kakav bolan unitaristaako te pitaju wrote: ↑11/09/2021 19:16Bola za kakvu si ti BiH? protiv Republike Srpske, Federacije, konstitutivnosti i kantona.ti ono 3 puta ponovio da se zna jel
tropostas![]()
problem tvoj je kao i kolindin a to sam vec napisao
ja kao neko ko je za jedinstvenu bih javno kazem lopovi su i u "mom" narodu jer ces me ti zvati bosnjakom cim sam iz sarajeva nebitno jesam li ja uopste bosnjak al nebitno
vi to necete da priznate i to je poenta
poenta je da vi ne zelite bolju drzavu jer vam ovo odgovara
vi bi sa 1000 hrvata da izabere predsjednika koji maksimalno moze dobiti 1000 glasova jer je vas toliko i da ima istu moc kao i onaj koji je dobio 100000 nebitno kojem narodu pripada
u tome je problem i ne mozete to opovrgnuti
Ne tvrdi da si ''probosanac'' nego ispravna definicija tvojih stavova je : UNITARIST.
Hrvati žele zajamčena prava Ustavom koja se temelje na povijesti Bosne i Hercegovine.
Ti , kao klasičan primjer unitarista, imaš pravo na mišljenje da smatraš da je unitaristička BiH najbolja i rješenja svih problema.
Upravo tako, i kad nas bude 1000 ( ako nas ikad bude, a vjerujem da će nas uskoro biti tu negdje...sva 3 naroda ), imat ćemo ista prava kao i ostali narodi, ne zato što ja to želim, nego što je tako zapisano u Ustavu, i u Ustavima ...počevši od ZAVNOBiH-a
jebo te unitarista
ja sam za takvu drzavu gdje ce nekoga bolit i kurac i picka jesi li ti hrvat srbin bosnjak ili marsovac i da imas sva prava kao bilo ko ko ima pasos drzave bih
jebe mi se sta si ako ja imam platu 3000 a i ti isto kao i svi ostali
a politicari su tu da tebi meni petom desetom izda papir jer hocemo da otvorimo firmu napravimo kucu vikendicu poslovni prostor a ne da nas kradu
al dzaba je to tebi pricati kad si zadojeni nacionalista koji gleda kao prava hrvata
jebo te i hrvat i srbin i bosnjak kad zivimo u kanalizaciji
evo danas zvao policiju zbog nepropisnog parkiranja u ulici i kako vlasnik donera se izvlaci od neplacanja kazni jer ih casti
nije to hrvat iz capljine kriv nego sigurno korumpirani bosnjak kojem ovaj sistem ovakav odgovara i jebe mene i ostale
tako je vjerovatno i u capljini zvorniku itd
normalnog jebe licemjerni nacionalista koji gleda samo sebe a ne i ostale
i ti nadjes nekog unitaristu da pominjes
jebo te unitarista kad se bojis doci u glavni grad svoje drzave samo jer nemas pogodno ime