Samo da prijavim da sam pogledala Like crazy. Draži/lakši su mi za gledati ljubavni odnosi u filmu sa tako nekim eksternim problemom tipa uragana, daljine, apokalipse.
Za Žabu i teatar u filmu, Hadersfild je isto dobar.
Moderator: _BataZiv_0809
Samo da prijavim da sam pogledala Like crazy. Draži/lakši su mi za gledati ljubavni odnosi u filmu sa tako nekim eksternim problemom tipa uragana, daljine, apokalipse.
Mislim da je kraj filma ostavljen tako da svako može da tumači na svoj način. Nekako se potvrđuje ono "ljubav je lijepa samo dok se čeka". Nakon svih problema, udaljenosti, vizom, drugim vezama, na kraju su ostali zajedno, ali kao da nije to to, jer nema više izazova, odnosno nema ništa da ih razdvaja.Nierika wrote: ↑08/10/2021 12:20Samo da prijavim da sam pogledala Like crazy. Draži/lakši su mi za gledati ljubavni odnosi u filmu sa tako nekim eksternim problemom tipa uragana, daljine, apokalipse.Kraj mi ima 'now what' vajb iz The Graduate-a. I zanima me šta je bilo sa Simonom i Sam.
![]()
Za Žabu i teatar u filmu, Hadersfild je isto dobar.
Eno ga na domaćim torentima.

jel ceme snimak ????
Tako je. Ako imate kakav link podijelite, ako nemate nema potrebe za komentarima.