Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ima li gdje da se zalim korpi za bezobraznu voznu jednoj od dostavljaca. Prestizanje i brza voznja, zamalo sudar da bude. Imam registracije i tip vozila
madesa wrote: ↑08/11/2021 10:12
ima li gdje da se zalim korpi za bezobraznu voznu jednoj od dostavljaca. Prestizanje i brza voznja, zamalo sudar da bude. Imam registracije i tip vozila
probaj s njihove stranice, imas formu, pa nam javi sta kazu
Čuo sam da je Korpi uletila inspekcija i da su morali odjebati sve studente, dakle ostali su samo full time zaposleni kuriri i da je to razlog kašnjenja narudžbi i manjka ljudi. Vidim da su skršili dosta love na digitalu, stalno mi izlijeću oglasi "Postani super Kurir".
Buckethead wrote: ↑08/11/2021 11:40
Čuo sam da je Korpi uletila inspekcija i da su morali odjebati sve studente, dakle ostali su samo full time zaposleni kuriri i da je to razlog kašnjenja narudžbi i manjka ljudi. Vidim da su skršili dosta love na digitalu, stalno mi izlijeću oglasi "Postani super Kurir".
hebem ja sve ako ne dopusta studentima da rade. Pa koji qrac? Toliko raje s faxa sam uočio da dostavlja i to je odličan posao za studenta. Ne vjerujem, odakle ti ovaj info?
Last edited by un1ted on 08/11/2021 14:25, edited 1 time in total.
Praksa i teorija nisu isto. Imao sam predavanje 8-12 pa pauza 4h. Rado bih da sam mogao raditi u tom periodu Pored toga, šta ako obnavljaš godinu, šta ako imaš dovoljno vremena?
Nesto mi ovo nevjerovatni, jer npr mozes slagati novine cijelu noc kao student, a ne mozes voziti dostavu
Nisam se dobro izrazio halalite, samo vanredni studenti mogu raditi, redovni ne, ne može preko studentskog servisa. I naravno slažem se, odllično je za studente može se fino zaraditi, jebiga nije to bilo u naše vrijeme.
To da redovni studenti ne smiju raditi je teska debilana koju pod hitno treba zakonom mijenjati. Po cijelom svijetu mladez radi uz skolovanje, samo kod nas se zavrsi fax, ima cca 23-24 godine i nicim se u zivotu ne bavi. Metne u CV da je profi nargilas koji zica petaka od cace da poslije predavanja skita po kafama.
ne kontam kako ne mogu raditi, znam i znao sam hrpu ljudi koji su radili i rade
mozda "ne moze" u ovom smislu ako uleti inspekcija pa kazni firmu, ali ne znam da postoji neki mehanizam da te blokira preventivno
a ovo vandredni student bla bla ja mislim da one tete u studentskim ne znaju uopste koja je procedura za vandrednog studenta