legendarno
Moderator: anex
Ma jock nek se vrati na nulu opet, svejedno mi je, ovo sam kupio da stoji pravo dugo.. Do tada ce proci desetine bull i bear marketa moja je nada da dodje do 1 penija za koju godinu.Capajebo wrote: ↑27/10/2021 22:36bolje ti je izadji prije bear marketaastala_vistala wrote: ↑27/10/2021 22:17 Dostizanjem novih limita desi se velika prodaja... Bruku ljudi posjeduje milijarde shibe i padne cijena.. Ja jos nista ne diram plan je da stoji bar 2 godine![]()
![]()
ma neka ih na binance... ukljuci jos onaj auto-staking neka se kupe procentiMaliodmene wrote: ↑29/10/2021 00:40 Ja imam jedno pitanje, imam kupljen matic i cardano na binanceu. Sta vi radite, jel negdje te kripto prebacujete ili ih drzite na binanceu?
Kad čujem pitanje, bolje da ga držiš na binanceuMaliodmene wrote: ↑29/10/2021 00:40 Ja imam jedno pitanje, imam kupljen matic i cardano na binanceu. Sta vi radite, jel negdje te kripto prebacujete ili ih drzite na binanceu?
Pa forum je brate, valjda treba da se diskutuje. Ne razumijem šta je problem u pitanju. Ako hoće dati neki savjet, neka da, ako neće, neka preskoči i tjt. Pun mi je kurac vas koji lafo sve znate, pa siljite kurac na raji koja je manje upucena i sprade ih. Napravite sebi viber grupu i uživajte.512MB wrote: ↑31/10/2021 22:59Kad čujem pitanje, bolje da ga držiš na binanceuMaliodmene wrote: ↑29/10/2021 00:40 Ja imam jedno pitanje, imam kupljen matic i cardano na binanceu. Sta vi radite, jel negdje te kripto prebacujete ili ih drzite na binanceu?![]()
Pokušavam ti pomoći, sigurnije je za tebe da ih držiš na binanceu.Maliodmene wrote: ↑31/10/2021 23:18Pa forum je brate, valjda treba da se diskutuje. Ne razumijem šta je problem u pitanju. Ako hoće dati neki savjet, neka da, ako neće, neka preskoči i tjt. Pun mi je kurac vas koji lafo sve znate, pa siljite kurac na raji koja je manje upucena i sprade ih. Napravite sebi viber grupu i uživajte.
Možeš to i fino reći, nema potrebe za nekim podjebavanjem. Živio512MB wrote: ↑31/10/2021 23:26Pokušavam ti pomoći, sigurnije je za tebe da ih držiš na binanceu.Maliodmene wrote: ↑31/10/2021 23:18
Pa forum je brate, valjda treba da se diskutuje. Ne razumijem šta je problem u pitanju. Ako hoće dati neki savjet, neka da, ako neće, neka preskoči i tjt. Pun mi je kurac vas koji lafo sve znate, pa siljite kurac na raji koja je manje upucena i sprade ih. Napravite sebi viber grupu i uživajte.
Maliodmene wrote: ↑31/10/2021 23:27Možeš to i fino reći, nema potrebe za nekim podjebavanjem. Živio

ma oni su ti sekta brate... čim dolje stranac, odmah ga okreću ko janje... prvo su otjerali victoma, pa onda medu, sad tebe mezete.Maliodmene wrote: ↑31/10/2021 23:18Pa forum je brate, valjda treba da se diskutuje. Ne razumijem šta je problem u pitanju. Ako hoće dati neki savjet, neka da, ako neće, neka preskoči i tjt. Pun mi je kurac vas koji lafo sve znate, pa siljite kurac na raji koja je manje upucena i sprade ih. Napravite sebi viber grupu i uživajte.