Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Moderator: O'zone

Locked
salik79

#47126 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by salik79 »

Dead Man Walking wrote: 25/08/2021 00:05
salik79 wrote: 24/08/2021 23:58 Ovakvu izjavu je jos nekada davno dao Bill Gates za svoju djecu, ono u folu - zdravi su, mladi su, imaju odlican imunutet, nemaju potrebu za vakcinacijom.
Covjece, nemoj se praviti glup bas toliko, ovdje je pricao o tome ko ima prioritet za vakcine kad su ih tek pocelo davati. A jbt.
Ma da, bas bi ta jedna njegova doza promijenila citav redoslijed vakcinacije... Mogao je to i drugacije izjaviti, reci, ja cu sacekati, bilo sta, ali on je vrlo jasno izjavio to sto je izjavio.
salik79

#47127 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by salik79 »

cvrčak_na_hedonizmu wrote: 25/08/2021 00:06
Dead Man Walking wrote: 25/08/2021 00:03

Joj cvrle, hajd sto razni buzdovan postavljaju ove gluposti i sire ih kao fakte, ali cudi me od tebe jer se ovo bukvalno za 3 sekunde moze provjeriti, i kad je izjavio, i sta je izjavio, i u kojem kontekstu (otkud bas ovih 5-6 sekundi izvuceno), i naravno, ono najvaznije, da li je vakcinisan. I kako onda ikakav argument uzeti za ozbiljno kad se za svaku glupost svi zalijepe ko muhe na vnago i pocnu ovdje sa infantilnostima?
Poletio, priznajem. Provjeravam inace :skoljka:

Do mene, pravi kloc ispadoh :run:
Nisi ti kloc ispao, nego ce "factcheckeri" uvije pronaci opravdanje za bilo sta. To je kao i u pravu, i najcrnjeg zlocinca mozes braniti i odbraniti... Jer je sve relativno.
Last edited by salik79 on 25/08/2021 00:10, edited 1 time in total.
Sanjarko

#47128 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Sanjarko »

Capljina74 wrote: 25/08/2021 00:02
salik79 wrote: 24/08/2021 23:58 Ovakvu izjavu je jos nekada davno dao Bill Gates za svoju djecu, ono u folu - zdravi su, mladi su, imaju odlican imunutet, nemaju potrebu za vakcinacijom.
To su, bola', filantropi... Neće oni od sirotinje... Prvo namirit' stoku, pravi domaćini...
Karnegi bio filantrop i poslao Pinkertone na radnike iz svoje najvece celicane tad da im strajk razbiju, koji su nad tim radnicima masakr napravili.
BadBoy

#47129 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by BadBoy »

salik79 wrote: 25/08/2021 00:01
BadBoy wrote: 24/08/2021 23:57 Image

Da vidimo genijalno objašnjenje i za ovo 8-) :lol:

Lažni profil, hakovali ga, podplacen, podmitili ga 8-)
Sve ok, ali sta to mijenja po pitanju njegove, prije toga, date izjave?! S obzirom sta je izjavio kako mozemo biti sigurni i da se zaista vakcinisao, osim da se uslikao u komercijalne svrhe (jer, kako prodati proizvod koji sam ne zelis?!)?
Ma nije ovo on ba ovo je neki shapeshifter kojeg su mračnjaci poslali da unese sumLJu

Hahaba evo ga, dame i gospodu "moving the goalposts" ilitiga mentalna gimnastika. Dobro je da ostali učesnici vide s kakvim sagovoenicima imaju posla. Nećete ih nikada moći odlijepiti od njihovih stavova jer njihovi stavovi nisu razumni već se zasnivaju na emociji, u ovom slučaju na emociji straha od novog. Najveći strah konzervativaca je napredak.

Tako da, uvijek će biti pomjeranje golova, te što se ne vakcinišu poznate osobe pad kad se poznati počnu vakcinisati, što se ne vakcinišu političari, pa kad se političari vakcinišu, onda su lažne vakcine, pa ako nisu lažne vakcine što se Pfizer ceo ne vakciniše itd do vijeka.

Kraj života mi.
spinel_

#47131 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by spinel_ »

Ja vise vjerujem ono sto cujem nego mrtva slika.
Zvuk > slika

Kratko, jasno.
Dead Man Walking

#47132 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Dead Man Walking »

salik79 wrote: 25/08/2021 00:07
Dead Man Walking wrote: 25/08/2021 00:05

Covjece, nemoj se praviti glup bas toliko, ovdje je pricao o tome ko ima prioritet za vakcine kad su ih tek pocelo davati. A jbt.
Ma da, bas bi ta jedna njegova doza promijenila citav redoslijed vakcinacije... Mogao je to i drugacije izjaviti, reci, ja cu sacekati, bilo sta, ali on je vrlo jasno izjavio to sto je izjavio.
Jeste, ima logike da na televiziji izjavi da se nece vakcinisati, a onda stavlja fejk sliku kako se vakcinise. :lol: I sta mislis kako se bas 5-6 sekundi intervjua pojavilo, gdje je ostatak?

Fakat si gori od mirada, mislio sam da si koliko toliko razuman covjek, al ti si bas zglajzo u teorije zavjere da si spreman povjerovati u sve sto podrzava tvoj stav.
salik79

#47133 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by salik79 »

BadBoy wrote: 25/08/2021 00:10
salik79 wrote: 25/08/2021 00:01

Sve ok, ali sta to mijenja po pitanju njegove, prije toga, date izjave?! S obzirom sta je izjavio kako mozemo biti sigurni i da se zaista vakcinisao, osim da se uslikao u komercijalne svrhe (jer, kako prodati proizvod koji sam ne zelis?!)?
Ma nije ovo on ba ovo je neki shapeshifter kojeg su mračnjaci poslali da unese sumLJu

Hahaba evo ga, dame i gospodu "moving the goalposts" ilitiga mentalna gimnastika. Dobro je da ostali učesnici vide s kakvim sagovoenicima imaju posla. Nećete ih nikada moći odlijepiti od njihovih stavova jer njihovi stavovi nisu razumni već se zasnivaju na emociji, u ovom slučaju na emociji straha od novog. Najveći strah konzervativaca je napredak.

Tako da, uvijek će biti pomjeranje golova, te što se ne vakcinišu poznate osobe pad kad se poznati počnu vakcinisati, što se ne vakcinišu političari, pa kad se političari vakcinišu, onda su lažne vakcine, pa ako nisu lažne vakcine što se Pfizer ceo ne vakciniše itd do vijeka.

Kraj života mi.
Ovakvi spinovi slijede u nedostatku argumenata. Sta bi tek bilo da lik nije doslovno izjavio to sto je izjavio....
Dead Man Walking

#47134 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

breba wrote: 25/08/2021 00:03
salik79 wrote: 25/08/2021 00:02

Frajeru je bilo 59 godina kada je ovo izjavio i sada mu je 59 godina, dakle aktualna izjava... Ostatak pitanja i konstataciju sam postavio iznad.
:-) :lol:
Ovo je fakat najjaci argument.

:lol: :lol:
salik79

#47135 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by salik79 »

Dead Man Walking wrote: 25/08/2021 00:11
salik79 wrote: 25/08/2021 00:07

Jeste, ima logike da na televiziji izjavi da se nece vakcinisati, a onda stavlja fejk sliku kako se vakcinise. :lol: I sta mislis kako se bas 5-6 sekundi intervjua pojavilo, gdje je ostatak?

Fakat si gori od mirada, mislio sam da si koliko toliko razuman covjek, al ti si bas zglajzo u teorije zavjere da si spreman povjerovati u sve sto podrzava tvoj stav.
Super, daj nam postavi cijeli intervju, bas da cujemo u kojem kontekstu je to izjavio!?

Jos jednom, bas bi ta jedna vakcina sve poremetila da je njemu i prva ubrizgana...
BadBoy

#47136 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by BadBoy »

salik79 wrote: 25/08/2021 00:12
BadBoy wrote: 25/08/2021 00:10

Kraj života mi.
Ovakvi spinovi slijede u nedostatku argumenata. Sta bi tek bilo da lik nije doslovno izjavio to sto je izjavio....
Šuti jadan ne bio poklopi se jednom i priznaj da si se zajebo jer si poletio ko mladi babun.

:lol:

Edit: necu više pisati jer zatrpavaš temu da se ne vidi blam.
salik79

#47137 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by salik79 »

BadBoy wrote: 25/08/2021 00:15
salik79 wrote: 25/08/2021 00:12

Šuti jadan ne bio poklopi se jednom i priznaj da si se zajebo jer si poletio ko mladi babun.

:lol:

Edit: necu više pisati jer zatrpavaš temu da se ne vidi blam.
Ni pod razno i ovo cu uvijek i iznova postavljati, dok to ne pobijes bilo cime logicnim, ili postavis cijeli intervju, da vidimo iz kojeg konteksta je ovo izvuceno, ako je izvuceno.

Jer, lik je kao CEO upravo trebao biti prvi koji se vakcinise "svojim" proizvodom.
Dead Man Walking

#47138 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

salik79 wrote: 25/08/2021 00:14
Dead Man Walking wrote: 25/08/2021 00:11

Super, daj nam postavi cijeli intervju, bas da cujemo u kojem kontekstu je to izjavio!?

Jos jednom, bas bi ta jedna vakcina sve poremetila da je njemu i prva ubrizgana...
Evo imas ovdje dio sa CNN ako ne otvara full interview sa NBC (naravno zbog ostalih a ne zbog tebe, spinela, veterinara, jer naravno da to vama nece nista znaciti; ti imas svoj stav i ne dozvoli da vjerujes usima i ocima svojim), mozes po odjeci i kadru zakljuciti kad je izreceno.

Last edited by Dead Man Walking on 25/08/2021 00:27, edited 2 times in total.
GandalfSivi

#47139 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by GandalfSivi »

Capljina74 wrote: 24/08/2021 23:22
GandalfSivi wrote: 24/08/2021 23:20

Ne treba mi FDA da znam da je stotine miliona ljudi vakcinisano Pfizerom bez posljedica i da ih isti stiti od Covida…
Šta je sa Izraelom onda?
Realno nemam pojma. Ili su bas ranije krenuli pa sada iznenadno imunitet pada (znat cemo u ostatku svijeta za mjesec-dva), ili su im podatci totalno off (sto su opet male sanse, s obzirom na broj oboljelih).

Ono sto znam je da u ostatku svijeta radi i to odlicno, i po pitanju prevencije zaraze i po pitanju smrtnosti. Pogledaj Ameriku po drzavama, bukvalno statisticki mokri san onih koji podrzavaju vakcinaciju. Na kraju krajeva, vidjet cemo uskoro (opet Izrael) sta ce treca vakcina donijeti (tu se ti i ja apsolutno ne slazemo po pitanju stetnosti/benefita).

Dobra vijest (za sada) je sto nesto nisam vidio da se novi sojevi razvijaju u zadnje vrijeme…
salik79

#47141 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by salik79 »

Dead Man Walking wrote: 25/08/2021 00:24
salik79 wrote: 25/08/2021 00:14

Evo imas ovdje dio sa CNN ako ne otvara full interview sa NBC (naravno zbog ostalih a ne zbog tebe, spinela, veterinara, jer naravno da to vama nece nista znaciti; ti imas svoj stav i ne dozvoli da vjerujes usima i ocima svojim), mozes po odjeci i kadru zakljuciti kad je izreceno.

Izvini, ovdje je on samo konstatovao upravo ono sto sam ja iznad napisao. Ali u ovom intervjuu uopce nema ovog dijela na koji se referiramo, koji je, kao, izvucen iz konteksta. Gdje i kada je taj intervju dao? Ovo je garant uslijedilo kasnije nakon savjetovanja sa pr sluzbom.
salik79

#47142 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by salik79 »

Jasta, samo bosti, svakih 6 mjeseci bajo moj :thumbup:
salik79

#47143 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by salik79 »

Kako, zar nam nisu nasi forumski strucnjaci objasnili da im je, haman pa, ekstra stanje?!

Hendrix

#47144 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Hendrix »

_BataZiv_0809 wrote: 24/08/2021 23:53
GandalfSivi wrote: 24/08/2021 23:19 Australija godinu i po kasni za ostatkom svijeta. Tamo bas pobudalili…
Fakat. Koja kretenska drzava..
Premijer im je clan krscanskog kulta Pentecostal crkve koja vjeruje da smak svijeta uskoro dolazi i da su siromasni ljudi tamo gdje jesu jer su zasluzili tako i Bog im je to odredio... zamjenik premijera im je ultra konzervativni alkoholicar koji se zalaze za "stare porodicne vrijednosti" a onda je spengo svoju 20 godina mladju asistenticu i s njom osnovao novu familiju. Silovanje u parlamentu... snimanje videa masturbiranja po stolu ministrice... nevjerovatna kolicina korupcije koja prolazi bez ikakvih problema, to je sve Australijska politika danas.

Sve to fino izgleda s vana ali Australiju vodi jedna skupina totalnih morona i nekvalifikovanih ljudi pod kontrolom medija Ruperta Murdocha koji je zlo covjecanstva... pa dosta parlamentaraca ima samo srednju skolu, neki i samo osnovnu... to je realnost te zemlje. Oni jednostavno imaju srece da su ogroman kontinent pun mineralnih resursa koje prodaju i to na totalno idiotski nacin dozvoljavaju da im 90% bogatstva ide stranim firmama. A politicari su im na nivou opstina u BiH i to ne pretjerujem.
salik79

#47145 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by salik79 »

Hendrix wrote: 25/08/2021 00:40
_BataZiv_0809 wrote: 24/08/2021 23:53

Fakat. Koja kretenska drzava..
Premijer im je clan krscanskog kulta Pentecostal crkve koja vjeruje da smak svijeta uskoro dolazi i da su siromasni ljudi tamo gdje jesu jer su zasluzili tako i Bog im je to odredio... zamjenik premijera im je ultra konzervativni alkoholicar koji se zalaze za "stare porodicne vrijednosti" a onda je spengo svoju 20 godina mladju asistenticu i s njom osnovao novu familiju. Silovanje u parlamentu... snimanje videa masturbiranja po stolu ministrice... nevjerovatna kolicina korupcije koja prolazi bez ikakvih problema, to je sve Australijska politika danas.

Sve to fino izgleda s vana ali Australiju vodi jedna skupina totalnih morona i nekvalifikovanih ljudi pod kontrolom medija Ruperta Murdocha koji je zlo covjecanstva... pa dosta parlamentaraca ima samo srednju skolu, neki i samo osnovnu... to je realnost te zemlje.
:thumbup:

Robijaska prcija.
Dead Man Walking

#47146 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

salik79 wrote: 25/08/2021 00:31
Izvini, ovdje je on samo konstatovao upravo ono sto sam ja iznad napisao. Ali u ovom intervjuu uopce nema ovog dijela na koji se referiramo, koji je, kao, izvucen iz konteksta. Gdje i kada je taj intervju dao? Ovo je garant uslijedilo kasnije nakon savjetovanja sa pr sluzbom.
Imas li jos neku glupu “garant” konstataciju? Nesto sa primjesom Dr Malonea mozda? Evo da ti jos pomognem, na 1:45 ide pitanje.

last mohicans

#47147 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by last mohicans »

Znači dvojica saletovih kredibilnih izvora ispala iz tračnica.
salik79

#47148 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by salik79 »

Dead Man Walking wrote: 25/08/2021 00:52
salik79 wrote: 25/08/2021 00:31
Imas li jos neku glupu “garant” konstataciju? Nesto sa primjesom Dr Malonea mozda? Evo da ti jos pomognem, na 1:45 ide pitanje.

Eh, ovo je taj intervju :thumbup:

Sada je jasno da je izvuceno iz konteksta. Jeste bilo nelogicno, kao sto sam i konstatovao, da ne bude on prvi vakcinisan, ako stoji iza svoga proizvoda.

Naletio sam, priznam :thumbup:
salik79

#47149 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by salik79 »

last mohicans wrote: 25/08/2021 00:58 Znači dvojica saletovih kredibilnih izvora ispala iz tračnica.
Kojih?

Hoces li se i ti bosti svakih 6 mjeseci?
salik79

#47150 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by salik79 »

salik79 wrote: 25/08/2021 00:44
Hendrix wrote: 25/08/2021 00:40

Sve to fino izgleda s vana ali Australiju vodi jedna skupina totalnih morona i nekvalifikovanih ljudi pod kontrolom medija Ruperta Murdocha koji je zlo covjecanstva... pa dosta parlamentaraca ima samo srednju skolu, neki i samo osnovnu... to je realnost te zemlje.
:thumbup:

Robijaska prcija.
Sta reci?! Sci-fi live:

Cijeli video:
https://rumble.com/vl531x-australia.html
Locked