Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sorry, ali ne slazem se da neko treba da "pronalazi partnera". to je nesto sto jednostavno treba da se desi u zivotu, sve ostalo je na silu.
a dystopiu i pricu o sakama apsolutno razumijem kao zena. evo npr. ruke necije, da vidim da ima izgrizene nokte ili duge ili zenskaste, ne bi me mogao privuci da je ne znam ko. vjerujem da i vi muskarci imate svoje turn offs sto je sasvim normalno.
Ok, jesu li vam ove dovoljno muzevne?
kad si vec tako fin i mislis na nas, evo i za tebe nesto
ja također nikad necu shvatati tu debilnu recenicu/izreku, jer nemas se sta "ostvarivati", ali ne vidim nista cudno u tome da neko zeli u toku svog zivota imati dijete. naravno slazem se da to ne bi trebalo da se desi s bilo kim, ali nekim zenama je to ocito bitniji faktor od same veze/braka.
ma nije cudno da zeli djecu to vjerovatno veliki procenat zeli bilo musko bilo zensko
al ovo ostvarila se kao majka
sta to znaci rodila i ostvarila je taj neki majka cilj a tu tek pocinje valjda borba da odgojis to dijete itd
sorry, ali ne slazem se da neko treba da "pronalazi partnera". to je nesto sto jednostavno treba da se desi u zivotu, sve ostalo je na silu.
a dystopiu i pricu o sakama apsolutno razumijem kao zena. evo npr. ruke necije, da vidim da ima izgrizene nokte ili duge ili zenskaste, ne bi me mogao privuci da je ne znam ko. vjerujem da i vi muskarci imate svoje turn offs sto je sasvim normalno.
Ok, jesu li vam ove dovoljno muzevne?
armwrestling
ima smisla to za muzevne ruke i snazan stisak
ali opet to je direktno povezano sa nacinom zivota,... normalno da ako naidje na nekog mrsavog lika, koji ne trenira i nije nista tesko u zivotu podigao da ce imat mlohave/zenstvene sake
ima smisla to za muzevne ruke i snazan stisak
ali opet to je direktno povezano sa nacinom zivota,... normalno da ako naidje na nekog mrsavog lika, koji ne trenira i nije nista tesko u zivotu podigao da ce imat mlohave/zenstvene sake
Vidis ova moja je rekla da je prvo sto je primjetila prste I velicinu sake....kaze dugi prsti fini, muske sake....ajd rekoh fino ja sam u nesto drugo gledao .
Sa druge strane jedno je sto mi trazimo a drugo sto ozenis/udas se. Ja sam uvijek volio zene koje su malecke, mrsave, plavuse sa dobrim stilom odjevanja...ova moja je samo malecka....ustvari ko burence lakse je preskocit nego obic al je bolja od svih sa kojima sam bio...dobro nije bila ovakva kad smo se uzeli al jebiga godine, hormoni cine svoje...navikne se covjek na sve. Uostalom bolje zivjet sa bucom nego sa kuckom.
exliberal-ex wrote: ↑17/10/2021 04:13
Sa druge strane jedno je sto mi trazimo a drugo sto ozenis/udas se. Ja sam uvijek volio zene koje su malecke, mrsave, plavuse sa dobrim stilom odjevanja...ova moja je samo malecka....ustvari ko burence lakse je preskocit nego obic al je bolja od svih sa kojima sam bio...dobro nije bila ovakva kad smo se uzeli al jebiga godine, hormoni cine svoje...navikne se covjek na sve. Uostalom bolje zivjet sa bucom nego sa kuckom.
tako lijepo napisano, kad joj bude rođendan, ili vaša godišnjica, sugerišem ti da uzmes praznu čestitku i ubaciš ovo, ima da padne s nogu od romantike
exliberal-ex wrote: ↑17/10/2021 04:13
tako lijepo napisano, kad joj bude rođendan, ili vaša godišnjica, sugerišem ti da uzmes praznu čestitku i ubaciš ovo, ima da padne s nogu od romantike
Otkad je brak romantika?
Brak je oduvijek bio ekonomsko-socijalni savez, i u stara vremena opšteg religijskog uticaja je još bio i dozvola za seks. Ljubav je tu nebitna, ako je slučajno ima, dobro je. Ali nije potreban uslov. Niti dovoljan.