Tzv. "paradžemati" - legla umobolnika

Rasprave o vjerskim temama.
Post Reply
ljubijankic

#876 Re: Tzv. "paradžemati" - legla umobolnika

Post by ljubijankic »

vjeshalica wrote: 01/11/2021 09:55
ljubijankic wrote: 01/11/2021 09:11

A zasto bi se on uopste raspravljao sa polupimenom buranijom? Covjek pola zivota proveo skolujuci se, sve sto kaze potkrijepi dokazimo i onda dodje neko i pametuje na osnovu nicega. Pa svak ko vodi slicne stranice (bez obzira na sadrzaj) i ko ima gram mozga blokirat ce pajsere, imaju ljudi pametnije posla od rasprave sa budalama i neznalicama.
Sto bi nepismeni i zatupljeni Pezic vodio raspravu sa osobama koje su milijardu kopalja iznad njega,on smislena pitanja kad vidi korisnika blokira, a podrsku mu daju samo nepismeni i neobrazovani koji shvataju njegovu poentu uz komentar, Allah ce ovo i ono itd

Pezic ne praktikuje hadis o ostavljanju rasprave
To se odnosi na besmislice i praznu pricu
Ali on ostavlja raspravu cim vidi da mu neko ukaze na njegove propuste odma blokira i postavlja sebi poziciju.

Samo glup ne vidi o cemu je rijec.
Bogati koja su to smislena pitanja koju su mu postavljena? Ne pratim dotičnog a pogotovo ne citam komentare na takvim stranicama, pa me živo zanima sta ga to smisleno pitanju oni koji su pametniji od njega. I cisto da se razumijemo ne branim njega, vec generalno stav svih koji blokiraju ljude na svojim stranicama koji pisu gluposti.
vjeshalica

#877 Re: Tzv. "paradžemati" - legla umobolnika

Post by vjeshalica »

ljubijankic wrote: 01/11/2021 09:57
Bogati koja su to smislena pitanja koju su mu postavljena? Ne pratim dotičnog a pogotovo ne citam komentare na takvim stranicama, pa me živo zanima sta ga to smisleno pitanju oni koji su pametniji od njega. I cisto da se razumijemo ne branim njega, vec generalno stav svih koji blokiraju ljude na svojim stranicama koji pisu gluposti.
Bila je ovdje rasprava ranije,kad je prvi put duze vrijeme bio zaklopio komentare kompletan povod. I po cemu ti smatras da su besmislena pitanja? Ides toliko daleko da potcjenjujes svaciji intelektualni sklop, jer gajis simpatije prema doticnom? Uglavnom turbo daije koji nosevima paraju oblake,iako je Islam takvu pojavu ponasanja zabranio.

Jedno je psovanje,vrijedjanje,pisanje totalnih gluparija itd

A drugo je kad ga pitas, a on sa visine odglumi 3 rijeci, ako nema vremena ili mu previse ode na zivce odma i blokira.

Ja sam mu davno postavila pitanje(ne bi javno o tome) radi se o relaciji izmedju roditelja i djeteta, frajer odgovorio kao pise gore. I blok. Beli mene to sikira. Uradice neko kako misli da treba, a Bog koji vidi bolje nek presudi kako je odredio.
Sociolog

#878 Re: Tzv. "paradžemati" - legla umobolnika

Post by Sociolog »

20% mu pitanja budu sukobi Majke i Kcerke...

Koliko je razorio unutar porodica odnose..

Djevojka se pokrije ok, kaze on Majka ako ne zeli s Tobom, da prica, ti imas svoj put.

Ogroman broj pitanja mu raja postavlja , u vezi problema djece koja se skroz pokriju i njihovih roditelja koji to ne podrzavaju.
I ove mlade cure pitaju, sta da radim..
Ovaj kreten, imas svoj put, ako majka prihvati-prihvati...imas svoj put.
vjeshalica

#879 Re: Tzv. "paradžemati" - legla umobolnika

Post by vjeshalica »

Ma ova zadnja sranja o tome kako su bracni problemi nastali jer su zene finansijski neovisne :lol:

Po njegovoj analogiji zena koja radi je finansijski neovisna i u tom slucaju je muz ne moze ucjenjivati kao sto je kod nas obicaj biti "ucjenjen situacijom zivotnom"
To njemu smeta, jer zena dominira a to mu se ne dopada
Finansijska neovisnost zena ga jako cini uznemirenim a lako je zakljuciti i zasto :mrgreen:

Lik nije dobar sa mozgićem, da li je upoznat sa ružnom i tužnom činjenicom koliko je žena zapravo malo obrazovano u nasem drustvu, i da su prisiljene raditi najgore poslove,jer danas nije jedna plata dovoljna(osim ako ne valjaš stogove trave i slicno) za jedan pristojan zivot?
Lik nije svjestan koliko je glup i prazan u svojim pricama
Bloo
Globalna šefica

#880 Re: Tzv. "paradžemati" - legla umobolnika

Post by Bloo »

vjeshalica wrote: 01/11/2021 10:04 Ja sam mu davno postavila pitanje(ne bi javno o tome) radi se o relaciji izmedju roditelja i djeteta
Izvini, ali moram pitati...zasto njemu?
vjeshalica

#881 Re: Tzv. "paradžemati" - legla umobolnika

Post by vjeshalica »

Bloo wrote: 02/11/2021 19:37
vjeshalica wrote: 01/11/2021 10:04 Ja sam mu davno postavila pitanje(ne bi javno o tome) radi se o relaciji izmedju roditelja i djeteta
Nisam licno privatno, vec javno postavila na FB pitanje, na njegov okaceni komentar, dakle, pitanje je bilo u vezi sa njegovim komentarom
Naisla,vidjela i postavila, nisam imala unaprijed utvrdjen razlog za to

Dakle njegov status je bio nesto kao da su djeca duzna roditeljima da uzvracaju dobrotom i brigom za iste
I ja sam ga pitala da li je duzno/u obavezi dijete da uzvraca/komunicira ili trazi relaciju sa roditeljom koji ga je ostavio odnosno da li ima ikakve obaveze dijete prema njemu
Frajer odgovorio da procitam opet sta je napisano
Kasnije obriso i blokiro
Bloo
Globalna šefica

#882 Re: Tzv. "paradžemati" - legla umobolnika

Post by Bloo »

vjeshalica wrote: 02/11/2021 19:39

Nisam licno privatno, vec javno postavila na FB pitanje, na njegov okaceni komentar, dakle, pitanje je bilo u vezi sa njegovim komentarom
Naisla,vidjela i postavila, nisam imala unaprijed utvrdjen razlog za to

Dakle njegov status je bio nesto kao da su djeca duzna roditeljima da uzvracaju dobrotom i brigom za iste
I ja sam ga pitala da li je duzno/u obavezi dijete da uzvraca/komunicira ili trazi relaciju sa roditeljom koji ga je ostavio odnosno da li ima ikakve obaveze dijete prema njemu
Frajer odgovorio da procitam opet sta je napisano
Kasnije obriso i blokiro
Ah ok, ja kontala ti imala neko pitanje, pa se okrenula njemu...tj. uputila pitanje.

Mda, sta ce on objasnjavati i elaborirati. Fino ti pise i nema izuzetaka. :mrgreen:
-Chesterfield-

#883 Re: Tzv. "paradžemati" - legla umobolnika

Post by -Chesterfield- »

A koga da pita ovdje na forumu? Vrati nam Smrleta. :D
Ja ne pratim ni jednog od ovih daija po fb...
Mislim da bi i mene blokirali, ako bih počeo postavljati pitanja?
Bloo
Globalna šefica

#884 Re: Tzv. "paradžemati" - legla umobolnika

Post by Bloo »

-Chesterfield- wrote: 02/11/2021 20:57

Sto mora na forumu? Vjerujem da u svom okruzenju ima pametnih i obrazovanih ljudi.
HN, nije to bila poenta...

I ja bih te blokirala, al ne mogu...valja mi trpit...zaradit mjesto u Dzennetu. :|
vjeshalica

#885 Re: Tzv. "paradžemati" - legla umobolnika

Post by vjeshalica »

-Chesterfield- wrote: 02/11/2021 20:57

Procitaj odgovor iznad
Bloo
Globalna šefica

#886 Re: Tzv. "paradžemati" - legla umobolnika

Post by Bloo »

Radije bih pitala vjeshalicu i IdemedosumombezMashe i jos par forumasa nego Pezica :lol:
Sociolog

#887 Re: Tzv. "paradžemati" - legla umobolnika

Post by Sociolog »

Ovaj namjestaj Bakir ne moze sebi kupiti a ovaj se hvali svojim bratom koji opet na mrskom Zapadu radi, i napravi sebi kucu.

Licemjerno hvaliti se namjestajem i staklom, stolom dok masa masa ljudi nema 3 obroka, ili ogrijev, a pozivati na skrusenost i skromnost.

Najlicemjerniji nadmeni arogantniji Tip.

Image
Guadalajara

#888 Re: Tzv. "paradžemati" - legla umobolnika

Post by Guadalajara »

Ma nešto mi ovo na slici zbijeno i tijesno. Fali barem 10-15 m2 da izgleda normalno. A za namještaj, pa ima ovog kicheraja na AliExpress-u koliko hocesh. :D
Idemedosumom

#889 Re: Tzv. "paradžemati" - legla umobolnika

Post by Idemedosumom »

Bloo wrote: 02/11/2021 21:51 Radije bih pitala vjeshalicu i IdemedosumombezMashe i jos par forumasa nego Pezica :lol:
Awww, ich fühle mich geehrt :D :oops1:
nivla

#890 Re: Tzv. "paradžemati" - legla umobolnika

Post by nivla »

Bloo wrote: 02/11/2021 21:51 Radije bih pitala vjeshalicu i IdemedosumombezMashe i jos par forumasa nego Pezica :lol:
samo ti odgovori ne bi bili u skladu sa serijatskom praksom,za pocetak nema ti sta vjesalica objasnjavati ako ima neki muskarac koji to po svojoj prirodi zna bolje objasniti
Idemedosumom

#891 Re: Tzv. "paradžemati" - legla umobolnika

Post by Idemedosumom »

Mnogi muskarci su overrated :lol:
Bloo
Globalna šefica

#893 Re: Tzv. "paradžemati" - legla umobolnika

Post by Bloo »

nivla wrote: 03/11/2021 09:48
samo ti odgovori ne bi bili u skladu sa serijatskom praksom,za pocetak nema ti sta vjesalica objasnjavati ako ima neki muskarac koji to po svojoj prirodi zna bolje objasniti
Sreca pa ne moram pratiti serijatsku praksu. :mrgreen: Jedna vjeshalica vrijedi 5 muskaraca, barem kad pusti jezik. :mrgreen:
ljubicasti limun

#894 Re: Tzv. "paradžemati" - legla umobolnika

Post by ljubicasti limun »

Sociolog wrote: 02/11/2021 23:51 Ovaj namjestaj Bakir ne moze sebi kupiti a ovaj se hvali svojim bratom koji opet na mrskom Zapadu radi, i napravi sebi kucu.

Licemjerno hvaliti se namjestajem i staklom, stolom dok masa masa ljudi nema 3 obroka, ili ogrijev, a pozivati na skrusenost i skromnost.

Image
Sta je ovo? Sijelo kod Bube i Jale?
saint_mirad

#895 Re: Tzv. "paradžemati" - legla umobolnika

Post by saint_mirad »

ljubicasti limun wrote: 04/11/2021 18:58
Sociolog wrote: 02/11/2021 23:51 Ovaj namjestaj Bakir ne moze sebi kupiti a ovaj se hvali svojim bratom koji opet na mrskom Zapadu radi, i napravi sebi kucu.

Image
Sta je ovo? Sijelo kod Bube i Jale?
ciganska posla.overcompensating za siromaštvo u kojem su bili ranije.
Sociolog

#896 Re: Tzv. "paradžemati" - legla umobolnika

Post by Sociolog »

:idea: U jeku krize gsje sve zivo skuplja po 20 i 30% ovaj arogantni kreten, stavi sliku kako su njegova braca zaradila i kupila stilski namjestaj i da se popije slatka.

Ne kontam, cemu to...koja svrha..
I to zaradila na " tom mrskom zapadu kako ti kazes".

Zamisli koliko moras biti da se hvalis ovome, a koliko Pezicu u tvom komisiluku zivi tesko ljudi.

Obidjes li malo stare ljude doli ?
Kako te raja od ranije provalila da ni 5kg u zivotu podigao.
Lako je zivjeti kad "braca iz svojih mesdzida iz Svedske Danske...salju i kapaju za promovisanje kako ti kazes prave istine zabludnjelim Bosnjacima.
suspect_zero

#897 Re: Tzv. "paradžemati" - legla umobolnika

Post by suspect_zero »

Image

Koji kič, isto rumunski romi....od ovog samo epi napad mogu dobiti.
vjeshalica

#899 Re: Tzv. "paradžemati" - legla umobolnika

Post by vjeshalica »

Sociolog wrote: 04/11/2021 22:52 :idea: U jeku krize gsje sve zivo skuplja po 20 i 30% ovaj arogantni kreten, stavi sliku kako su njegova braca zaradila i kupila stilski namjestaj i da se popije slatka.

Ne kontam, cemu to...koja svrha..
I to zaradila na " tom mrskom zapadu kako ti kazes".

Zamisli koliko moras biti da se hvalis ovome, a koliko Pezicu u tvom komisiluku zivi tesko ljudi.

Obidjes li malo stare ljude doli ?
Kako te raja od ranije provalila da ni 5kg u zivotu podigao.
Lako je zivjeti kad "braca iz svojih mesdzida iz Svedske Danske...salju i kapaju za promovisanje kako ti kazes prave istine zabludnjelim Bosnjacima.
Ma kakva braca, ovo su furmani prevarantsko-bižuterijski

Beli njega zanima sto neko nema nista
Pogledaj mu angazman "humanitarni" i pozive za donacije
Uglavnom se svode za kojekakva udruzenja i objekte u kojima se propagira sirenje njihove verzije islama
Pogledaj neke druge i njihov angazman oko spasavanja djece,starih,nemocnih,i ostavljenih od svijeta

Hvala mu u svakom slucaju na ovim idiotlucima i pricanju,da bolje uocimo i rasclanimo sta je ispravno, a sta nije,mada smo to vec znali, ali otvoren biti u licemjerstvu i aroganciji kao sto je on,malo ko moze biti
Peulinjo

#900 Re: Tzv. "paradžemati" - legla umobolnika

Post by Peulinjo »

Odakle slika?
Post Reply