 2:2 protiv Kazahstana" - rekao je Petev.