Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma nemamo mi nikakve koristi od toga i da nije jeo i da je jeo. Govorim iskljucivo za doticnog. Jeo il ne jeo, nije to taj igrac koji donosi prevagu, u kojeg se mozes pouzdati. A ko je lik sa njim, nemam pojma.
Shvati covjece da nece da igra za vicu i bugara a sto ga ovaj forsira nije do Mireta
Znam ja njega i dok je igrao za Susica, Koumana, Bazdarevica...mogao sam zmiriti ali nisam htio da zmirim.
Izvini samo, a kako mislis sto ga forsira? Ko? Petev?
Ne igra se za Peteva, vec za reprezentaciju. Petev nije nista kriv. Zapravo kriv je što mu je ikako davao šansu. Trebao ga je nogom nabiti. Beskoristan igrač. Doduše nije jedini
Ludzak wrote: ↑14/11/2021 18:09
Ne igra se za Peteva, vec za reprezentaciju. Petev nije nista kriv. Zapravo kriv je što mu je ikako davao šansu. Trebao ga je nogom nabiti. Beskoristan igrač. Doduše nije jedini
Ma nemamo mi nikakve koristi od toga i da nije jeo i da je jeo. Govorim iskljucivo za doticnog. Jeo il ne jeo, nije to taj igrac koji donosi prevagu, u kojeg se mozes pouzdati. A ko je lik sa njim, nemam pojma.
Shvati covjece da nece da igra za vicu i bugara a sto ga ovaj forsira nije do Mireta
Nece da igra za njih? Zahvali se na pozivu, kaze ima posla u Stambolu pa ne stize....
A ja naivno mislio da kad igra, igra za nas sviju... Naime to je znacenje rijeci Reprezentacija... Nije bolje ni zasluzio nego sa ga zguti ova gromada.
cekaj ili je kriv ili nije kriv.Prvo se dogovori sa sobom.za reprezentaciju u kojoj je teski kriminalac bog i batina,ukojumenadzeri uvaljuju kako koga hoce,u kojo su u strucnom stabu totalni anonimusi,u kojoj jeda Begovic,Vrancic,Kovacevic nemaju mjesta ni na tribinama,u kojoj trening kamp sluzi ni zasto,u kojoj je selektor po kvalitetu u rangu Starcevica...
cekaj ili je kriv ili nije kriv.Prvo se dogovori sa sobom.za reprezentaciju u kojoj je teski kriminalac bog i batina,ukojumenadzeri uvaljuju kako koga hoce,u kojo su u strucnom stabu totalni anonimusi,u kojoj jeda Begovic,Vrancic,Kovacevic nemaju mjesta ni na tribinama,u kojoj trening kamp sluzi ni zasto,u kojoj je selektor po kvalitetu u rangu Starcevica...
Jednostavno je: mogao je da nareda sve gorepomenuto i kaže da zbog tog-i-tog neće da igra za reprezentaciju i gotovo. A ne da došeta na teren i neće da igra, ali hoće da zauzima nečije mjesto.
Jednostavno je: mogao je da nareda sve gorepomenuto i kaže da zbog tog-i-tog neće da igra za reprezentaciju i gotovo. A ne da došeta na teren i neće da igra, ali hoće da zauzima nečije mjesto.
Ja kad nisam htio da igram sjedio sam kod kuće.
Pa to je mogao da vidi i debil sa klupe a ne da ga navijaci upozoravaju koga treba mjenjati
Pjanicev doprinos u reprezentaciji je ravan doprinosu Brune Akrapovica. Do duse Bruno je dao Izraelcima eurogol sto ga cini boljim igracem od ovog malog smrada.
Ako ima imalo morala u sebi oprostice se od reprezentacije, steta samo sto nije odabrao Luksemburg.
konami666 wrote: ↑15/11/2021 07:36
Nemojte tako ljudi pa on je veliki mumin ima čak i slika kako drži tespih i mase turskom zastavicom. Gdje će vam duša.
Super, neka predje onda u Reprezentaciju Mumina Opstine Besiktas, i neka ide na tespihali pripreme u Alanya-u...
konami666 wrote: ↑15/11/2021 07:36
Nemojte tako ljudi pa on je veliki mumin ima čak i slika kako drži tespih i mase turskom zastavicom. Gdje će vam duša.
Super, neka predje onda u Reprezentaciju Mumina Opstine Besiktas, i neka ide na tespihali pripreme u Alanya-u...
Ma ne moze on igrati ni za Besiktas. Eto zivi bili pa vidjeli
Ja kad nisam htio da igram sjedio sam kod kuće.
Pa to je mogao da vidi i debil sa klupe a ne da ga navijaci upozoravaju koga treba mjenjati
Poenta je: zašto je uopšte i došao u Zenicu ako nije htio da igra? Da nekome zauzme mjesto? Ionako je u Turskoj toplije.
Kada najvecem bezmudasu u istoriji ove reprezentacije stavis da bude kapiten sta drugo ocekivati nego poraz. Znaci najveci mis treba da kao bude neki autoritet ostalim?!?
Jel i dalje Koeman kriv, ili Gerro ili ja mozda sto mjesecima pisemo o kakvoj se ublehi i kukavici radi?
On je za mene "igracki mrtav" od one utakmice protiv Grcke u Zenici. Zbog njega smo izgubili 3 boda i tako popusili cijele kvale.
Nije utakmice za repku odigrao kako treba od one utakmice u Atini s Grčkom, više se ne sjećam ni koja je godina bila. Što samo govori za sebe.
Ja cu biti iskren u vezi te utakmice. Pjanic je strasno odigrao to poluvrijeme. Ljepota jedna.
Ali heeej, on je i to uspio da uprska sa crvenim kartonom. Znaci da je u cijeloj povijesti imao poluvrijeme dostojno njegovog renomea ali ni to nije uspio da dovede do kraja.
Ma sta se bolan tu ima dalje govoriti