Ma ne vrijedi. Lik je u godinama, tvrdoglav i ne mijenja misljenje. Nema on bas pojma o posljedicama korone, nego probere par stvari i drzi se njih.gamer4ever wrote: ↑04/09/2021 18:30Ja nisam ni pricao o prisilnom vakcinisanju. Samo sam komentarisao to sto si napisao kako je korona bezopasna bolest za 99% ljudi, sto je daleko od istineNaslovnica wrote: ↑04/09/2021 18:14
Sve su to mali procenti koji nikako ne opravdavaju prisilno vakcinisanje ljudi koji su već prebovali covid-19 i onih koji smatraju da imaju jak imunitet i da im vakcina nije potrebna.
Da ne govorim o tome da se u Izraelu uskoro nećeš smatrati vakcinisanim ako nisi primio i treću dozu.
Neko se roka trećom dozom, a neko nema nikakvog pristupa vakcinama kao siromašne države Afrike i Azije.
Znam ljude kojima je korona ostetila prostatu pa su imali simptome slicne raku prostate i pola godine i vise piju terapiju i idu na kontrole za prostatu da bi se utvrdilo da izrasline i zadebljanje nije rak jer su i tumor markeri na granici. Prije toga redovno kontrolisana prostata i nikad problema nije bilo.
Takodjer, long covid sindrom je vec prihvacen kao standard u svijetu gdje ljudi imaju dugotrajne posljedice, neki cak i trajne. I nije to mal postotak kao sto doticni gospodin voli da gadja sa 1% a nema pojma ustvari koliko, nego eto njemu se od oka cini tako.
Ne vrijedi ti se s takvim raspravljati, ni uzivo a pogotovo ne na forumu. Kazem, covjek je u godinama i tvrdoglav haos jer misli da najbolje zna zato sto je prozivio 50 godina u BiH.