Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
u-pet-deka wrote: ↑23/10/2021 12:15
Iz kojeg razloga u BiH kupiti novo auto. Pogledajte samo ceste. U najmanju ruku sjebati u roku od pola godine. Kupiti auto staro 30 - 50 godina i to je to. Je li neko prešao željezničku prugu prema Mostarskom raskršču?
Sta fali..u mene auto staro 10 godina u BiH kupljeno, utegnuto max
Iz kojeg razloga u BiH kupiti novo auto. Pogledajte samo ceste. U najmanju ruku sjebati u roku od pola godine. Kupiti auto staro 30 - 50 godina i to je to. Je li neko prešao željezničku prugu prema Mostarskom raskršču?
Jeste kolega, felga mu pukla
Ono je u rangu lezeceg policajca, tako mu treba i pristupiti, znaci max 20-30 kmh preko onog zla.
Last edited by mirsek on 23/10/2021 17:00, edited 1 time in total.
soha96 wrote: ↑23/10/2021 16:17
Ja im prodao auto, stavili na oglasu odrzavan u ovlastenom servisu, servisna knjiga itd haha. Nit sam imao servisnu nit sam prisao ovlastenom ikad.
Bjezite od njih.
Pa oni samo pisu ono sto narod trazi. Svi bi za 7000 auto staro 15 godina bez i jedne ogrebotine na limu, nov unutra potpuno, servisna knjiga i ovlasteni servis, gume skoro nove, registrovan skoro godinu
Raja, ako se traži "kanta" za svakodnevna vozikanja po gradu, može li Stilo 1.6 poslužiti ili je to auto rupa bez dna? Mislim na model, podrazumjeva se da bi tražio solidan primjerak. Koliki je belaj ako mu rikne kompjuter motora pošto je to navodno velika mana. Opet ne interesuje me toliko finansijski već koliko je deficitarno. Da li to neko reparira ili se mora tražiti po otpadima? Sa Stilom se nisam puno susretao sem par vožnji dizelaša.
izvrsni direktor wrote: ↑26/10/2021 16:38
Kad budem prodavao auto, kupit cu nov volan, da zajebem ove procjenjivace kilometraze na osnovu volana
Baš tako, haha.. pa ja kad sam kupio auto sa 265.000km volan bio k'o nov, nakon desetak hiljada što sam prešao prospem nekakve kiseline po njemu i kako sam prebrisao to, valjda se razmazalo i sad volan izgleda sav ofucan.. što bi prekli procjenjivači, preš'o milion... gledam vremena da uhvatim da odem na presvlačenje..
plastike, mjenjač, tipkice sve u top stanju i dalje
citroen xm wrote: ↑26/10/2021 16:36
Raja, ako se traži "kanta" za svakodnevna vozikanja po gradu, može li Stilo 1.6 poslužiti ili je to auto rupa bez dna? Mislim na model, podrazumjeva se da bi tražio solidan primjerak. Koliki je belaj ako mu rikne kompjuter motora pošto je to navodno velika mana. Opet ne interesuje me toliko finansijski već koliko je deficitarno. Da li to neko reparira ili se mora tražiti po otpadima? Sa Stilom se nisam puno susretao sem par vožnji dizelaša.
nlt wrote: ↑23/10/2021 15:30
Jeste kolega, felga mu pukla
Ono je u rangu lezeceg policajca, tako mu treba i pristupiti, znaci max 20-30 kmh preko onog zla.
Ono ce meni ostati vjecita misterija... Zasto se ne ukloni, voz vise nema teoretske sanse da prolazi tom prugom i sada je ovo po meni samo izivljavanje nad gradanima da auta unistimo. Drugog objasnjena ne vidim...
maliq53 wrote: ↑26/10/2021 20:14
Ono ce meni ostati vjecita misterija... Zasto se ne ukloni, voz vise nema teoretske sanse da prolazi tom prugom i sada je ovo po meni samo izivljavanje nad gradanima da auta unistimo. Drugog objasnjena ne vidim...
Pruzni prelaz do mjesta gdje treba da bude strateski ** No links ** naftnih rezervi? Naravno da treba ukinuti. I onda vjesati na Marijin dvoru onoga ko to ukine.
Helem, pruzni prelaz se moze srediti da bude cakum pakum i da se ne osjeti da se prelazi autom.
Last edited by Haris.ba on 26/10/2021 20:18, edited 1 time in total.