Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Meni ne smeta niko, samo iznosim svoje impresije. Jesu li to Dino i njegova zena svete krave pa se o njima ne smije pisati?
Pa nije ovo mjesto za pisati o ženinim ledjima ili hadžu...
Dobro bi bilo da se piše šta će uraditi ili ne uraditi k'o vlast...
Ovo je mjesto gdje se pise o svemu i svacemu. Zato i jeste forum i zato je anonimno. Ne smeta vam kada se ismijavate raznim politicarima, njihovom izgledu (hint: Zahiragic), itd. a smeta vam kada se pomene ovako nesto. Ja nisam rekla ni da je zena glupa, niti da je neobrazovana, cak sam rekla da mi se kao par svidjaju, samo sam iznijela svoje impresije o onome sto mi je upalo u oci.
Patton44 wrote: ↑21/08/2021 09:09
Sto nam se usutio precasni i preposteni kifla o vakcinisanju NiP ministara Pfajzerom.
Ni mu ni be, bel jadan ne moze od susramljenosti.
Ne mora, vala, ni on svakom loncu biti poklopac. Neka popusti malo.
Sto nam se usutio precasni i preposteni kifla o vakcinisanju NiP ministara Pfajzerom.
Ne mora, vala, ni on svakom loncu biti poklopac. Neka popusti malo.
I naso bas sad da popusti,cast,postenje,pravda. Nista to , nepika se vise.
Login7777 wrote: ↑21/08/2021 12:08
Prepošteni i prehrabro-presposobni NiPovci su predodređeni genetski za Pfizer. Tako je odlučilo vijeće za genetsko-zdravstvena istraživanja NiPa.
dok za sav ostali narod sudbina mu odredila kineski fikrin usisivac i sekinu bolnicu
Login7777 wrote: ↑21/08/2021 12:08
Prepošteni i prehrabro-presposobni NiPovci su predodređeni genetski za Pfizer. Tako je odlučilo vijeće za genetsko-zdravstvena istraživanja NiPa.
Ovo je mjesto gdje se pise o svemu i svacemu. Zato i jeste forum i zato je anonimno. Ne smeta vam kada se ismijavate raznim politicarima, njihovom izgledu (hint: Zahiragic), itd. a smeta vam kada se pomene ovako nesto. Ja nisam rekla ni da je zena glupa, niti da je neobrazovana, cak sam rekla da mi se kao par svidjaju, samo sam iznijela svoje impresije o onome sto mi je upalo u oci.
Pa ne bih bas rekao da je anonimno. Identitet sviju nas moze lahko osvanuti na forumu. Kao i tvoj, moj..
Pa ne bih bas rekao da je anonimno. Identitet sviju nas moze lahko osvanuti na forumu. Kao i tvoj, moj..
Ja stojim iza svega sto napisem, tako da i ako osvanem nije problem.
Bgm. smrad vam je ispod pupka malo niže, trebali bi se poDaprati a Dinu da dragi Allah poživi da vam "smrdi" još dugo i da vas proganja u snovima. Voli vas sve vaš Milenkov buraz, cmok.
Patton44 wrote: ↑21/08/2021 10:02
Upravo to, smrad na cekanju.
Bgm. smrad vam je ispod pupka malo niže, trebali bi se poDaprati a Dinu da dragi Allah poživi da vam "smrdi" još dugo i da vas proganja u snovima. Voli vas sve vaš Milenkov buraz, cmok.
Naravno da se moze svaciji identitet utvrditi, po potrebi i nalogu tuzioca, ali je pretjerano reci da vec postoji knjiga koja objedinjava nickove sa identitetom.
Prije svega jet je besmisleno. Danas jedan nick, sutra moze biti drugi. Ljudi koji pisu sa istog nicka, rijetko prelaze granicu zakona.
drug_profi wrote: ↑21/08/2021 18:48
Naravno da se moze svaciji identitet utvrditi, po potrebi i nalogu tuzioca, ali je pretjerano reci da vec postoji knjiga koja objedinjava nickove sa identitetom.
Prije svega jet je besmisleno. Danas jedan nick, sutra moze biti drugi. Ljudi koji pisu sa istog nicka, rijetko prelaze granicu zakona.
Ne treba tuzioc da bi se saznalo ko je iza kojeg nika
Svi trebamo znati da cim pisemo na internetu ne samo na forumu mi vise nismo anonimni
Za to postoje operativni sistemi aplikacije i sl al ovako preko gugla i sl obicno pisanje fb itd zaboravite na privatnost
Bilo ko ko poznaje rad mreze i sl da ne kazem hakeri mogu saznati vas identitet u roku 5 minuta