Desilo mi se prije koji mjesec u 4-5 sati popodne, najveca guzva u sa, Ukljucujem se na glavnu cestu na cvili iz ul fataha becirbegovica i skrecem lijevo u lijevu traku prema carsiji i odmahusporavam jer auta ispred mene voze 30-40, vozim tako desetak sekundi i tek onda skontam auto iza mene blica li blica, kad se saobracaj ocisti taj vozac me pretece s desne i agresivno uleti ispred mene. Vidim imam posla s budalom i usporim iza njega i lagano, on valjda nadajuci se da cu ga htjet pretec pocne krivudat ispred mene, nece da ode, i tako lagano do parlamenta gdje nas zaustavi crveno svjetlo. Ja namjerno stajem pored njega s desne strane i spustam prozor da vidim koji K-znam da mu nisam apsolutno nista uradio. Spusta i on prozor, dijete cca 5 godina sjedi na suvozacevom, i on 'smeker' pravi obraca se djetetu al da ga ja cujem i govori mu "vidis sine, to su ti doslje iz foce i sandzaka sto ne znaju da je lijeva traka brza traka, oni tu zagadjuju ovaj grad bla bla.." isprica se i na zeleno obrati se meni i kaze "jel tako", ja se samo nasmijah i rekoh tako je.
On tu nagasa auto u samom centru grada i poce preticat iz trake u traku, valjda jer smo od cvile vozili 30-40
Ja lagano uz saobracaj vozim dalje kad vidim njega stao na prosirenje kod scc-a a ispred njega golf 5ica il 6oca i nazad pise Prati me
Nisam ocekivao to nikako al svaka cast presretacima na instant karmi za moju dusu!
Ps-necu rec da je vozio bmw-a ajkulu jer i j vozim bmw-a, ima nas i finih