Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
konektovan wrote: ↑14/11/2021 19:24
Ovo se vidjelo od sinoć..da je merc nasviran na staru formu...nevjerovatna brzina i voznja bez greške lewisa.
Svi znaju da je najbolja taktika sakrivat svoju brzinu do 4 trke prije kraja kad zaostajes 21 bod za suparnikom.
Logy
Je li neko rekao da sakrivaju? Ili je to pripremljena izvlakusa?
Ne znam sta vam nije jasno sta se sa mercedesom dogadja zadnje dvije utrke. Ocito su nesto radikalno poboljsali sto im daje ovu brzinu. Bez toga....klasika kmecavac
PlusSA wrote: ↑14/11/2021 19:31
I bottas evo skida opasno Maxa,
Nije do bolida
Nije nekad lose ni mozak ukljucit ili malo poslusat sta govore ljudi na utrci. Bottas daje maximum, Verstappen je vec potrosio fino gume braneci se od Lewisa pa mora usporiti. Kad budes punoljetan skontat ces.
konektovan wrote: ↑14/11/2021 19:33
Joj ovog leemudana voditelja na sk,..i svršavanja na lewisa,..hebote ko da je Mazepin sa hasom sa zadnne na orvu poziciju došao...
Ma jedan od njih ga ni malo ne podnosi. Mozes vidjeti po komentarima.
Nije nekad lose ni mozak ukljucit ili malo poslusat sta govore ljudi na utrci. Bottas daje maximum, Verstappen je vec potrosio fino gume braneci se od Lewisa pa mora usporiti. Kad budes punoljetan skontat ces.
Šta ce ti mozak kad vozis mercedes
O gdje si Russel nisam te prepoznao, sretno sljedece sezone.
Svi znaju da je najbolja taktika sakrivat svoju brzinu do 4 trke prije kraja kad zaostajes 21 bod za suparnikom.
Logy
Je li neko rekao da sakrivaju? Ili je to pripremljena izvlakusa?
Ne znam sta vam nije jasno sta se sa mercedesom dogadja zadnje dvije utrke. Ocito su nesto radikalno poboljsali sto im daje ovu brzinu. Bez toga....klasika kmecavac
konektovan wrote: ↑14/11/2021 19:33
Joj ovog leemudana voditelja na sk,..i svršavanja na lewisa,..hebote ko da je Mazepin sa hasom sa zadnne na orvu poziciju došao...
Okreni na hrvatski sport klub, pisao sam vec, tamo su tvoji kaže "evo uzeo je i brazilsku zastavu, malo dodvoravanja publici"
_BataZiv_0809 wrote: ↑14/11/2021 19:37
Jedna od najvecih Lewisovih pobjeda ikad
Pa ne znam baš, pobjeđivao je i kudikamo bolje šofere u direktnoj borbi nego danas. Ali treba ga se pohvaliti za cijeli vikend, ipak start s desete pozicije, nesposobni suvozač koji pušta konkurenciju, izgurivanje sa staze od inferiornog pilota i na kraju pobjeda.
Pa ne znam baš, pobjeđivao je i kudikamo bolje šofere u direktnoj borbi nego danas. Ali treba ga se pohvaliti za cijeli vikend, ipak start s desete pozicije, nesposobni suvozač koji pušta konkurenciju, izgurivanje sa staze od inferiornog pilota i na kraju pobjeda.
U pet deka su RB i Merc,vidjelo se ono nekoliko krugova kad je Hamuš pokušavao uhvatiti DRS iza Maxa.Jedva.Da nije bilo DRS ne bi prešao do kraja.Mercedes mrvu brži na pravcu ali nedovoljno samo po sebi za preticanja.
Ma nema sta Mercedes je promijenio nesto na bolje u zadnje dvije utrke ili evo ovdje, vidi se ta razlika, niko nije ni blizu te brzine.
RB ce morati odgovorit necim. Sta kaze historija, kome su naklonjene zadnje tri staze.
Ček ček..je li Botas nesposoban kad je dobio naredbu da propusti lewisa?!
Mene bi bilo stid,..da neko za ovu pobjedu kaže da je najveća ikad..blage veze vi nemate lelemudani jedni. Timski kolega te propusti,..i to zovete najvećom pobjedom..