SDA-All about

pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#66126 Re: SDA-All about

Post by pici »

sve je to potplaceno vrecama zlata moga bOkira, cak i ABA3 se brine o stajlingu milface udate serijatski za makroa... kome nije jasno ev sad treba da bidne, ovo je seljoberska privatna drzava i oni koji klimaju glOvama mogu da ostanu i opstanu svi ostali daleko im lijepi zapad...
emirolini

#66127 Re: SDA-All about

Post by emirolini »

Ma ne mogu ljudi da stigne sve i objaviti, toliko materijala

Image
mali_balon

#66128 Re: SDA-All about

Post by mali_balon »

konektovan wrote: 30/08/2021 09:48
bingov buraz wrote: 30/08/2021 08:01

Lord Chivas da popije,nemojte biti smiješni

Image
Ko su ova dvojica i gdje je ovo??
Reci da se zajebajes i ne znas da je ovaj do pasa goli lord chivas tj uvazeni glumac emir hadzihafizbefovic....pa mjesecina pa kalasnjikov...i litra u ruci pravi lord
pici

#66129 Re: SDA-All about

Post by pici »

mali_balon wrote: 30/08/2021 10:09

Reci da se zajebajes i ne znas da je ovaj do pasa goli lord chivas tj uvazeni glumac emir hadzihafizbefovic....pa mjesecina pa kalasnjikov...i litra u ruci pravi lord
a jos veca sramota je da je ONO jos uvjek direktor jedne kulturne ustanove i da trojka nema svog kadra a mi mOda da ga smijeni iako je i tim za korupciju dao saglasnost fortinoj vladi za tako nesto zato sto je lazirao dokument za konkurs u kojem nije u funkciji celnistva stranke a jeste... FUJ
loader

#66130 Re: SDA-All about

Post by loader »

Last edited by loader on 30/08/2021 10:25, edited 1 time in total.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#66131 Re: SDA-All about

Post by Truba »

STARx wrote: 30/08/2021 03:07 Ma debilko mali, ko trolo bi, branio nekog. Glupane glupi, svi koji su tokom svadbe lokali u beckoj kafani su snimljeni. Za sve i jedno alkoholno pice koje su polokali otkucan je fiskalni racun. Poslije svadbe su se oleshili, a i to su nadzorne kamere snimile. Cak je i glumac emir umiro od gladi, pa su mu pite dali. Kakav blam.

Image
kad god sam ovog lorda vidio uživo
taj sam dan najgore vijesti dobivao i život mi se unazadjivao
katatsrofa a jedno vrijeme smo izlazili u isti kafić

to jest on je navraćao s onom majicom dont forget
kafić je na drveniji

gadi mi se proći sad gdje sam ga sretao
ProgramskiJezik

#66132 Re: SDA-All about

Post by ProgramskiJezik »

Ludzak wrote: 28/08/2021 10:45
ProgramskiJezik wrote: 28/08/2021 10:01 Ja ne mogu vjerovat sta ovaj narod trpi, samo bi volio uvalit se u politiku, a mozda i uradim to, kako bi i ja pisao po sirotinji ocito niko mi nece moc nista.. Tacno treba samo u SDA ic
A šta to narod trpi??
Onako je narodu kako žele. Vlast je odraz naroda. Pa vidio si na Bašcarsiji. Dolazi Erdogan, naši se okupili ko da im je bog dosao.

Bolje nismo ni zaslužili. Treba ova drzava biti oduzeta od ruku Bosnjaka i Srba. Nisu oni sposobni upravljati jednom drzavom. A posebno demokratijom.
100% zato sam se ja ispalio u dijasporu nema ovdje hajra..
oldtajmer

#66133 Re: SDA-All about

Post by oldtajmer »

titulu lord je dobio po tome sto se javno hvalio titulom koja se kupi za sto maraka :D
ProgramskiJezik

#66134 Re: SDA-All about

Post by ProgramskiJezik »

mO k3 wrote: 28/08/2021 10:52
Ludzak wrote: 28/08/2021 10:45

A šta to narod trpi??
Onako je narodu kako žele. Vlast je odraz naroda. Pa vidio si na Bašcarsiji. Dolazi Erdogan, naši se okupili ko da im je bog dosao.

Bolje nismo ni zaslužili. Treba ova drzava biti oduzeta od ruku Bosnjaka i Srba. Nisu oni sposobni upravljati jednom drzavom. A posebno demokratijom.
Nisam ja neki fan od erdoana , ali da sam imao mogucnost prisao bih i ja da ga vidim
Jesi li i ti jedan od onih sto kaze "za vrijeme osmanlija je zlatno doba bosne bilo"?
oldtajmer

#66135 Re: SDA-All about

Post by oldtajmer »

bitno da je poso legalan a sad sta je manje je bitno, ocito mu je i reis dao halala sa svojim prisustvom tako da se ne treba petljati dalje, vec ako se nadjete u potrebi sjetite se pa pomozite momka :thumbup:
mali_balon

#66136 Re: SDA-All about

Post by mali_balon »

pici wrote: 30/08/2021 10:18
a jos veca sramota je da je ONO jos uvjek direktor jedne kulturne ustanove i da trojka nema svog kadra a mi mOda da ga smijeni iako je i tim za korupciju dao saglasnost fortinoj vladi za tako nesto zato sto je lazirao dokument za konkurs u kojem nije u funkciji celnistva stranke a jeste... FUJ
Ima tu ruka miluje ruku tako je u politiki jbga nije sve crno bijelo veeeelika je zona sivila.....ALI....zadnjih godina svjedoci smo velikih afera (asim, osmuca, raspiratori....pa mozemo tako unzad 20g.), svi sve znaju o svakome, svi imaju aferime, sto kazu carsija je ovo a ne NY da se nesta moze sakrit, i ono sto mene brine je da se nijedna od tih afera njima ne odbije o glavu.....zar je opozicija toliko nesposobna da ove voleje sto im sda nabacuje ne moze pretvoriti u golove, sto je zastrasujuce ili su ovi toliko sposobni maheri i puni samopouzdnaja da ih boli kurac, sto je jos strasnje pa iz svake te fere izadju pobjednici....narod je svakako ovca oni ce glsat za onog ko vise, bolje i sladje laze
Last edited by mali_balon on 30/08/2021 10:37, edited 1 time in total.
Novak20

#66137 Re: SDA-All about

Post by Novak20 »

Da li je se "opozicija" izjasnila oko proteklih dešavanja ?

Ili su još na godišnjem ?
mali_balon

#66138 Re: SDA-All about

Post by mali_balon »

oldtajmer wrote: 30/08/2021 10:27
titulu lord je dobio po tome sto se javno hvalio titulom koja se kupi za sto maraka :D
I to :lol: kad se sjetim, hvalio se da mu je neko beko od engleskih fanova poslo i sredio i cak da mora u pasos to upisat 😂😂😂😂😂...ali usiti se carsija nema zajbenacijr na to.....pa na ove stvari ni djec ane nasjedjau a njeg neko momacki nadigo
Juliuscezar

#66139 Re: SDA-All about

Post by Juliuscezar »

Black swan wrote: 30/08/2021 10:22

Image

kafić je na drveniji

od prijateljice koja radi u ugostiteljstvu znam da je Lord Chivas osoba koja ponižava konobare i maltretira te prema tome najniži ljudski soj
Iker C

#66140 Re: SDA-All about

Post by Iker C »

SDA je ponovo pokazala da je najveca stranka u BiH. :bih: Organizovati ovakvo vjencanje bez ikakve mrlje , na ovakvom nivou i jos dovesti Erdogana kao gosta , to moze samo SDA.
Koliko su politicki protivnici nemocni u KS dovoljno govori cinjenica da se prvak Nase Stranke, uzdanica Pedje Kojovica; Redzo Lemezam zenio u subotu u Budnjinom hotelu. To implicira da se politicki protivnici ne znaju ni najesti ni napiti bez SDA.
Redzo koji vazi kao smeker, koji je dugo bio najpozeljniji nezenja u KS ( naravno poslije Harisa Zahiragica), je napravio vjencanje u skladu sa velicinom Nase stranke. Sta je razlog tako skromnog vjencanja ostace enigma, da li je sportska kladionica Premier uzela danak ili pak nesto drugo vrijeme ce pokazati.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#66141 Re: SDA-All about

Post by japin_mutapi »

mi smo se vratili u „turski vakat" sa agama i begovima
jos malo pa ce feudalizam biti ozvanicen

radujte se kmetovi sve bosne
mO k3

#66142 Re: SDA-All about

Post by mO k3 »

ProgramskiJezik wrote: 30/08/2021 10:29
mO k3 wrote: 28/08/2021 10:52

Nisam ja neki fan od erdoana , ali da sam imao mogucnost prisao bih i ja da ga vidim
Jesi li i ti jedan od onih sto kaze "za vrijeme osmanlija je zlatno doba bosne bilo"?
Hajde nadji mi taj post :mrgreen: prebacujem ti 5000 euro :)
Styling

#66143 Re: SDA-All about

Post by Styling »

pici

#66144 Re: SDA-All about

Post by pici »

bhnapoleon1 wrote: 30/08/2021 10:39
Black swan wrote: 30/08/2021 10:22

kafić je na drveniji

od prijateljice koja radi u ugostiteljstvu znam da je Lord Chivas osoba koja ponižava konobare i maltretira te prema tome najniži ljudski soj
on ponizava sve one koga moze, od cistacice, portira do glumca... takav gad odavno nije hodio carsijom, kulturnu ustanovu je preinatio u privatnu prČiju a radnike u sluznjad i kmetove, spava u drzavnoj garsonjeri, cistacice mu gace peru a portiri kupuju hranu i placaju zeni privatne racune i idu po pijacama... FUJ
emigrazione

#66145 Re: SDA-All about

Post by emigrazione »

Cim sa pickama radis u ovoj pripizdini je odmah skandal
Billy The Pljuc

#66146 Re: SDA-All about

Post by Billy The Pljuc »

Iker C wrote: 30/08/2021 10:40 SDA je ponovo pokazala da je najveca stranka u BiH. :bih: Organizovati ovakvo vjencanje bez ikakve mrlje , na ovakvom nivou i jos dovesti Erdogana kao gosta , to moze samo SDA.
Koliko su politicki protivnici nemocni u KS dovoljno govori cinjenica da se prvak Nase Stranke, uzdanica Pedje Kojovica; Redzo Lemezam zenio u subotu u Budnjinom hotelu. To implicira da se politicki protivnici ne znaju ni najesti ni napiti bez SDA.
Redzo koji vazi kao smeker, koji je dugo bio najpozeljniji nezenja u KS ( naravno poslije Harisa Zahiragica), je napravio vjencanje u skladu sa velicinom Nase stranke. Sta je razlog tako skromnog vjencanja ostace enigma, da li je sportska kladionica Premier uzela danak ili pak nesto drugo vrijeme ce pokazati.
:lol: :lol: :lol:

Kralju.

Neka si skrenuo pažnju na ovo i sve si u pravu, ni hljeba se najesti ne znaju bRez SDA.

:lol: :thumbup:
pici

#66147 Re: SDA-All about

Post by pici »

Zabrana sklapanja braka s bludnicom / bludnikom i prostitutkom

Osoba koja čini blud, ili je to činila ranije, trpi i određene građanskopravne, moralne i društvene sankcije. Takva je osoba sama sebe diskreditirala u očima drugih ljudi i izazvala njihov prezir i nipodaštavanje.

S obzirom da je bludnik, odnosno bludnica, u svakom pogledu (vjerskom, pravnom, moralnom i društvenom), prezrena i nepoželjna osoba, islam je zabranio stupanje u brak s njom. Uzvišeni Allah kaže: “Bludnik se ne treba ženiti osim bludnicom i mnogoboškinjom, a bludnica ne treba da bude poželjna osim bludniku ili mnogobošcu, to je zabranjeno vjernicirna.” (En-Nur, 3) Povod objavljivanja ovog ajeta bilo je traženje dozvole jednog ashaba od Allahovog Poslanika, a.s., da se oženi bivšom prostitutkom s kojom je održavao kontakte u doba džahilijjeta. Poslanik, a.s., zabranio mu je, nakon što mu je proučio spomenuti ajet, ženidbu s njom riječima: „Ne ženi se njome!“10 Isti propis odnosi se i na muškarca bludnika ili svodnika. Čestite žene ne bi se trebale udavati za takve osobe. Ukoliko bi se dotična osoba iskreno pokajala i potvrdila svoje pokajanje ustrajnošću u činjenju dobrih djela, ne bi smetalo stupiti u brak s njom, ali je ipak bolje birati za bračnoga druga čestitu i duboko moralnu osobu, koja nema moralnih mrlji iz ranijih faza svoga života. Uzvišeni kaže: “Nevaljale žene su za nevaljale muškarce, a nevaljali muškarci za nevaljale žene; čestite žene su za čestite muškarce, a čestiti muškarci za čestite žene.” (En-Nur, 26)
nasHla krpa zakrpu...

„O vjernici! Opojna sredstva i kocka i kipovi i za sreću bacanje strelica prljava su djela šejtanovog rada. Zato se potpuno čuvajte ovoga da biste uspjeli. Šejtan jedino želi da stvori neprijateljstvo i mržnju među vama vinom i kockom, i da vas zaustavi od spominjanja Allaha i namaza. Hoćete li vi, onda, prestati?
NEČEMO!!!

https://www.nacional.hr/ekskluzivne-fot ... ium=Clanak
Hajvan

#66148 Re: SDA-All about

Post by Hajvan »

japin_mutapi wrote: 30/08/2021 10:44 mi smo se vratili u „turski vakat" sa agama i begovima

To bi, glede poreza, bio pomak na bolje :mrgreen:
mali_balon

#66149 Re: SDA-All about

Post by mali_balon »

japin_mutapi wrote: 30/08/2021 10:44 mi smo se vratili u „turski vakat" sa agama i begovima

Sto je najtuznije nasi narodi su genetski i mentalno jos uvijek u tom vaktu.....francuzi su postali gradjani prije 300g eto nek mi postanemo za 400g to je napredak
Billy The Pljuc

#66150 Re: SDA-All about

Post by Billy The Pljuc »

Black swan wrote: 30/08/2021 10:22 kad god sam ovog lorda vidio uživo

kafić je na drveniji

Koji kafić?

Ispade da smo komšije bili (ti i ja a za njega ne znam fakat) jer sam godinama živio na Mjedenici.

Njega sam sreo jednom davno na Čobaniji i kad mu nisam udijelio, nikada sliku zaboraviti neću, rashaviješćen valjda od droge il' alkohola (možda i od kombinacije), zabradatio, u po bijela dana, baulja u svijetlim pijaca teksas hlačama navučenim skroz preko stomaka i majičicom utrpanom u iste, baš k'o Bogoljub Šaulić.
Post Reply