Odem fizicki u 10...zatvoreno iako pise i znam da je od 10
1 radi ali guzva...ne javlja se
drzavni primaju samo hitne
I bas nesto razmisljam kad god sam bio zubaru zubar se javi na poziv pa kaze izvini...
Ne bismo se nas dvojica mogli ni dva dana druziti, vjerovatno bi me blokirao hahaSydnor wrote: ↑30/10/2021 10:31 Ljudi koji mi ne odgovaraju na poruku, a znam da imaju vremena, su kod mene prekriženi. I to im i kažem tj prvo ih pitam što me prave budalom, a onda im kažem da im nikad više neću pustit poruku makar mi za života trebalo.
To sam već uradio sa troje ljudi![]()
Najbolji dio je gledat kako se unezgode kad ih uživo suočiš s tim.ovaj zadnji, kolega sa posla, sav se sjebo i počeo nešto izvlačiti se, a samo se ukopava.
Ja sam od onih ljudi što odmah odgovaraju čim su u mogućnosti. Evo sad sam za mobitelom, od koga god da dođe poruka neću ostavit seen ili je samo skrolat ulijevo nego odmah odgovaram. Ako imam posla kažem javim se kasnije.
A imaš vremena za forum?Jack Be Nimble wrote: ↑30/10/2021 20:21 Ja ostavim poruke za subote i nedelje. Ponekada u toku sedmice procitam poruku, ali uglavnom ih ne stignem ni otviriti do jedno 2 - 3 dana kasnije.
Pa subota je-Chesterfield- wrote: ↑30/10/2021 21:31A imaš vremena za forum?Jack Be Nimble wrote: ↑30/10/2021 20:21 Ja ostavim poruke za subote i nedelje. Ponekada u toku sedmice procitam poruku, ali uglavnom ih ne stignem ni otviriti do jedno 2 - 3 dana kasnije.
![]()
Ti si meni odgovorio u 02:18Jack Be Nimble wrote: ↑31/10/2021 02:18Pa subota je![]()
Fino ujutro manchester tottenham, kafica i tel u ruke od poruka pa do popularnih stvari sto raja ne konta. Sve se to pregleda.
Prije pandemije odgovarao sam, ali u zadnju godinu i po, rijetko kad da isti dan odgovorim na poruke.
Ma ljudi sve shvataju preozbiljno. Narod pun patetike i real life meksicke sapunice. Cuj on se svadja sa nekim jer mu ne odgovori u roku pola sata. Pa to mozes samo ako je u pitanju hitna poruka. Ako mi drug napise hocemo li na kafu za sat vremena, logicno da cu mu odgovoriti u roku od 2 minute. Ako mi napise neku zayebanciju ili uobicajeno dopisivanje, odgovorit cu kad mi bude qrcu cejf mozda i za 10 sati. Sta se ima ljutiti, ne raspravljamo o osnivanju firme i prodaji dionica.
_id=17677037 wrote:31/10/2021 02:41 Joj bilo bi top da su svi samo bacili seen na ovi temu i da mu niko nije odgovorio.
![]()
Ja to ne moguThorgerson wrote: ↑31/10/2021 02:41 Joj bilo bi top da su svi samo bacili seen na ovi temu i da mu niko nije odgovorio.
![]()