De ne provalju se po forumu. Tvoje senilnosti mi je preko glave.
Ozidano i omaltano za jedan dan? Ta priča ni u tvom haustoru ne može proći...
De ne provalju se po forumu. Tvoje senilnosti mi je preko glave.
Bojim se da se ti provaljujes.Škobo Habu wrote: ↑26/08/2021 09:31De ne provalju se po forumu. Tvoje senilnosti mi je preko glave.
Ozidano i omaltano za jedan dan? Ta priča ni u tvom haustoru ne može proći...
Ne rade ni praznicima, sjecas se kad su kifla i Ajnadzic bili na moru. Zisko postavio objekat kod Vatre,do duse pojeo ga prije negPrpa.ba wrote: ↑26/08/2021 08:50Sluzbe ne rade vikendom.Škobo Habu wrote: ↑26/08/2021 08:42 I to tek nakon pritiska javnosti.![]()
Narvoučenje: Opština reaguje tek nakon što se cijela javnost počne kaskatiti nad objektom. Gdje su službe do tada?U ponedjeljak izasli na teren, u utorak izdali rjesenje, u srijedu sklonjen objekat.
I da, jedan od vecih problema je to sto inspekcije ne rade proaktivno, nego "saznaju iz medija" ili po prijavi gradjana, dakle reaktivno. A i tad, kad prijava "dodje na red", jer su "previse zaposleni".
Zato i kažem... Jebem našu javnost...malakh wrote: ↑26/08/2021 09:24raspreda zato što su sa klixa izvršili svojevrsnu ofanzivu i u par sati objavili nekoliko članaka na tu temu što je postalo fokus javnosti.cyprus wrote: ↑26/08/2021 00:51 Jbt, zar je moguće da se o nekakvom kućerku, koji nije potrajao duže od par dana ovoliko raspreda?![]()
![]()
Taman da je i ostao, koliko znam ovaj objekat nije bio lociran na klizištu, nije bio ilegalno skopčan na prateću infrastrukturu i nije zagađivao zrak u kotlini... Za razliku od hiljade drugih objekata na okolnim obroncima...
![]()
![]()
![]()
i naravno, budući da se dogodilo u sarajevu, mora biti top tema, kao i kada vrane lete iznad zgrada.
da je recimo, u mostaru, tuzli, zenici, niko ne bi ni mario, sklonilo bi se i završena priča.
Hajd smanji malo sa sranjima koje iznosis. U sto si sprčio te godine, osim da se lizes sa sd0 bratiljama? Eto koji to od politircara radi vikendom, kojeg smo natjerali da radi? Pa ni drzavnicka pitanja ne rješavaju vikendom.
Na licu mjesta se vidi da objekat odstupa od onoga koji je odbren i ti soliš nekome pamet?drug_profi wrote: ↑26/08/2021 09:45
Bojim se da se ti provaljujes.
Tok izgradnje je bio isti kao i nacin uklanjanja.
A sad odjebi u skokovima frustrirani balavče kad nisi naučio sa ljudima bez arogancije razgovarati.
naravno da nije, zavrseno za 7 sati.
Jest ti naš Maršal nabio komplekse. I drago mi je zbog toga mogu ti reći. Za takve i jest moj avatar namijenjen.Škobo Habu wrote: ↑26/08/2021 09:57Na licu mjesta se vidi da objekat odstupa od onoga koji je odbren i ti soliš nekome pamet?drug_profi wrote: ↑26/08/2021 09:45
Bojim se da se ti provaljujes.
Tok izgradnje je bio isti kao i nacin uklanjanja.
A sad odjebi u skokovima frustrirani balavče kad nisi naučio sa ljudima bez arogancije razgovarati.
Ovo se nije moglo završiti za jedan dan. Postaviti da, ali cio objekat završiti za jedan dan to je samo tvoja pretpostavka.
Zaobiđi me sa svojim titositičkim glupostima i pričom "sve je bolje od SDA", iako u konkretnom slučaju imamo tipični nastavak tradicije kojoj je temelje udarila SDA . NS ovakvim primjerima samo pokazuje da su im privatni, odnosno stranački, interesi iznad javni.
Svaka čast neimarima koji za sedam sati montiraju montažni objekat, prekriju krov i postave metalnu zaštitu na njega.
Prijatelju, ovo je zadnji put da se ja bavim tobom.drug_profi wrote: ↑26/08/2021 10:06
Jedino na šta ispravno ukazuješ je da su službe lijene i neaktivne.
Ali nije jasno kakve to veze ima sa temom NS.
Službe i službenici koje je SDA natrpala u općinu.
Mene care niko nije doveo u Sarajevo. Ni moje pretke niko nije doveo. Za razliku od tebe malog frustriranog karakternog seljačića.Škobo Habu wrote: ↑26/08/2021 10:18Prijatelju, ovo je zadnji put da se ja bavim tobom.drug_profi wrote: ↑26/08/2021 10:06
Jedino na šta ispravno ukazuješ je da su službe lijene i neaktivne.
Ali nije jasno kakve to veze ima sa temom NS.
Službe i službenici koje je SDA natrpala u općinu.
Suviše si ti senilan, zadrt i ideološki okoštao da bi mogao racionalno razmišljati.
Zbog toga nisi ni u stanju sagledati kompletnu sliku, a to je da je ovaj levat iz NS, upravo što mu je stranka vladajuća u Centru, razmišlja na isti način kao i prosječan SDA-ovac. Moja vlast, moja pravila.
A sad odjebi sa svojom papanskom pričom, jebo vas onaj ko vas je u opancima doveo u Sarajevo prije pedeset godina, da mi danas tabirili priču o seljacima i "građanima".
Pa decko to smatra argumentom u diskusiji, pa eto da se spustim na taj nivo, da mu bude jasnije.
Koliko se moze vidjeti, i jest sasjecena u startu?Škobo Habu wrote: ↑26/08/2021 10:11Svaka čast neimarima koji za sedam sati montiraju montažni objekat, prekriju krov i postave metalnu zaštitu na njega.
Vrlo su ekspeditivni. Očito da im se žurilo...
Svaka čast i kandidatu NS-a, kojem je odobreno jedno, a on postavio sasvim drugo, vodeći se logikom: "Načelnik mi je stanački haver, pa nije neki zločin". Nije niko dao glas NS da bi ovakva logika bila prihvaćena, već da se sasječe odmah u startu.
Kome neki nivo nije drag, na njega i ne ide.drug_profi wrote: ↑26/08/2021 10:40Pa decko to smatra argumentom u diskusiji, pa eto da se spustim na taj nivo, da mu bude jasnije.
Slučaj sa ovim kioskom ili šta već, možda jeste banalan, ali na najbolji mogući način pokazuje da svijest tzv. FGR nije ništa drugačija od svijesti onih kojima se rugaju - tzv.SDA ruralcima.
ne pokazuje slucaj sa kioskom da nije nista drugacija od sdaŠkobo Habu wrote: ↑26/08/2021 11:50Slučaj sa ovim kioskom ili šta već, možda jeste banalan, ali na najbolji mogući način pokazuje da svijest tzv. FGR nije ništa drugačija od svijesti onih kojima se rugaju - tzv.SDA ruralcima.
Doš'o lola iz NS-a, dobio odobrenje, pa počeo po svojoj zamisli da postavlja šta je najbolje za centar grada. I postavi konkretnu arhitektonsku definiciju rugla.
Šta je glavni argument ideološki istomišljenika spomenutog lole, koji, uz to sve, prijeti iseljenjem u Ameriku i prodaji patenata, što je opet najobičniji seljakluk? Oni iz SDA. Jebo te, ti se ljudi privlače kao antipodi jedni drugima.
I do kada tako, griješiti i izvinjavati se?foxlife wrote: ↑26/08/2021 11:56ne pokazuje slucaj sa kioskom da nije nista drugacija od sdaŠkobo Habu wrote: ↑26/08/2021 11:50
Slučaj sa ovim kioskom ili šta već, možda jeste banalan, ali na najbolji mogući način pokazuje da svijest tzv. FGR nije ništa drugačija od svijesti onih kojima se rugaju - tzv.SDA ruralcima.
Doš'o lola iz NS-a, dobio odobrenje, pa počeo po svojoj zamisli da postavlja šta je najbolje za centar grada. I postavi konkretnu arhitektonsku definiciju rugla.
Šta je glavni argument ideološki istomišljenika spomenutog lole, koji, uz to sve, prijeti iseljenjem u Ameriku i prodaji patenata, što je opet najobičniji seljakluk? Oni iz SDA. Jebo te, ti se ljudi privlače kao antipodi jedni drugima.
upravo najvise zahvaljujuci kritici ns glasaca ovo je uklonjeno
to da li je on clan ns ili nije nemam pojma al cisto sumnjam
uz to ako je jedna spahicka koja je bila u strukturama stranke prodala se i ispostavilo se bila kukavicije jaje zasto ne postoji mogucnost da ima i takvih clanova
evo nadji sada nekog narkomana uclani ga u stranku i neka uradi nesto lose mozes do sutra pisati vidite kakvi su clanovi te stranke itd
ovaj slucaj pokazuje kako je ova vlada i nacelnici sluzbenici itd konkretno iz ns stranke svjesna da kad pogrijese tako i ispravljaju i to u najkracem mogucem roku sto su i ucinili
Pa jest, bolje grijesiti i ne izvinjavati se. Sto jes' jes'Hakiz wrote: ↑26/08/2021 11:59I do kada tako, griješiti i izvinjavati se?foxlife wrote: ↑26/08/2021 11:56
ne pokazuje slucaj sa kioskom da nije nista drugacija od sda
uz to ako je jedna spahicka koja je bila u strukturama stranke prodala se i ispostavilo se bila kukavicije jaje zasto ne postoji mogucnost da ima i takvih clanova
evo nadji sada nekog narkomana uclani ga u stranku i neka uradi nesto lose mozes do sutra pisati vidite kakvi su clanovi te stranke itd
ovaj slucaj pokazuje kako je ova vlada i nacelnici sluzbenici itd konkretno iz ns stranke svjesna da kad pogrijese tako i ispravljaju i to u najkracem mogucem roku sto su i ucinili
Pa šta prođe, dobro je.
do tada dok ne shvate gdje grijese dok ne nauce i dok ne isteraju sve krtice u sluzbamaHakiz wrote: ↑26/08/2021 11:59I do kada tako, griješiti i izvinjavati se?foxlife wrote: ↑26/08/2021 11:56
ne pokazuje slucaj sa kioskom da nije nista drugacija od sda
Pa šta prođe, dobro je.
Ne griješiti. Jer, to šta zovete greškom nije slučajna greška u radu koja se svima desi, to se sve uradi namjerno, pa šta prođe, prođe. Šta ne prođe, izvinite, eto nismo kao oni, izvinili smo se, i doviđenja do drugog pokušaja i izvinjenja.
Jako je tesko raditi i ne grijesiti, jedini nacin da uopste ne pravis greske je da nista ne radis.