Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tako je,budala ko se ne prikljuci ovome,a jebi me ako ovo nije link sa kojim ces ti dobiti jos vise od nicega
A sada o ozbiljnim stvarima. Prije 14 dana sam zapoceo prvi put da mijenjam svoj hodl portofolio.
Zamijenio sam dobar dio Ethereuma za Solanu i Arweave.Ovo je prvi put od 2017/2018 da sam ista tu dirao.
Mislim da Solana ima mnogo vise prostora za rast i razvoj nego li Ethereum.
A o mogucnostima koje pruza Arweave je suvisno i pricati.
izvrsni direktor wrote: ↑31/08/2021 17:41
ja sam opet jedan veci dio bitcoina prebacio u ethereum i par ostalih altcoin. mislim da ce veci rast imati altcoin nego bitcoin
ja mislim da cemo do kraja godine vidjeti novi ATH Bitcoina, jedino pitanje je da li ce ga ETH i co. pratiti ili ce ga outperformat
Samo ovaj put uzimam malo kajmaka, renoviranje je ispalo duplo skuplje nego li je bilo planirano
izvrsni direktor wrote: ↑31/08/2021 17:41
ja sam opet jedan veci dio bitcoina prebacio u ethereum i par ostalih altcoin. mislim da ce veci rast imati altcoin nego bitcoin
ja mislim da cemo do kraja godine vidjeti novi ATH Bitcoina, jedino pitanje je da li ce ga ETH i co. pratiti ili ce ga outperformat
Samo ovaj put uzimam malo kajmaka, renoviranje je ispalo duplo skuplje nego li je bilo planirano
Latte wrote: ↑31/08/2021 16:20
Tako je,budala ko se ne prikljuci ovome,a jebi me ako ovo nije link sa kojim ces ti dobiti jos vise od nicega
A sada o ozbiljnim stvarima. Prije 14 dana sam zapoceo prvi put da mijenjam svoj hodl portofolio.
Zamijenio sam dobar dio Ethereuma za Solanu i Arweave.Ovo je prvi put od 2017/2018 da sam ista tu dirao.
PS: Arweave uskoro dolazi na Coinbase
Pogledaj tko je jedan od suosnivača hidollara, probaj ga ubaciti u trazilicu pa vidi jeli projekt ozbiljan ili neozbiljan
Stefan Rust
PS: Arweave uskoro dolazi na Coinbase
Zašto ih smatraš perspektivnijim od ETH?
Mislim da slika poprilicno dobro opisuje zasto.
A Arweave ima skroz drugu upotrebu,funkcionise na principu "pay once store forever" i recimo solana koristi arweave za pohranu podataka.
seoBIH wrote: ↑01/09/2021 15:44
Cuj sto, dodas nekog polokokoda i dodas scam spam tron i pitas se zasto. Hajde mogao bih i ostale komentarisati, ali vuces ka solani pa necu
Transactions per second - 1.000
Avg fee - FREE
Latency - 0.14s
Validators - 300
Total transactions - ne da mi se traziti, nije relevantan podatak
Trebam li da kazem da dev found ima jos par miliona, a ne 60% ukupne količine coina
Ja ne znam jel trolas ili si ozbiljan.
Tebi je valjda jasno šta je svrha Smart contractsa a šta je svrha nana?
Ako ja vozim kamion a ti ferarija, valjda nema svrhe da ja tebi kažem da moj kamion može tegliti 20 tona a da tvoj Ferrari vozi 300km/h
Ne trolam, neozbiljni projekti. Sve pada u vodu kada vidis koliko je decentralizovan projekat i koliko je u vlasnistvu "foundera". Kao npr XRP, hype shit.
seoBIH wrote: ↑01/09/2021 16:02
Ne trolam, neozbiljni projekti. Sve pada u vodu kada vidis koliko je decentralizovan projekat i koliko je u vlasnistvu "foundera". Kao npr XRP, hype shit.
Zaista mislim da fulas namjenu gore navedenih projekata i Nana.
Nano planira da bude ono sto ljudi nazivaju "digital cash",odes u Burger King narucis hamburger i platis sa Nano,instant "pare" prebacene.
Necu otici kafu platiti sa ETH,cekat da uplata legne 10 minuta i platiti gas fee 100 dolara,valjda znamo za sta je sta
Ti ubaci malo svega i poredis jedno sa drugim
Last edited by Latte on 01/09/2021 16:12, edited 1 time in total.
seoBIH wrote: ↑01/09/2021 16:02
Zaista mislim da fulas namjenu gore navedenih projekata i Nana.
Nano planira da bude ono sto ljudi nazivaju "digital cash",odes u Burger King narucis hamburger i platis sa Nano,instant "pare" prebacene.
Necu otici kafu platiti sa ETH,cekat da uplata legne 10 minuta i platiti gas fee 100 dolara,valjda znamo za sta je sta
Ti ubaci malo svega i poredis jedno sa drugim
Mislim da je kljucna rijec planira. To sve to si napisao, planira i ETH da bude.
512MB wrote: ↑01/09/2021 16:18
Trošite vrijeme na nebuloze.
NFTs su new hot shit.
CryptoSergs => 205k % in 7d
Plasma Bears => 25k % in 7d
Ape Gang => 1k % in 7d
Kupio sam virtualnu parcelu na decentraland prije mjesec dana, dobro raste cijena. Možda posadim i kuću na njoj i dadnem pod kiriju
Imas li neki dpbar yputube video gdje je pbjasnjeno sta i kako. Necu valjda davati 5000e za slike majmuna u nadi da ce porast?
Kako profitirati od ovog 1k porasta npr
Interesantan tok razvoja za NFT sektor.
Recimo neki film studio je zainteresovan da snimi film,seriju ili napravi igricu sa likom kojeg drzi 512MB i moraju mu platiti da koriste njegovu sliku
I koliko je velik ovaj NFT hype ova slika najbolje govori