Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
skafiskafsnjak wrote: ↑04/08/2021 18:23
Davno smo komentarisali.ovdje Kapidzica i bmw...kad sam rekao SDA prevarant..napadose me, nije on SDA , postenim radom stekao sve
Znam da je off,.ebaji ga
ja sam ti govorio i znam sigurno da prije 10-15 godina je bio operisan od politike i da je sve zaradio svojim radom
da li je sve prokockao pa je ostao bez love i mora da se pridruzi sda stranci ne znam al vrlo moguce
ja ti samo mogu sigurati da nije usao u politiku kao siromah kao sto je vecina u politici pocela
Milenkov buraz wrote: ↑17/09/2021 08:16
Pozdrav ljudi, zna li ko kakav je BMW 120i, 2.0 benzin, 2012 godište. Je li to F20 ili...? Gledam jedan primjerak, gleda on mene.
Zoya wrote: ↑19/09/2021 18:13
I ova je grozna isto. Ne ova plava, nešto ljepše plavo.
Nego, sve češće viđam mat boje na autima. Pravo su cool. Sviđaju li se vama?
Meni ne bas ... ima par auta kojima stoji ... moje misljenje .. pogotovo ovaj sa tvoje slike jer je folija
Na BMWu je dobar na M5ici ali onoj 35 Jahre ediciji ... na Mecki ona AMG GT
Milenkov buraz wrote: ↑17/09/2021 08:16
Pozdrav ljudi, zna li ko kakav je BMW 120i, 2.0 benzin, 2012 godište. Je li to F20 ili...? Gledam jedan primjerak, gleda on mene.
Daj link ... jeste F20 ...
Ipak nije, to je E87 LCI (facelift) napravili su dosta izmjena na njemu, poboljšana dosta ekonomija, zamijenjeni motori..itd. Ja ga pazario, prava mashingewer Uskoro slike dok nabacim 17' felUge
Meni je plava u ❤, ne mogu bez Zelje, da je jos 100 god ziv i sretan.
A boje na autima mi bas i nisu neki odlucujuci kriterij. Da je meni kakva 850ica pa makar i zuta ili pola crnna/crrvena ja bih bio happy, samo da vice brm brrrmmmmm Uvijek cu se vise oduseviti masinerijom nego vanjstinom, u mom slucaju ne vazi okolo kalaji a unutra belaji
Meni je plava u ❤, ne mogu bez Zelje, da je jos 100 god ziv i sretan.
A boje na autima mi bas i nisu neki odlucujuci kriterij. Da je meni kakva 850ica pa makar i zuta ili pola crnna/crrvena ja bih bio happy, samo da vice brm brrrmmmmm Uvijek cu se vise oduseviti masinerijom nego vanjstinom, u mom slucaju ne vazi okolo kalaji a unutra belaji
Jarane, da ja išta znam o mašineriji ja bih o tome i pisala a ne o boji
Šta ja znam, meni je sve bitno, i ono vani i ono unutra