Milenkov buraz wrote: ↑04/10/2021 21:56
cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑04/10/2021 21:54
Da, sreca pa ce nakon najavljenih poskupljenja, inflacije i nestasice svi profitirati, a bijeda narocito

Nakon svake krize, koje se vjestacki izazivaju, bogati su jos bogatiji, a bijeda je siromasnija i zaduzenija. Nazovi me teoreticarem zavjere ali mi se cini da je i to porobljavanje. A nakon svega ide reset sistema, tu vise nema dileme, za dobrobit svih, naravno. New normal
naravno, 100% si u pravu, evo potpisujem, pogovodio si k'o prstom u vanago.
cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑04/10/2021 21:49
Ovaj, ako vec idemo mak na konac ovo nisu ni vakcine nego genske, proteinske, kakve li su vec terapije, shodno tome antivaxxer nije ispravan termin. Budi malo precizniji ubuduce
Naime, koliko mi je poznato nijedna od ovih eksperimentalnih boca ne sadrzi korona virus shodno tome, pogresan termin koristis
Pitao sam par stranica ranije, šta ime primarno loše u genskoj terapiji, neko je već pomenuo da je njegovoj ženi doktorica rekla da je ovo genska vakcina/terapija. Pitam stručnjake da mi pojasne.
Ne pogadjam ja nista, samo gledam sta se desava oko mene. O resetu sistema vec odavno govore cike na Svjetskom Ekonomskom Forumu, da je kapitalizam prevazidjen i ta prica, a sistem je vec resetovan sa ovom New Normal situacijom, ako nisi primjetio
Nista, sve je super, eksperimentalna genska terapija za pokusne kunice u borbi protiv korone. To sto se moze i kakav zajeb prenijeti buducim koljenima nije problem, pored standardnih mogucnosti da zajebes sam sebe, jebo to, ko da je bitno

Valjda nece, reklo mi da nece i da nista ne brinem, al nema odgovornosti