Posto je taj narod tamo debilan, mislim da bi mi trebali nesto pokrenuti da im objasnimo da moraju biti nezadovoljni. Imas li neku ideju kako da im pomognemo, ili samo piskaranje po forumu?
Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Moderator: O'zone
-
Dead Man Walking
#50026 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
-
BadBoy
#50027 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Pa znam da vi to koristite u svojim teorijama aki nauci nestoniz historije majka mu stara
- jeza u ledja
#50028 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Ovo u vezi "orvelijanskog nadzora"...razvijena aplikacija kazes. Jel u masovnoj upotrebi da aplikacija? Ko je upotrebljava?spinel_ wrote: ↑13/09/2021 20:42I gledo i citao.jeza u ledja wrote: ↑13/09/2021 20:22
Covjece, prave vas mediji budalama. Bolan ne vjeruj glupostima sa Fejsbuka. Jest Australija uvela neka kretenska pravila, ali covjece shvati da je to samo hrana za ljude spremne vjerovati na sve.
Evo bezveze ukucah samo "Australia beaches today", prvo sto mi izleti neka vijest sa neke novozelandske stranice vijesti:
https://www.nzherald.co.nz/world/covid- ... 2DHT42EZE/
Jel vidis koliko ljudi je na plazi? Koliko ih nosa maske? Juce/prekjuce.
Ukucaj trazilicu na youtube, AFL liga, klipovi iz zadnjih 7 dana, jel vidis koliko je publike na stadionu?
https://www.youtube.com/results?search_ ... %253D%253D
I ovo ti je 1984? Jesi ti citao tu knjigu uopste?
Mislim ono.....kao sto vidis velika vecina ljudi tamo zivi sasvim normalno i vise nego dobro.
Nisi mi odg jel ti ovo normalno:
Naravno na ovo neces naici kad bezveze ukucas "australia today". Ne bez razloga.Kad je u pitanju orvelijanski nadzor, u Australiji trenutno kao da može proći baš sve. U Australiji je razvijena aplikacija temeljena na digitalnim tehnologijama prepoznavanja lica i geolociranja kako bi vlasti, kad god žele, mogle poslati upit bilo kojem građaninu, koji je, pak, dužan snimiti sebe i lokaciju na kojoj se nalazi te poslati odgovor u roku od 15 minuta. U protivnom ga kreće tražiti policija. Intrigantno je da nema demonstriranja javnog nezadovoljstva zbog takvog totalitarizma.
Jel ti ovo izbacio "goooogle"?
Ovaj video je postavljen na ovoj temi prije par stranica. Jesi ti odgledao taj video? Jel vidis koliko je ljudi i pored upozorenja bez maski? Konto sam u najmanju ruku masovna hapsenja, marice, konje na plazi. Jarane puna plaza, krctao, mahom bez maski, raja se zajebava...i ti meni pises o Australiji kao nekoj 1984. Jel vidis koliko je to smijesno?
Da si gledao i citao, a ne vrtio se po opskurnim drustvenim stranicama koje ti serviraju ono sto zelis da cujes, uvidio bi koliko je sav taj fake outrage smijesan.
-
gamer4ever
#50029 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Opet mi nisi odgovorio na pitanje. Zasto to rade ? Zasto npr vladu jedne Australije briga za vakcine i koliko je gradjana vakcinisano ? Koje je svrha tog promovisanja vakcina ? Sta im je krajnji cilj ? Sta se postici sa tim vakcinisanjem ? I koje je sve dio te velike urote ? Sve drzave svijeta ?
-
RtrnOfSalisbury
#50030 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
dajem podrsku svijetskoj vladi koja se volsebno organizovala da suzbije ovu lahku prehladu
a da niko ne primjeti da se radi o ogromnoj zavjeri
ako ne racunamo pametnog lazu naravski i jos podzekojeg mislijoca
-
cassius
#50031 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
hvala vladi sto nam zeli dobro , sto nam zeli pomoc. hvala dr fauciju, nobelova nagrada ga ceka, jer ce da spasi covjecanstvo. samo jos dvije sedmice da ovo sve prodje.
-
Dead Man Walking
-
cassius
#50033 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Osjecam se sigurnije, jer znam da me virus nece napasti, dok nosim svoju maskicu i jer vise nisam peksin ko prije sto sam bio, sad redovno perem ruke.
Svi ukucani su vakcinisani, jos samo cuko i maca cekaju na red. Citam u zadnje vrijeme da i zivotinje fasuju kuronuuu. Zena kupila neke maskice i za njih.
Svi ukucani su vakcinisani, jos samo cuko i maca cekaju na red. Citam u zadnje vrijeme da i zivotinje fasuju kuronuuu. Zena kupila neke maskice i za njih.
-
RtrnOfSalisbury
#50034 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
... inace taj falus i onaj imbakcil iz vho su ono ... vela havle...jedan tipicni streber sa poznanstvom i pedigretom a drugi los dzak u osnovnoj ... konda se skolo u travniku
-
Dead Man Walking
#50035 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Svaka cas, osigurali ste se. Idemo sad u akciju za spas neduznog naroda Australije koji nije sposoban da sam skonta da im je lose.cassius wrote: ↑13/09/2021 21:06 Osjecam se sigurnije, jer znam da me virus nece napasti, dok nosim svoju maskicu i jer vise nisam peksin ko prije sto sam bio, sad redovno perem ruke.
- spinel_
#50036 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Pa sta ti mislis sta sam ja pa da ti dam odgovore na ta pitanja?gamer4ever wrote: ↑13/09/2021 20:58Opet mi nisi odgovorio na pitanje. Zasto to rade ? Zasto npr vladu jedne Australije briga za vakcine i koliko je gradjana vakcinisano ? Koje je svrha tog promovisanja vakcina ? Sta im je krajnji cilj ? Sta se postici sa tim vakcinisanjem ? I koje je sve dio te velike urote ? Sve drzave svijeta ?
Povlacim se iz ove rasprave.
Sve ste u pravu. Nadam se iskreno.
-
gamer4ever
#50037 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Pa znao sam da ne mozes odgovoriti zato sam te i pitao. Povlacis se zato sto vidis koliko si glup ispao. Bukvalno vjerujes u nesto a ne znas ni sam u sta, ni zasto, koji je razlog, koji je smisaospinel_ wrote: ↑13/09/2021 21:14Pa sta ti mislis sta sam ja pa da ti dam odgovore na ta pitanja?gamer4ever wrote: ↑13/09/2021 20:58
Opet mi nisi odgovorio na pitanje. Zasto to rade ? Zasto npr vladu jedne Australije briga za vakcine i koliko je gradjana vakcinisano ? Koje je svrha tog promovisanja vakcina ? Sta im je krajnji cilj ? Sta se postici sa tim vakcinisanjem ? I koje je sve dio te velike urote ? Sve drzave svijeta ?
Povlacim se iz ove rasprave.
Sve ste u pravu. Nadam se iskreno.![]()
-
Naslovnica
#50038 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Zaslinio sam.
Šta predlažete?
PCR testiranje ili 14 dana izolacije?
Šta predlažete?
-
laik1981
#50039 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Jebote likovi se vrijedjaju medjusobno zbog Australije 
-
Capljina74
#50040 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Čučanje na čaurama.Naslovnica wrote: ↑13/09/2021 21:20 Zaslinio sam.![]()
Šta predlažete?
-
laik1981
#50041 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Slinio ja mjesec, al kurko, nigdje antitijela na mapiNaslovnica wrote: ↑13/09/2021 21:20 Zaslinio sam.![]()
Šta predlažete?
-
Naslovnica
#50042 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Valjda nije ono najgore?!

-
Naslovnica
#50043 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Hasli neka alergija ba?laik1981 wrote: ↑13/09/2021 21:23Slinio ja mjesec, al kurko, nigdje antitijela na mapiNaslovnica wrote: ↑13/09/2021 21:20 Zaslinio sam.![]()
Šta predlažete?
PCR testiranje ili 14 dana izolacije?![]()
-
homer2go
#50044 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Nego ljudi, jeste li vi skontali da je ova pandemija manje više gotova i da se skida sa dnevnog reda.
Sve zemlje koje su dostigle procenat od 75-80% vakcinasanja odrasle populacije prelaze na novi korak ukidanja svih mjera i forsiranja kruženja virusa kroz populaciju u cilju jačanja individualnog imuniteta. Znači vakcinisani da prebole koronu, oni što su ranije prebolovali da utvrde gradivo.
Ovo će pripremiti društva da dočekaju nove varijante 2022 a novi upgrade postojećih vakcina možemo očekivati negdje 2023 dok se vidi u kojem smjeru će SARS-COV-19 mutirati. I to je to.
Jedini problem predstavljaju ova trula društva u fazi raspadanja, Tipa Balkan koji je davno ozvaničen kao "šupak civilizacije", USA i slične lokacije.
Tako da razumijem ovu Fajzer USA brigadu "Bauštelac", ljudima nije lako iz jedne truhlovine ljudi otišli u drugu malo upgradeovanu truhlovinu.
U USA je ovaj Covid postao ideloško partijsko prepucavanje i teško da će skoro dostići ovaj procenat od 75-80% koji su dostigla zdrava i stabilna društva. Otud i tako jak pritisak da se vakcinisanje proširi na mlašu populaciju.
Balkanci će u najboljoj tradiciji Coronu odbolovati na nogama, pa šta košta da košta. Ljudi smo nismo picke, pa jel.
U problemu su takođe i ove eksperimentalne "Zero Covid zajednice" Australija i Novi Zeland, oni se moraju vakcinisati pa onda pustiti virus u populaciju. Kako su propustili ranije valove i kako je izrazito mali broj ljudi bio u bilo kakvom dodiru sa virusom, njima će vakcine manje pomoći nego nekim uporednim društvima u Evropi.
Što se tiče ostale sirotinje po svijetu, šta sad možemo. Sirotinja je i Bogu teška.
Šta će nam sad raditi ovi Covididioti i panik botovi.
Koju će sad struku slušati. Šta će biti sa bakama i dekama.
Sve zemlje koje su dostigle procenat od 75-80% vakcinasanja odrasle populacije prelaze na novi korak ukidanja svih mjera i forsiranja kruženja virusa kroz populaciju u cilju jačanja individualnog imuniteta. Znači vakcinisani da prebole koronu, oni što su ranije prebolovali da utvrde gradivo.
Ovo će pripremiti društva da dočekaju nove varijante 2022 a novi upgrade postojećih vakcina možemo očekivati negdje 2023 dok se vidi u kojem smjeru će SARS-COV-19 mutirati. I to je to.
Jedini problem predstavljaju ova trula društva u fazi raspadanja, Tipa Balkan koji je davno ozvaničen kao "šupak civilizacije", USA i slične lokacije.
Tako da razumijem ovu Fajzer USA brigadu "Bauštelac", ljudima nije lako iz jedne truhlovine ljudi otišli u drugu malo upgradeovanu truhlovinu.
U USA je ovaj Covid postao ideloško partijsko prepucavanje i teško da će skoro dostići ovaj procenat od 75-80% koji su dostigla zdrava i stabilna društva. Otud i tako jak pritisak da se vakcinisanje proširi na mlašu populaciju.
Balkanci će u najboljoj tradiciji Coronu odbolovati na nogama, pa šta košta da košta. Ljudi smo nismo picke, pa jel.
U problemu su takođe i ove eksperimentalne "Zero Covid zajednice" Australija i Novi Zeland, oni se moraju vakcinisati pa onda pustiti virus u populaciju. Kako su propustili ranije valove i kako je izrazito mali broj ljudi bio u bilo kakvom dodiru sa virusom, njima će vakcine manje pomoći nego nekim uporednim društvima u Evropi.
Što se tiče ostale sirotinje po svijetu, šta sad možemo. Sirotinja je i Bogu teška.
Šta će nam sad raditi ovi Covididioti i panik botovi.
Koju će sad struku slušati. Šta će biti sa bakama i dekama.
-
RtrnOfSalisbury
#50045 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
...u nekim bejundha bolnicama umiru i vakcinisani ... jel ko razmatro da se ova lahka prehlada kanda pokusava otet kontroli
-
cassius
#50046 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Kad se dokaze da vakcine nisu ni bile potrebne, bit ce kuku leleee. Sreca ne skidam maskicu , smanjio sam sirenje zaraze za 15% sa svojim sugovornicima. Spasavam zivote. Nadam se da ce dr. Fauci spomenut sve nas koji vjerno pratimo njegove upute, u svom govoru, kad dobije nagradu sto je spasio svijet. Gripa, prehlada, to je bolest old world ordera.. Corona je danas IN , za NWO. TikTok generacije ce nas ukopat. Bil Gates ce nas spasiti.
-
gamer4ever
#50047 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Evo kad nam se spinel zbunio da ja pokusam odgovorit. Da upravo tako jedino teorija zavjere koja i meni pada na pamet je bogacenje pfizera i drugih farmaceutskih kompanija. Ali kada malo razmislis ni to nema smisla. Nije ni pfizer ni moderna ni bilo ko drugi toliko mocan da su sve zemlje svijeta sa njima u talu. Posebno USA koja je pfizera primorala da isplati 2 milijarde dolara u nekom sudskom sporu.jeza u ledja wrote: ↑13/09/2021 17:47
Jedina smislena "teorija zavjere" je $$$ farmaceutskih kompanija, i to kratkorocna, te promoviranje vakcina da bi se prodavao proizvod. No i to ne vazi za sve proizvodjace. Ove ostale price o new world order i slicno....nagledali se ljudi previse filmova jbg.
Jednostavno takav neko ne moze da pojmi da vlada jedne zemlje, institucije, doktori, votever, zeli dobro ljudima. Ono kad kazes ljudima vakcinisite se (ili nosajte maske, ili nesto slicno), to njima pali lampicu, alarm. Kad ti takav imas stav (a kako drukcije nazvat nego antivakserski), onda s tobom ni nema ozbiljne rasprave.
Nazalost teoreticara zavjere, ostaje samo jedno jedino logicno objasnjenje. A to je da to rade zato sto zele pomoci ljudima, zaustavit pandemiju. Ja drugi razlog ne vidim. Eto ako neko vidi, neka napise. I mene zaista zanima.
- jeza u ledja
#50048 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Tako je to kad titra ljudima da ispadaju sami sebi pametniji od drugih. Oni znaju, oni su sposobni citati izmedju redova, razaznati stvari, razotkriti. Mi ostali, blecci, jebiga, ne znamo. Mi smo ovce. Oni su slobodni umovi. Nama CNN kreira misli...njima zelja za slobodom, individualnoscu. Sve alfa males, macho. Sta ce njima neko govoriti hej? Cuj maskice da nosaju ko kakve tetkice? Da se bocaju vakcinama, da piju kakve tabletice....jok bolan u zdravom tijelu zdrav duh. Malo na sunce, malo teretana i to. Mi ostali, jebiga sjedimo u kuci, strah nas izac, raspadamo se lagano, blejimo ko ovce, cekamo sta ce Fauci, Forto i Biden da nam kazu. Sve ko pod konac u redu cekamo da nam daju. Jebiga ne znamo bit individualci, ne znamo mislit za sebe, sta ces.
A tek struka? Hej, bahahahaha, cuj struka, sve je to go placenik, na drzavnoj sisi, ili ne znaju sta pricaju. Znaju ovi. Alternativa. Intelektualno, moralno i fizicki superiorni.
Kako je lijepo tapsat se po ledjima.

A tek struka? Hej, bahahahaha, cuj struka, sve je to go placenik, na drzavnoj sisi, ili ne znaju sta pricaju. Znaju ovi. Alternativa. Intelektualno, moralno i fizicki superiorni.
Kako je lijepo tapsat se po ledjima.
-
laik1981
#50049 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Temperatura dva dana, kasljucanje, slinjenje mjesec i na kraju upala sinusa, do duse blaza.. Sve to i opet me korona mimoisla
-
Naslovnica
#50050 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Kanton Sarajevo
Trenutno je na bolničkom liječenju 161 pacijent, od kojih je 143 sa akutnom infekcijom, dok su ostali post covid ili se nalaze na opservaciji/trijaži. Na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu liječi se 91 pacijent, a u Općoj bolnici „Prim.dr. Abdulah Nakaš“ 70. Nema pacijenata na respiratoru, osam koristi neinvazivnu ventilaciju, dok ih je 15 na kiseoničkoj potpori disanju iznad 15 litara u minuti.
ZATVARAJ SVE!
HOĆEMO POLICIJSKI 20-07!
NASTAVA ONLINE!
ZABRANA IZLASKA ZA ONE DO 18 I IZNAD 55!
Trenutno je na bolničkom liječenju 161 pacijent, od kojih je 143 sa akutnom infekcijom, dok su ostali post covid ili se nalaze na opservaciji/trijaži. Na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu liječi se 91 pacijent, a u Općoj bolnici „Prim.dr. Abdulah Nakaš“ 70. Nema pacijenata na respiratoru, osam koristi neinvazivnu ventilaciju, dok ih je 15 na kiseoničkoj potpori disanju iznad 15 litara u minuti.
ZATVARAJ SVE!
HOĆEMO POLICIJSKI 20-07!
NASTAVA ONLINE!
ZABRANA IZLASKA ZA ONE DO 18 I IZNAD 55!