Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Taj PDS 2 moras i mreznim kablom spojiti da bi mogao vracati sadrzaj unazad. Dok kod pds 3 to ima sam u sebi indovoljan je coax kabl.
Cim telemach nudi onda je kompartibilan
Obradovao si me
Osteman zid, postavljen buzir i provucen samo coax kabl u dvije prostorije u stanu. Izmalterisan zid i sve zatvoreno.
Sretnem komsiju koji je penziju zaradio kao monter u BHT i kroz pricu dodjemo do one price oko optike u BHT i spomenem mu ovo sto sam uradio. Kaze trebao si i utp kabl provuci za drugi tv. Meni oci stale .
Valjda kod moje tv treba i utp pa zbog toga pitam. Znaci dovoljan je i coax. Odmah mi je lakse
Hvala
PA kad si stemao trebao si provuci i utp kabl. Ako ti je veci buzir mozda mozes i sada provuci.
Ja sam isto tako stemao zidove i u svaku sobu proveo i utp i coax pa neka stoje kada sam renovirao stan.
Gotovo je sad, jbg. Najmanji je bio problem kupiti i provuci. Hajde bitno je da se moze tv gledati, a net svakako mislim "pojacati" nekim tplink ruterom jer ovi njihovi modemi nisu nesto kao i njihova wifi mreza.
dzenanalic22 wrote: ↑06/11/2021 21:43
Je li dovoljno 20-25 mbps za neometano praćenje EON-a izvan mreže. Planiram uzeti taj paket uz EON OTT box, samo mi nije jasna svrha priključne takse od 80/40 KM... Također, osnovni paket je 24.50 KM + 5 KM renta za box, a Full paket 30.50 KM, renta se ne plaća... dođe na isto.
Zdravo @dzenanalic22,
Ukoliko ste zainteresirani za priključenje naših usluga, molimo da nam u inbox dostavite kontakt telefon i pozvati ćemo Vas te pružiti sve potrebne informacije. Zahvaljujemo se na ukazanom povjerenju.
Loki2k9 wrote: ↑06/11/2021 22:27
Nisam u toku, da ne vrtim stranice... Jel ovo Telemach pretplatu poskupio za 1 KM?
Zdravo @Loki2k9,
Total TV usluga je skuplja za 1KM od 01.08. tekuće godine. Cijena Telemach paketa je ostala nepromijenjena.
Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju.
MMM1977 wrote: ↑07/11/2021 01:43
Eon na TV mi šteta opasno a nije do interneta, aplikacija na laptopu radi normalno, Eurosport player na TV isto normalno... šta bi moglo da se uradi?
Zdravo @MMM1977,
Ukoliko postoje poteškoće u radu servisa, molimo da nam se javite u inbox i dostavite korisničke podatke. Rado ćemo provjeriti. Stojimo na raspolaganju.
channel10 wrote: ↑07/11/2021 16:41
Gotovo je sad, jbg. Najmanji je bio problem kupiti i provuci. Hajde bitno je da se moze tv gledati, a net svakako mislim "pojacati" nekim tplink ruterom jer ovi njihovi modemi nisu nesto kao i njihova wifi mreza.
Za pojacavanje neta tp link mesh, kupi paket sa 2 rutera i miran si.
Mamma Mia! wrote: ↑06/11/2021 13:12
Na D3 box-u samo je od sebe prebacivalo ove brojeve (5/8) naprijed tj. na "sljedeću" stranicu ili se moglo šaltati preko daljinskog.
Sada na EON box-u teletext otvori npr. na petoj stranici, stoji i nema šanse daljinskim vratiti na prvu stranicu. Ako se klika lijevo od tipke "ok" u sredini ode samo na četvrtu stranicu, ili ako se ide desno onda samo do šeste stranice i neće dalje. Kako se sada mogu "prevrtati" stranice teletexta, @Telemach? Hvala!
Instaliraj aplikaciju na boxu sofascore i uzivaj u rezultatima. Ne znam da li imaju i rezultati.com svoju app, mozes provjeriti i njih.
upalim TV izadje poruka POTREBNO JE AZURIRATI CAM-MODUL obratite se svom kabl. operateru.nazovem ja SVOG kabl. operatera javi se osoba koja nema veze sa vezom
Jel moguce promjeniti IP adresu sam ili vi morate ?
Zdravo @isie,
Ukoliko je potrebno izvršiti promjenu IP adrese, kolege iz odjeljenja tehničke podrške Vas mogu pozvati za više informacija. Stojimo Vam na raspolaganju.
TheWatcher wrote: ↑08/11/2021 13:02
upalim TV izadje poruka POTREBNO JE AZURIRATI CAM-MODUL obratite se svom kabl. operateru.nazovem ja SVOG kabl. operatera javi se osoba koja nema veze sa vezom
Zdravo @TheWathcer,
Izvinjavamo se zbog prouzrokovane neugodnosti. Molimo Vas da nam u inbox dostavite korisničke podatke, kolege iz odjeljenja tehničke podrške će Vas pozvati u najkraćem roku za detaljnu provjeru.
Opet cijela usluga down. Posto ne umanjujete racune kad su grupni prekidi jer nije kao do vas, prosli mjesec moja firma je poslovala sa gubitkom, dobit cu 30% manje plate. Nije do mene, tako da cu i ja vama platiti 30% manji racun jer nije do mene. Brojim dane do isteka ugovora. Gadite mi se.
DON_eARL wrote: ↑09/11/2021 10:30
E jebiga druže, pretjera ga sada baš. Ako radiš u iole ozbiljnoj firmi, ista bi trebala da ima neki backup link, čuj 30% manja plata zbog Telemacha.
Nisi skontao, nije zbog telemacha. Ovo je vise bilo poredjenje jer telemach kaze da kad je grupni prekid nema umanjenja racuna. Kao na to ne mogu uticati. Ja sad pitam da li mogu ja uticati sto mi je sef rekao da ce svima biti smanjena plata iz xxx razloga. Nadam se da je sad malo jasnije. Fazon je sto kad usluga ne radi nikad nije do teemacha, uvijek je nemo drugi kriv.