Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vi meni imate bolje kanale nego ovaj moj operater kojeg koristim.
Dobro imaju i moji neke kanale kojih vi nemate. Zapravo, kada bi se spojile te programske sheme od vaših i naših bilo bi najbolje
Kod vas ARENASPORT, RTS kanali. Kod nas Pickbox TV, kablovski kanali Prve TV itd itd...
Nego, je li Alternativna TV za koji dan mijenja naziv u neku drugu TV, ili se odustalo od toga?
Arene su od REM.rs zatrazile dozvolu za Arena sport 6, 7 i 8.
Razmatranje zahteva o izdavanju dozvole za pružanje medijske usluge Arena Channels Group d.o.o., Beograd – Arena sport 6, shodno članu 83. Zakona o elektronskim medijima i donošenje odluke;
Razmatranje zahteva o izdavanju dozvole za pružanje medijske usluge Arena Channels Group d.o.o., Beograd – Arena sport 7, shodno članu 83. Zakona o elektronskim medijima i donošenje odluke;
Razmatranje zahteva o izdavanju dozvole za pružanje medijske usluge Arena Channels Group d.o.o., Beograd – Arena sport 8, shodno članu 83. Zakona o elektronskim medijima i donošenje odluke;
Slon HD i City TV ne rade.
Travel SD ima problem sa dva titla koji su imenovani sa "???" pa trenutno na ova dva idu grcki titlovi a nekad idu hrvatski. Jedan treba imenovat sa "grcki" ili "ell" a drugi sa "hrv" i rijesen problem. Jer sve sto su imenovali sa "Hrvatski" pod tim ide ruski titl ili sinkronizacija.
Cesto drndaju raspored titlova na Travel SD a npr nikad da ga prebace u 16:9 mpeg4.
MTV wrote: ↑31/08/2021 14:17
Mi o kanalu da ga hoce zamijeniti za HD verziju jer trenutna slika nit je analogna nit je digitalna...
Znam da 80tih nije bilo HDa
U pravu si slika im se sad i pokvarila ranije je bila ostrija i bolja al poslije trzanja pogorsanje al mucke su mucke
Trebali bi sto prije AMC i Superstar 2 prebaciti u HD. Ostali kanali koji imaju HD verziju a kod nas su SD izgledaju dobro za kanal SD rezolucije. Mada ja sam uvijek za opciju mijenjanja svih kanala iz SD u HD koji imaju HD verziju.
MTV wrote: ↑31/08/2021 15:04
Trebali bi sto prije AMC i Superstar 2 prebaciti u HD. Ostali kanali koji imaju HD verziju a kod nas su SD izgledaju dobro za kanal SD rezolucije. Mada ja sam uvijek za opciju mijenjanja svih kanala iz SD u HD koji imaju HD verziju.
Ovo za AMC je pod moranje, gadnijeg kanala tj kvalitete odavno nisam vidio.
Happy pored svoja 3 kanala Happy, Happy Reality 1 i Happy Reality 2, imamo samo glavni, pokrece jos 4 TV kanala:
"Moja Happy zemlja"
"Moje Happy društvo"
"Moja Happy život"
"Moja Happy muzika"
MTV wrote: ↑03/09/2021 22:19
Happy pored svoja 3 kanala Happy, Happy Reality 1 i Happy Reality 2, imamo samo glavni, pokrece jos 4 TV kanala:
"Moja Happy zemlja"
"Moje Happy društvo"
"Moja Happy život"
"Moja Happy muzika"