sherbett wrote: ↑25/10/2021 13:07
yooper wrote: ↑25/10/2021 13:02
Nije ja nisam naveo odgoj žene i skromnost na koji je navikla.
Ako sebi možeš priuštiti više nego što tvoj odabrani zamišlja da mu treba, bit će borba, ali ste zako izabrali.
Iako, teško da će žena biti sa mušarcem koji je ispod njenog ranga jer žena hoće oslonac, podršku, stabilnost od strane partnera što u potpunosti i poštujem.
Naravno, svega u Božijoj bašti, čisto razgovaramo
Aha
Znaci muskarac ne moze biti oslonac i potpora ukoliko nema para?
Zanimljivo
Vidis, meni treba bas takav
Novac je moguce zaraditi a i ostati bez njega
Ako nema medjusobnog postovanja, uvazavanja, ljubavi, njeznosti i medjusobne potpore, onda svakako ne vrijedi
Draze mi je da mi takvi sjedimo na livadi nego u skupom restoranu
Al jbga
Takvih nema
Eh vidiš, u tvojoj priči možda da, takav ti treba, ali baš takav kad se pojavi toliko ima mana pored i te važne da nije sposoban zaraditi novac kao što npr. ti zaradiš ili neko u njegovom okruženju da se vremenom počinje javljati onaj osječaj koji te dovodi na razmišljanje je li to to ili ne.
Muško je muško i treba da bude muško.
Da mu posao bude na 1. mjestu. Ma koliko to ružno zvučalo ja sam mišljenja da se žena zaljubi u njegov čvrst stav, u sigurnost koju on pruža, u znanje koje je postigao i zbog kojeg zarađuje, vještine koje je izgradio itd itd.
Ja nisam upoznao ženu da je zadovoljna sa nekim muškarcem koji ne radi, koji gleda samo da joj kaže da je voli, sa drvije ruke drži njenu jednu i plazi po njoj dok se ona uništava od posla kako bi zaradila za oboje.
Ukljući mu još i Netflix kod kuće, kupi mu raznih šarenih bokserica , obrij ga svaki dan, stavi mu dezodoransa malo pa nek miriše kad te doćeka svaki dan kući. On čist i upravo pregledao zadnju epizodu neke serije a ti mrtva umorna dolaziš. On ti ručak spremio, mašinu upalio za veš, suđe oprao. divota jedna. Koja žena ne bi volila tako umiljato i fino stvorenje. CCCC.
P.S. Koliko ja znam, nijedna.