Nije to bas tako, necemo se sada praviti nevjesti.jeza u ledja wrote: ↑10/09/2021 00:58Ne moramo ni lijepo ni ruzno, ja sam odgovarao nekom drugom pa si se ti ukljucio. Postove nabrojanih se uglavnom trudim da preskacem.cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑10/09/2021 00:33
Sa svakim od navedenih bih popio piće, himber ili kafu. Ko nije na plati, da budem precizan.
Pazi kada društvo spominješ, jer, ako gledamo društvo, tvoje je bas super u vidu Busha i ostalih mračnjaka i ubica oko njega ( Ramsfeld, Powel, Rice ), naime to je smijer priče o 9/11 koju braniš i ostatak "jači tlači" ekipe koja se pojavila nakon ovih mračnjaka i ubica. Iza njih je ostalo nekoliko miliona mrtvih i desetine miliona unesrećenih i raseljenih. Sitnica. Mogu da nastavim sa vakcinama i ekipom, ali cu uvrijediti druge, a to mi zaista nije cilj. Ovo je dovoljno.
Samo se zapitaj, stavi prst na celo. Nista meni ne moras odgovarati.
ps. barem probaj da odlumiš empatiju podjahkad, ne ujeda, možeš i da proguglas nebil znao o čemu se radi![]()
Da se vratimo na temu, možemo lijepo, možemo ružno, a ne moramo nikako. Nije do mene.
Sa “sami se granatirali” nema normalnog razgovora.
A sami se granatirali je floskula. Zasto. Pa jebiga, kada to govore Ameri, ucesnici desavanja, onda je malo drugacija prica. Da ti plasticno objasnim, ovo sto se desilo u USA i 9/11 i sta pricaju ljudi jeste ekvivalent da neko ko je popusio foru na Markalama javno govori da smo mi sami sebe gadjali, a to se ne desava. Spinujes po obicaju i nastavljas apologetiku, sto je ok, tvoj izbor, tvoj obraz, ali, smanji malo bahatost. Rekoh ti, ovo su malo drugacije teme i konotacije, ne ide to tek tako kao sto si navikao.