Sta sam izignorisao?! Ja sam ti rekao, uzmimo da je Malone i stvarno vakcinisan, kao sto je rekao (glavni razlog - sloboda putovanja, a on putuje bas puno), da li bi ga sada potencirao da je javno rekao da se nije vakcinisao?! Ili bi ga izignorisao kao i Nobelovca Montagniera?Dead Man Walking wrote: ↑23/08/2021 00:11Jhaha joj jesi lik jbte, izignorises sve i opet okrenes na neku infantilnost. Ali evo, ovako, da mi se duhani (a ne podnosim dim pa je teska hipoteza), nasao bih doktora kojem vjerujem, kao sto si ti nasao Malonea, i slijedio bih njegov primjer. I ako bi mi on govorio ne valja to drzeci cigaru u ruci, pomislio bih, pa vidi moguce, ti zna bolje od mene, al ko ga ebe, kad tebe nije strah nije ni mene.
Da se nadovezem na ovu tvoju gornju konstataciju - kad tebe nije strah nije ni mene - recimo u tom momentu naidje Nobelovac Montagnier, koji ne pusi, i kaze ti - ne budali, stetis i sebi i drugima s pusenjem - ti bi, opet, odabrao Malonea kao primjer, iako ti obojica tvrde isto? Mislim, nemam ja nista protiv, da me pogresno ne razumijes, samo ne nameci meni koji to ne zelim, uskracujuci mi sva ljudska prava zbog mog izbora.