Pa ja, ne slažemo se jer si ti umislio tako. Niti jedan dokaz nemaš za to sve.MUNAFIK wrote: ↑14/09/2021 12:36Pa.na pocetku se odmah ne slazemo.BadBoy wrote: ↑14/09/2021 12:29
Jeste. Po definiciji.
Protive se Malone i onaj Luc za koje niko nikad nije čuo prije cijelog ovog cirkusa i koji su se sami diskreditovali davno prije Korone. Ogromna većina stručnjaka je na strani vakcinacije. Hoćemo li i njihova imena ovdje početi pisati i zatrpavati temu?
Niti jedna vakcina u historiji vakcina nije pokazala nuspojave nakon 2 mjeseca od posljednje doze. Jednostavno, komponente iz vakcine se ne zadržavaju u tijelu toliko dugo. Štetnije ti je svaki dan piti neku terapiju.
Imamo li još nekih netačnih i krivih navoda?
Ja koji sam prebolio koronu bez ikakvih problema imam pofino antitjela i jednostsvno nemam nikakve potrebe da se vakcinisem. Vjerujem u svoj imunitet puno vise nego u vakcine.
I sad svi mi koji imamo dobar imunitet i antitjela, ako ne zelimo da na nama eksperimentisu i da nam daju vakcinu od koje ce nam temperstura skakati na 40 i od koje cemo biti losi dan, dva i mozda dobijemi neki ugrusak i slicno, eto mi smo ANTIVAKSERI... U KOJEM FILMU???
Mozda.po standardima koronaidiota koji djecu zovu policiju kad se igraju vani i koji bi svakoga ko seta bez maske slali u mentalnu ustanovu...
Vakcine su eksperimentalne i svaki dan dobijamo neke nove informacije o njima jer kako eksperiment traje nove stvari se biljeze.
I to što si ti imao sreću da NAKNADNO vidiš daje tvoj imunitet dobro odgovorio na koronu ne znači da je to ispravan put.
Šta da si pravo najebo i završio u bolnici na kisiku ili na respiratoru, ne daj Bože? Bil onda tako pričao?
I ne prepadaj narod, temperatura bude 38 i traje jedan dan, a kod korone može i do 10 dana da skače gore-dole.