GandalfSivi wrote: ↑10/09/2021 00:57
cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑10/09/2021 00:38
Neodlučni trebaju da urade samo jednu stvar, da pogledaju oko sebe i sami zaključe šta se dešava. Baš će pisanje nekih nn-ova na forumu nekome promijeniti mišljenje
I da stvari pogledaju i provjere iz više perspektiva, a ne samo iz jedne. Uvijek biram da vjeruje svojim očima na uštrb tuđih riječi. Znam, jesam, ravnozemljas i ativaxxer, teoreticar zavjere
Tako mi grah pao
Cvrle, krenuo si prema ljudima gusterima, nema vise stajanja. Sta ti ba oci tvoje vide, Salika koji prica o genetskom modificiranju ljudi? Halo ba, skontaj se jarane, ludilo skroz. Kome cu vjerovati ako necu ljudima koji su zivote posvetili borbi protiv bolesti (a 99% doktora i naucnika se slazu za vakcine). Skloni se sa strane na minutu u pogledaj o cemu pricamo. Sva testiranja, svi rezultati, sva moguca mjerenja jasno dokazuju da su vakcine u ogromnom (ali ono bas ogromnom) broju slucajeva apsolutno bezazlene i da su do sada spasile i nebrojeno zivota, i hospitalizacija, a isto tako i smanjile broj zarazenih i prenos bolesti.
Sekta ba, skotaj jebo te o cemu mi ovdje pricamo...
Pa jel ti uopste pratis sta pises il to nako, nek se sta napise
O genetski modifikovanim ljudima je govorio Klaus Shwab - jedan od vodecih ljudi Svjetskog Ekonomskog Foruma. Kako ozbiljno shvatiti napisano kada promasis sve zivo i jos za to krivis forumasa koji je to postavio, a ne rekao. Fakat te ne kontam

Sam sebi skaces u usta
Pogledao sa strane i slika je bas losa, rekao bih prilicno morbidna. Od sirenja straha preko uvodjenja raznoraznih represija do pravdanja svega toga. Cirkus nad cirkusima. Demokratski zapad, smijali se kinezima i rusima, a gledaj sada
O vakcinama, do sada, je sve receno. Vidjecemo sta se desava u buducnosti. Nije da nema pokusnih kunica. Pfizer svoja istrazivanja zavrsava 2023, cini mi se, ne znam za ostale