Pitanje za ženomrsce
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Hakiz
#576 Re: Pitanje za ženomrsce
Ma, samo furaj, pa šta naleti.
- S4mpion
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#578 Re: Pitanje za ženomrsce
Prepoznala se 
-
moonca
-
Guadalajara
-
Guadalajara
-
moonca
- saint_mirad
#583 Re: Pitanje za ženomrsce
ispadamo ti ovde nekakvi terapeuti za veze, ali veruj da tvoja situacija nije nista losija nego kod dosta drugih likova. godine su ti ok(vrlo slicne mojim), i dalje imas vremena da dosta uradis na sebi. za pocetak, nemoj taj vajb 'ja sam izgubljen slucaj'. to je vrlo odbojno zenama, zraci ocajnoscu. cak i da to licno mislis o sebi, glumi da nisi. neka makar izgleda da imas samopouzdanje na prvu. fake it until you make it.
u medjuvremenu rad na sebi. stavi se u ulogu neke devojke koja ti se svidja, a koja lepo izgleda i pametna je, na primer. zasto bi ona odabrala tebe umesto 20 drugih likova koji joj se javljaju? moras imat ono nesto sto ce je magnetizovati, neku foru, nesto po cemu se istices. znam da zvuci kao klise, ali zaista je od pomoci kad se necim izdvojis, i da je po mogucstvu to nesto sto tvoja ciljana devojka ceni kao osobinu ili talenat.
-
no_sikiriki
#584 Re: Pitanje za ženomrsce
Ne radi se o cinjenici da si posjetio rodbinu, nego o toj “prici” o tome, spominjes samo mamu, par prijatelja itd., dakle zvucis kao neko dosta mladji.To je samo ”forumski” dojam. Sto se nivoa samostalnosti tice, ne radi se tu o novcu nego stilu zivota, o tome da li ti mama i dalje radi oko tebe itd. a ti odrastao covjek, to je ono sto zenama nije bas privlacno. Uglavnom vjerujem da se razumijemo, ne moramo se u svemu sloziti svakako. Zelim ti sve najbolje jer vjerujem da si solidan momak i da ce se i tebi sreca osmijesiti, samo moras biti pozitivnijiSydnor wrote: ↑01/11/2021 15:55Nezreo nisam, neiskusan jesam.no_sikiriki wrote: ↑01/11/2021 15:00 Takodjer, i nemoj zamjeriti sto cu ovo reci, djelujes poprilicno nezreo i neiskusan. Govoris o mami i odlasku rodbini, spominjao si kako od djevojke ocekujes da ti bude sve, itd. To nije bas nesto sto ce privuci nekoga, ipak imas 30 godina, i unatoc tome sto smo u Bosni trebao bi imati neki nivo samostalnosti u tim godinama.
Odlazak bolesnom dajdži u posjetu sa majkom i činjenica da nemam dovoljno novca da živim sam imaju veze sa čim?
Takva je sudbina 90% moje generacije koja radi kod privatnika ali elem nejse.
Nismo se skontali.
-
Guadalajara
-
Guadalajara
#586 Re: Pitanje za ženomrsce
To neka bude zbog sebe, da se dobro osjeća.
- dale cooper
- ZyzzSar
-
Sydnor
#589 Re: Pitanje za ženomrsce
Pa ono, tako izgleda čovjek kojeg je napustila svaka nada.
-
Guadalajara
-
Sydnor
#591 Re: Pitanje za ženomrsce
Vjerujem ali u ovim godinama ne mogu promijeniti kompletno svoju ličnost, ali nevermind.
Uvijek je bilo tih samaca i čudaka samo odrastajući nikad nisam pomislio da ću ja bit jedan od njih
Iako sam kjafir izgleda da ima istine u onoj Čovjek snuje, a Bog određuje.
- dale cooper
#592 Re: Pitanje za ženomrsce
-
Guadalajara
#593 Re: Pitanje za ženomrsce
Samo kad te neka uhvati za m*da necesh smjeti pisnuti ...ja ti kazhem 
- Digla_da_kreci
#594 Re: Pitanje za ženomrsce
Ja mislim da bi njemu najbolje savjete mogli dati forumski nam drugari Ludzak i Jimmy. 
-
Sydnor
#595 Re: Pitanje za ženomrsce
Ludzak je baš
luđak
A ovaj forumaš Guadalajara, kako sam pregledo Narcos Meksikance kad god mu pročitam nick zamišljam Miguel Angel Felix Gallarda
A ovaj forumaš Guadalajara, kako sam pregledo Narcos Meksikance kad god mu pročitam nick zamišljam Miguel Angel Felix Gallarda
- dale cooper
#596 Re: Pitanje za ženomrsce
Možda, ali bi savjet vjerovatno bio grupni harakiri.Digla_da_kreci wrote: ↑01/11/2021 19:31 Ja mislim da bi njemu najbolje savjete mogli dati forumski nam drugari Ludzak i Jimmy.![]()
Last edited by dale cooper on 01/11/2021 19:37, edited 1 time in total.
-
snijeg_led
#597 Re: Pitanje za ženomrsce
I nek stavi neki dobar muski parfemdoox wrote: ↑01/11/2021 15:15Sve si ti to pogrešno skonto. Jedna od najvažnijih karakteristika koje muškarca čine privlačnijm je samopouzdanje. Žena očekuje da joj priđeš, ali samopouzdano, a ne da se treses, zamuckujes i ne znaš šta radiš. Zaboravi na internet i slične gluposti. Pridi curi u kafani, ali ne možeš nekoj random, moraš imati bar neki min feedback, primjeti gleda li te itd... Čim joj priđeš ti pokazujes da si mudantino i imaš samopouzdanje, što te razlikuje od sisa sa Facebooka i instagrama. Njoj se noge odsjeku, srce lupa, skače pritisak i ti si u početnoj prednosti, samo budi normalan, bez "uleta" i nekih glupih fora. Ništa ne odbija žene kao očajan muškarac, a ti to izgleda jesi. Namirisu taj očaj i ti si gotov. Vježbaj, treniraj, ako te odbije nije kraj svijeta. Ali jedna od 7-8 će ti dati broj ako si normalan i tako djelujes. Zakon velikih brojeva. Te priče da vas neko upoznaje su bezveze, samo pokazujes da si nesposoban, a to žene ne vole. Ne pokušavaj preko nekoga doći do cure. Nemoj ni preko društvenih mreža, a o tome zašto ne, drugi putSydnor wrote: ↑01/11/2021 14:43 Mislim da je ključno imati neki bazen iz kojeg možeš crpit potencijalna poznanstva. Problem nastaje kad nemaš taj bazen i kad ti je teško doći u priliku upoznati nekoga.
Žene naravno žele da im se prilazi ali ne da im prilaze stranci što uživo što na neki način preko interneta bila to neka aplikacija za dejtanje ili društvena mreža. Žele da upoznaju nekog preko nekoga, prijateljice, rodice, kolege, kolegice... Da već znaju nešto o njemu i da ga zakače za sebe jer nemojmo se varati, one su te koje love nas samo nam daju privid da ti držiš konce u svojim rukama.
Prići nekoj random djevojci što sjedi za šankom je osuđeno na propast i samo vodi ka tome da sebi narušiš i onu mrvu samopouzdanja što imaš...
Jednostavno mora ti se poklopit dosta toga.
Mislim za sebe da sam ok, šta znam, visok sam skoro 2 metra, variram oko stotinjak kila (koja kila više) nisam fakultetski obrazovan jer sam energiju preusmjerio u druge stvari koje su me zanimale, čitao sam i imam dobro opšte znanje, uvijek sam uredno ošišan i obrijani siguran sam da se oblačim ok. Nisam trenerka stil, ali nisam ni neki picaner, patike, jeans, koša, duks, majica, ono standardno.
Introvert sam sa poprilično malo društva i tu i jest moj problem. Puno se preispitujem i jbg, jednostavno mislim da nisam sposoban da privučem ženu, a s druge strane poprilično sam emotivan i željan ljubavi i mislim da imam dosta toga da pružim, vjerujem za sebe da sam emocionalno inteligentan.
Ne znam, nit sam se pomirio sa sudbinom, nit nisam. Biće kako bude. Možda ovako djelujem malo paćenićki ali u rl sam poprilično optimista, volim se našalit, volim držat atmosferu na nivou...
Možda nisam fizički lijep za današnje ideale, možda mirišem na očaj, znam da ima nešto u vezi mene što odbija suprotan spol ali ja nikako ne mogu da shvatim šta tačno.. je li to samo jedna ili kombinacija više stvari.
Par drugova mi je reklo i da "previše poštujem žene", štagod to da znači. Imam mater, imam sestru... Nikad se prema nekome nisam ophodio kako ne bih želio da se prema njima neko ophodi.
Nije da očajnički želim bilo koga, ali počne se čovjek pitat šta to nije uredu sa mnom kada svi mojih godina imaju ili brak ili jako ozbiljnu vezu, a meni je pojam s nekim na kafu izaći kamoli osjetiti neke stvari poput poljupca ili zagrljaja![]()
Elem nejse, kako bude biće.![]()
-
moonca
#598 Re: Pitanje za ženomrsce
Sta moze zamjeniti.. mushkarca ili zenu..... koji hobi. ili ...? .... 
-
Sydnor
#599 Re: Pitanje za ženomrsce
Ne znam baš da imam neki društveno koristan hobi. Osim posla najviše volim sjest na biciklo i đirat i gledat serije.dale cooper wrote: ↑01/11/2021 19:24Pa čini mi se da previše brate opsesiraš oko ovoga pitanja. Mislim, imaš li ti kakve zanimacije, hobije, strasti? Život može biti
ispunjen na razne načine.
Imam jednu strast i nadam se da će mi ona uskoro postati i posao ali opet, nekako je vezano isključivo za muški rod.
Ne znam kako da ispunim život i da budem sretan i zadovoljan sam sa sobom.
Imam 2 fina parfema
-
snijeg_led
#600 Re: Pitanje za ženomrsce
Tako je…jesi pametansaint_mirad wrote: ↑01/11/2021 15:01 caka je da muškarac radi na sebi na raznim poljima (obrazovanje, finansije, fitnes, hobiji..)da bi unapredio sebe, a ne jer će mu to donet bolje šanse kod žena.
kontraintuitivno, žene će privući baš to što je muškarac samodovoljan, što ne stavlja žensko na pijedestal i ima neku viziju šta želi sa svojim životom.
Ne mozes biti pozeljan drugome ali nisi pozeljan samom sebi ondosno zadovoljan sobom