Sto te nije izgurao sa ceste kad si tako pametanThorgerson wrote: ↑03/09/2021 11:43
Jucer vozim balavac pretice iza i ja vidim da nece moci dalje jer iz suprotnog pravca ide auto i on krenu mene da pretice i ovo auto ispred mene, ja namjerno gas. I on gas, ja gas. On bi sad da se uvali izmedju mene i auta ispred. E neces pa makar pogino i ja i ti. I onda kad je vidio sta ide iz suprotnog pravca sasra se, uvali se iza mene. Blica, svira mi, ma pusi mi ga. I onda se zado ko sivonja da me pretekne, ja usporim i sklonim se, on ode tristo na sat ljut nadrkan. A ja crkoh od smjeha.
Takvih da hiljadu pogine, nije mi zao nijednog. Ma ni sekunde. Cak mislim da se ne bih ni zaustavio. Mozda bih. Al da pruzim pomoc onima iz suprotnog pravca.
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- JavierBosnia
#48001 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- Bloo
- Globalna šefica
-
foxlife
#48004 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
a sta je sa taksistom? ako je ova prica sa taksistom istinita
hoce li njega ko ganjati jer joj je uzeo prvenstvo i sl
hoce li njega ko ganjati jer joj je uzeo prvenstvo i sl
-
noviclan
#48005 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma dzaba taksim jbg ona je satrala ljude umjesto da je njega fiknula, sto ono kazu covjek parkiran u zabrani i kontra smjeru ti ga zakacis ti si kao kriv on dobije za pogresno parkiranje kaznu a ti globu za udess
-
smijesni_ste
#48006 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ova 1988. godište, ako Kix nije pogriješio?
Dao bih joj 40 godina najmanje barem na ovoj slici
Dao bih joj 40 godina najmanje barem na ovoj slici
-
noviclan
#48007 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jbgg dr fr mr a sigurno je i mamma malodobnog djetetasmijesni_ste wrote: ↑03/09/2021 20:06 Ova 1988. godište, ako Kix nije pogriješio?
Dao bih joj 40 godina najmanje barem na ovoj slici![]()
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#48008 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
To je zena...diploma dijete vozacki...DZIP
sve do 30.
sve do 30.
- vjeshalica
#48009 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Doticna je 2017 polozila vozacki....vec u prve 4 godine vozackog staza napravila ozbiljan karambol
-
Guadalajara
#48010 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
noviclan wrote: ↑03/09/2021 20:19Jbgg dr fr mr a sigurno je i mamma malodobnog djetetasmijesni_ste wrote: ↑03/09/2021 20:06 Ova 1988. godište, ako Kix nije pogriješio?
Dao bih joj 40 godina najmanje barem na ovoj slici![]()
-
Guadalajara
-
Guadalajara
#48012 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jaoperscitus wrote: ↑02/09/2021 04:40Jašta radi. Sve do zuba naoružano, smrt ko šerbe piju, ne boje se, nisu oni birali ovaj život, život je birao njih. Dubok pogled, zle duše bi rekle prazan na prvu, sigurna ruka, prvo suzavcem prskanje pa tek onda utokom špricanje. Bam bam bam, you talkin to me!?
Mada su mi najjači ovi mirni i povučeni. Okolina nikad ne bi pomislila, žena, djeca, robdina, baš niko. Ali zato oni znaju, najbolje poznaju sebe, sjećaju se šta im je prošlo kroz glavu kad su se potukli u srednjoj, znaju na šta mogu biti spremni, samo oni su svjesni kako opasni po okolinu mogu biti.
Niko ne zna kakvi su kad polude.
Ili ove nježne mede, u dobrim (a bogami da se zna i skupim
) autima, sa dva metra visine i preko sto kila težine. Sve vidjeli, sve prošli- Neka te, miči mi se.
Ama jarane, džaba široka ramena kad su muda malena, ti si se njemu izvinjavao a ne on tebi. Ako si već tad šutio nema potrebe sad da počneš pričati. Da je iz istog sela i shvatio bih nekako, nemoj na komšiluk, ali iz drugog sela i ti se tu nešto previjaš i savijaš, stvarno je sramota. Ne znam kome dokazuješ, sebi ili nama? Ha ja...
-
Guadalajara
#48013 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Onaj Komi vidi samo zene u dzipovima. Ove u Krntijama ne vidi. 
-
mali_balon
- vjeshalica
#48015 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ona je neka drustvena elita i krema, jer na portalu su komentari ukinuti na vijesti o ovoj nesreci.
Mislim realno nema potrebe ni da budu otvoreni iz milion razloga.
Ali ako vidite neku vijest sa prosjecnom BiH fukarom, gdje pogine 2,3, u nekim raspalim trulješinama na nasim krvavim cestama,komentari uglavnom nisu zatvoreni.
Dvostruki arsini zavisno iz kojeg je sloja drustva ucesnik udesa
Ugl doticna iam 4 godine iskustva za volanom i krvav karambol.
Ali ako vidite neku vijest sa prosjecnom BiH fukarom, gdje pogine 2,3, u nekim raspalim trulješinama na nasim krvavim cestama,komentari uglavnom nisu zatvoreni.
-
Guadalajara
#48016 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Koliko ko uplati Simicimavjeshalica wrote: ↑03/09/2021 20:50 Ona je neka drustvena elita i krema, jer na portalu su komentari ukinuti na vijesti o ovoj nesreci.
- vjeshalica
#48017 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Danas je rijetkost da neko ne dozivi opasnu situaciju gdje su milimetri i sekunda odlucujuci bili da ne osvanete u citulji....dakle niko nije izolovan i niko nije usamljen kad su u pitanju lose stvari koje se svaki dan desavaju....
Preseračina na kvadrat.
I nema nista gore od vozaca koji nazor vozaju kabasta auta sa kojima ne znaju upravljati i orjrntisati se kad su u pitanju gabariti,i shodno tome ponasaju se i vise nego glupo....nisu svi isti,ali uglavnom se vidi kad neko apsolutno pojma nema sta vozi,a situacija se usloznjava ako je auto gabaritnije,duze,vece,jace itd...
Preseračina na kvadrat.
I nema nista gore od vozaca koji nazor vozaju kabasta auta sa kojima ne znaju upravljati i orjrntisati se kad su u pitanju gabariti,i shodno tome ponasaju se i vise nego glupo....nisu svi isti,ali uglavnom se vidi kad neko apsolutno pojma nema sta vozi,a situacija se usloznjava ako je auto gabaritnije,duze,vece,jace itd...
-
Hakiz
#48018 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Trolaš. Nemoguće je da ne trolaš. Niko, ali baš niko to ne bi napravio . Moraš trolati.Thorgerson wrote: ↑03/09/2021 11:43 Svi moraju da snose posljedice svojih djela.
Uspanicila se ili nije, boli me neka stvar. Ako nisi siguran, onda ne vozi. Idi na tramvaj, taxi itd.
Ja 10 ociju otvorim kad vozim, al necu ni ja vise pazit na druge.
Jucer vozim balavac pretice iza i ja vidim da nece moci dalje jer iz suprotnog pravca ide auto i on krenu mene da pretice i ovo auto ispred mene, ja namjerno gas. I on gas, ja gas. On bi sad da se uvali izmedju mene i auta ispred. E neces pa makar pogino i ja i ti. I onda kad je vidio sta ide iz suprotnog pravca sasra se, uvali se iza mene. Blica, svira mi, ma pusi mi ga. I onda se zado ko sivonja da me pretekne, ja usporim i sklonim se, on ode tristo na sat ljut nadrkan. A ja crkoh od smjeha.
Takvih da hiljadu pogine, nije mi zao nijednog. Ma ni sekunde. Cak mislim da se ne bih ni zaustavio. Mozda bih. Al da pruzim pomoc onima iz suprotnog pravca.
Ako ne trolaš, morao bi biti smješten u jednu od dvije vrste državnih institucija. U objema se vrata zaključavaju.
-
Hakiz
#48019 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Prilazim raskrsnici, vidim desno prilazi lik, ne usporava. Meni zeleno, njemu crveno. Ja usporim, preznojim se, on na 2 metra od raskrsnice stane. Ono šta on ne zna je da sam položio tek prije 7 dana. A njegov način vožnje ne pokazuje šta će napraviti da ja tako neiskusan mogu skontati šta ja da napravim. A tada nije bilo P na autima...vjeshalica wrote: ↑03/09/2021 21:00 Danas je rijetkost da neko ne dozivi opasnu situaciju gdje su milimetri i sekunda odlucujuci bili da ne osvanete u citulji....dakle niko nije izolovan i niko nije usamljen kad su u pitanju lose stvari koje se svaki dan desavaju....
Preseračina na kvadrat.
I tako nečija samouvjerenost može dovesti do žrtava. Ti samouvjeren uplašiš mene neiskusnog, ja na kočnicu, trznem volan, po gasu, štagod i neko ili više ljudi na traumu ili na ahiret.
-
noviclan
#48020 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Hakiz wrote: ↑03/09/2021 21:08Prilazim raskrsnici, vidim desno prilazi lik, ne usporava. Meni zeleno, njemu crveno. Ja usporim, preznojim se, on na 2 metra od raskrsnice stane. Ono šta on ne zna je da sam položio tek prije 7 dana. A njegov način vožnje ne pokazuje šta će napraviti da ja tako neiskusan mogu skontati šta ja da napravim. A tada nije bilo P na autima...vjeshalica wrote: ↑03/09/2021 21:00 Danas je rijetkost da neko ne dozivi opasnu situaciju gdje su milimetri i sekunda odlucujuci bili da ne osvanete u citulji....dakle niko nije izolovan i niko nije usamljen kad su u pitanju lose stvari koje se svaki dan desavaju....
Preseračina na kvadrat.
I tako nečija samouvjerenost može dovesti do žrtava. Ti samouvjeren uplašiš mene neiskusnog, ja na kočnicu, trznem volan, po gasu, štagod i neko ili više ljudi na traumu ili na ahiret.
-
foxlife
#48021 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
sto je najgore ima ovaj video s njom na face tvvjeshalica wrote: ↑03/09/2021 20:50 Ona je neka drustvena elita i krema, jer na portalu su komentari ukinuti na vijesti o ovoj nesreci.
i tamo pise doktor medicine a prica o etericnim uljima klincima palcima
samo skorojevicka ubleha
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#48022 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ako je prava doktorka
Onda i jest elita
Zao mi je
Ako je dr.kao nas uvazeni memic onda nista
Onda i jest elita
Zao mi je
Ako je dr.kao nas uvazeni memic onda nista
-
Guadalajara
#48023 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Klinac doktorica... biljar...travar obični
ima takvih po brdima koliko hocesh i kod su mnogo iskusniji travari od nje 
- vjeshalica
#48024 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Druze ako tebe plase vozaci koji su iskusniji onda nemoj voziti...kad bi svi mi preznojavali se na svaku stvar u saobracaju jos bi veca sranja bila....ona vec 4 godine vozi,podrazunijeva se da vise nije pocetnik osim ako je sluntavaHakiz wrote: ↑03/09/2021 21:08Prilazim raskrsnici, vidim desno prilazi lik, ne usporava. Meni zeleno, njemu crveno. Ja usporim, preznojim se, on na 2 metra od raskrsnice stane. Ono šta on ne zna je da sam položio tek prije 7 dana. A njegov način vožnje ne pokazuje šta će napraviti da ja tako neiskusan mogu skontati šta ja da napravim. A tada nije bilo P na autima...vjeshalica wrote: ↑03/09/2021 21:00 Danas je rijetkost da neko ne dozivi opasnu situaciju gdje su milimetri i sekunda odlucujuci bili da ne osvanete u citulji....dakle niko nije izolovan i niko nije usamljen kad su u pitanju lose stvari koje se svaki dan desavaju....
Preseračina na kvadrat.
Tako se mani srceparajucih pisanja po temi,na drugim si bio i vise nego "samouvjeren".
-
Iker C
#48025 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Uvazeni nacelnik Semir Efendic je platio krvarinu u vidu zaposlenja clana porodice preminulog. Ocekujem slican epilog u ovom slucaju.