Krenuo tek sa 2. sezonom pa ne kontam jesam li ja profulo sta ili
A i otac od one male zatvoren u kuci u onoj sobi, rasporen, i nit ga pronadjose nit ga spominju? Barem u prvoj epizodi nastavka.
Moderator: _BataZiv_0809
Krenuo tek sa 2. sezonom pa ne kontam jesam li ja profulo sta ili
Vezano za taj drugi spojler:Gerro wrote: ↑29/09/2021 00:04 Squid game solidna zaebancija nista vise od toga. Fin pilot nakon toga prosjek. Predvidljivo do zla Boga. U trecoj epizodi otkrije jedan detalj ko stoji iza svega
I da ...SpoilerShowkad izbije ona tucnjava, deduka se popne na vrh prije nego sto je i pocela, tu sam odmah prozreo starog lisca
Uglavnom ocjena 6.3/10SpoilerShowkako objasniti onoliki iznos i kako mu se porezna nije naklatila na vrat?! Jer ako nije brzo ce
Isto!bingov buraz wrote: ↑29/09/2021 19:53 Druga sezona Into the Night smeće,vrijeđa inteligenciju,prekinuo na pola.
Šteta.
forgempp wrote: ↑30/09/2021 00:24Vezano za taj drugi spojler:Gerro wrote: ↑29/09/2021 00:04 Squid game solidna zaebancija nista vise od toga. Fin pilot nakon toga prosjek. Predvidljivo do zla Boga. U trecoj epizodi otkrije jedan detalj ko stoji iza svega
I da ...SpoilerShowkad izbije ona tucnjava, deduka se popne na vrh prije nego sto je i pocela, tu sam odmah prozreo starog lisca
Uglavnom ocjena 6.3/10SpoilerShowkako objasniti onoliki iznos i kako mu se porezna nije naklatila na vrat?! Jer ako nije brzo ceSpoilerShowI ja sam muku mucio s tim, moj komsija taksista je imao na banci 50ak hiljada maraka i dosli mu kuci s aktovkama i razgovarali s njim sta ja znam vec sta su radili, utvrdjivali otkud mu pare i to (ima djecu covjek u Kanadi), a kamo li ovaj koji je dobio cca 33 miliona eura odjednom.
To mi je jedina falinka.
A kako si ti skontao to za starca, meni ni na kraj pameti nije bilo tad, vec onda kad nisu pokazali njegovo tijelo nakon pucnja.
Tyke wrote: ↑29/09/2021 23:44Krenuo tek sa 2. sezonom pa ne kontam jesam li ja profulo sta iliSpoilerShownisu prikazali u 11. epizodi 1. sezone kako je Dan nestao?
A i otac od one male zatvoren u kuci u onoj sobi, rasporen, i nit ga pronadjose nit ga spominju? Barem u prvoj epizodi nastavka.
ih drug, davno se to gledalo. slabo se sjecam detalja po epizodama. mislim da nije dato nikakvo objasnjenje kako je dan nestao i gdje je bio.
I skontas da je Baltimore, najgora rupa u Americi.video wrote: ↑29/09/2021 20:04 Mene neka nostalgija natjera pa opet, ali sada u cugu, gledam the wire sve sezone![]()
Dosao do pola trece i mogu opet reci kako je ovo fuc.ing dobra serija![]()
Ko nije gledao ovo je ta BETONCINA![]()
https://m.imdb.com/title/tt0306414/
Znam da topic o seriji vec postoji ali o nesto sto je dobro treba pisati na vise mjesta.
I da,
R.I.P. Omar![]()
video wrote: ↑29/09/2021 20:04 Mene neka nostalgija natjera pa opet, ali sada u cugu, gledam the wire sve sezone![]()
Dosao do pola trece i mogu opet reci kako je ovo fuc.ing dobra serija![]()
Ko nije gledao ovo je ta BETONCINA![]()
https://m.imdb.com/title/tt0306414/
Znam da topic o seriji vec postoji ali o nesto sto je dobro treba pisati na vise mjesta.
I da,
R.I.P. Omar![]()
Hvala za preporuku,pogledao sam cetiri epizode i nije losa serija...
Meni je Robot jedna od najdražih serija ikad bila za gledanje, al' je takva da u potpunosti razumijem kad neko napravi pauzu ili je ukine u potpunosti ako ima neka serija za koju se može reci da nije za svakoga to je ona.Nadzornik wrote: ↑30/09/2021 21:20Hvala za preporuku,pogledao sam cetiri epizode i nije losa serija...![]()
Prosle sedmice sam poceo gledati Mr.Robot i ne znam sta da kazem,pogledao sam vec sedam epizoda prve sezone ali moram reci onako,nazor.
Sve mi nesto pomjesano,pederluk sam preskocio a ovaj Eliot mi je potpuno otkacen lik,sve nesto nepovezano i bljutavo.
Da li da nastavim ili da odustanem,pitanje je sad...![]()
Da li si je ti odgledao do kraja i vrijedi li da nastavim sa gledanjem...![]()

Rami je glumcina,to stoji ali mi ovaj pocetak nema nikakvog smisla,neuvjerljivi sporedni glumci,nema neke drame barem ovo sto sam do sad pogledao.