Evo taman ova. Ako te ko pita šta je to, kažeš heftarica za namještaj.

Nije do mene sto ne znate procitati recenicu. Do vas je.preselio na ahiret wrote: ↑02/09/2021 14:36Do tebe je jer ne kontas.Kad ti peglas ok je kad ti drugi odgovori onda je peglanje.Zanimljiv si.
U ostalom sta te briga ko sta nosa ti ako neces ne moras tvoj zivot tvoja stvar.
Nosi vjerovatno ko ne bude sluso pa da malo pocucla cijev,nista strasno.EasyMan wrote: ↑02/09/2021 16:05Nije do mene sto ne znate procitati recenicu. Do vas je.preselio na ahiret wrote: ↑02/09/2021 14:36
Do tebe je jer ne kontas.Kad ti peglas ok je kad ti drugi odgovori onda je peglanje.Zanimljiv si.
U ostalom sta te briga ko sta nosa ti ako neces ne moras tvoj zivot tvoja stvar.
Pitam zasto nositi oruzje po mahali, kod punice ili roditelja na rucak, na posao, u setnju s djecom itd? Ko vas ugrozava tu?
Znam lika koji radi ko moler i ode covjeku da kreci stan i nosi oruzje. Kakva je to bolest i odakle ti pravo da nosis oruzje u neciju kucu?
Naveo sam vec, ovi sto ih znam da legalno nosaju su svi osim jednog picke i jedino oni mogu pocuclati. Niti su kad ulptrijebili oruzje niti ce, samo ga bezveze nosaju.preselio na ahiret wrote: ↑02/09/2021 16:08Nosi vjerovatno ko ne bude sluso pa da malo pocucla cijev,nista strasno.EasyMan wrote: ↑02/09/2021 16:05
Nije do mene sto ne znate procitati recenicu. Do vas je.
Pitam zasto nositi oruzje po mahali, kod punice ili roditelja na rucak, na posao, u setnju s djecom itd? Ko vas ugrozava tu?
Znam lika koji radi ko moler i ode covjeku da kreci stan i nosi oruzje. Kakva je to bolest i odakle ti pravo da nosis oruzje u neciju kucu?
Kako znas da su picke i da bezveze nosaju,navedi primjer njihovog pickanluka,da vidimo jesu li ili ih ne volis iz tebi poznatog razloga.EasyMan wrote: ↑02/09/2021 16:23Naveo sam vec, ovi sto ih znam da legalno nosaju su svi osim jednog picke i jedino oni mogu pocuclati. Niti su kad ulptrijebili oruzje niti ce, samo ga bezveze nosaju.preselio na ahiret wrote: ↑02/09/2021 16:08
Nosi vjerovatno ko ne bude sluso pa da malo pocucla cijev,nista strasno.
Ne poznajem nikoga sa foruma i ne prozivam nikoga!
Ma u osnovnoj nisu smjeli zmire igrati pa picke ispalipreselio na ahiret wrote: ↑02/09/2021 16:26Kako znas da su picke i da bezveze nosaju,navedi primjer njihovog pickanluka,da vidimo jesu li ili ih ne volis iz tebi poznatog razloga.
Sad proso...kaze neko valjda pozlilo vozacu
jesu li pjesaci teze ili lakse povrijeđeni?znas li ista?
100 posto, zrelo razmisljas... Pistolj je spas, ja uvijek nosim uze majice i pistolj za pasom , da jajare vide pistolj i da ne pokusavaju nista. Obicnan i posten svijet se ne uznemiri kad vidi pistolj, obicno spuste pogled i predju na drugu stranu ulice. I tebi savjetujem da pistolj nekako istaknes da ga jajare vide, prevencija je zakon.STARx wrote: ↑02/09/2021 16:53 Individualna stvar. Svako ima svoje razloge zasto nosi vatreno oruzje sa sobom. Ja ga ne nosim uz sebe ako planiram ulazak u bilo kakvu radnju-kucu-stambeni objekat. Ostane u autu. Kad navecer trcim-setam, nosim uvijek. Kad je uz mene, nije na vidnom mjestu. Nit ko vidi, nit primjeti. Ne zelim da izazivam nemir kod ostalih osoba. Nije problem se pobit, nije ni kad izvadi noz. Spreman sam i na to krenut sakama. Problem je kad izlete dvojica, trojica. Tu da si mirko filipovic fizicka snaga ne moze pomoci, gotov si. A jajare te nece napasti 1na1
Iskreno meni je jedna osoba djelovala kao mrtva...pregazena skroz na skroz..al evo koliko vidim na svu srecu nijepreselio na ahiret wrote: ↑02/09/2021 17:26jesu li pjesaci teze ili lakse povrijeđeni?znas li ista?
u picku maternu,starija-mlađa?invincible1921 wrote: ↑02/09/2021 17:56Iskreno meni je jedna osoba djelovala kao mrtva...pregazena skroz na skroz..al evo koliko vidim na svu srecu nijepreselio na ahiret wrote: ↑02/09/2021 17:26
jesu li pjesaci teze ili lakse povrijeđeni?znas li ista?
forum_selektor wrote: ↑02/09/2021 15:14Treba nosat mašinkeIker C wrote: ↑02/09/2021 12:46 Kad hodam po opcinam Novo Sarajevo, Centar i Stari Grad nosim pistolj, kad hodam Novim Gradom, Ilidzom, Vogoscom nosim M70, zlu ne trebalo. Po meni su potrebne hitne izmjene ZONDINOMA da se omoguci nosenje dugog oruzja, ovako stalno imam problema radi M70, sto je besmisleno. Sigurnosna situacija u ruralnim opcinama je takva da bi svaki punoljetni gradjanin trebao imati dugo oruzje sa sobom.
Ova dva mogu i u torbicu
Za vecu vatrenu moc predlazem ove, mogu pod kaput kad je hladnije
![]()
*SuvBlack swan wrote: ↑02/09/2021 18:00 https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/67 ... alne-banke
Terenac pokosio pjesaka 2
Narodna banka
pijan li si?Black swan wrote: ↑02/09/2021 18:00 https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/67 ... alne-banke
Narodna banka
Sve je to dzip za meneSTARx wrote: ↑02/09/2021 18:01*SuvBlack swan wrote: ↑02/09/2021 18:00 https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/67 ... alne-banke
Narodna banka![]()
Dzip je jeep
daleko sam bio a i nisam imo zelju prilaziti tako da ti ne mogu reci, al musksrac je koliko sma vidiopreselio na ahiret wrote: ↑02/09/2021 17:57u picku maternu,starija-mlađa?invincible1921 wrote: ↑02/09/2021 17:56
Iskreno meni je jedna osoba djelovala kao mrtva...pregazena skroz na skroz..al evo koliko vidim na svu srecu nije