Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#53451 Re: Zeničani
Edit: malo sam fulao sa vremenima, sve je islo puno brze nego sto pamtim, oko pola 9 smo vec imali info da je gusto. Koga zanima od 519 strane pocinju desavanja 
- Casual's
#53452 Re: Zeničani
Tad nas je jebo za sva vremena. 
- Kikibombona
#53453 Re: Zeničani
Opet bih glasao za Fudu da je on jedina osoba koja moze pobijediti SDA. Naravno, ni mrtav ne bih glasao za njegovu seljobersku 'zenicku' inicijativu. Tu vec ima vise izbora.kuglanje_ze wrote: ↑20/08/2021 18:29 @kikibombona sintagmu migrant, za kradonačelnika, koristi svaki normalan zeničanin koji vidi dvije stvari:
1. Da je taj migrant klasična podvala SDA doveden da sroza Zenicu na najniže moguće grane i "pokaže narodu da je SDA najbolji izbor za Zenicu"
2. Da je taj isti migrant najveće zlo koje je zadesilo Zenicu u istoriji.
Samo takvi kao ti, koji su glasali za migranta iz Uskoplja, a ne žele priznati da su pogriješili, još uvijek smatrate da su pripadnici SDA svi oni koji smatraju kradonačelnika velikim zlom.
Da rade zajedno, simulirajuci svadju, je fantazija. Ipak se radi o mrtvim seljacinama koje nisu sposobne osmisliti jednu takvu sofisticiranu prevaru. Nemoj praviti od SDA neko cudo inteligencije, radi se o primitivnim krkanima.
Fudo se posvadjao sa SDA radi licnih ambicija, novca i sujete.
...
SDA se vise nikad nece vratiti u Zenici, kao sto se ne mogu vratiti komunisti niti bilo sta drugo sto je dugo bilo na sceni i propalo. SDA je pokrenula zestoku kampanju protiv Fude kako bi sacuvali ZDK, jedan od posljednjih bastiona, nakon sto su izgubili sve velike gradove i dva najvaznija kantona. Njih Zenica trenutno ne zanima, daleko su lokalni izbori, ali su pokrenuli veliku kampanju radi borbe za ZDK i FBiH.
Ako padnu na izborima 2022., stranka ce se raspasti i vjerovatno ugasiti. Ako izgube silne institucije gotovi su.
-
Nivelacija
#53454 Re: Zeničani
Ne pravdaj se saucesnik si.
- Kikibombona
#53455 Re: Zeničani
Taman posla. Drago mi je sto sam ugradio svoj glas u brutalnom i historijskom porazu SDA stoke u Zenici.
Zenica je popisala SDA sektu i ugasila je za sva vremena.
Sad uzivam citati kako kmece. Uzivam.
-
Nivelacija
#53456 Re: Zeničani
Ti si svojim glasom zakucao ekser Zenici u mrtvacki sanduk. Sad ako mozes u njemu uzivaj.
- Kikibombona
#53457 Re: Zeničani
Zenica je kurton od rata naovamo, od kada je SDA preuzela grad od komunista.
I naravno da osjecam satisfakciju kada vidim da SDA-ovci kmece. I posebno mi je milo sto nisu izgubili vec su ugazeni brutalno, posrani i popisani, dozivjeli najveci debakl u jednom velikom BH gradu.
Prosli mjesec na rucku sa prijateljicom, uleti seljacka SDA kamarila, odmah stol do nas. Prvo sam osjetio nalet gadjenja pa zatim zadovoljstva kada sam cuo kako olajavaju Kasumovica.
I Kasum je naravno proljev od covjeka, ali mi je drago sto je ponizio deponiju govana poznatu kao SDA.
I naravno da osjecam satisfakciju kada vidim da SDA-ovci kmece. I posebno mi je milo sto nisu izgubili vec su ugazeni brutalno, posrani i popisani, dozivjeli najveci debakl u jednom velikom BH gradu.
Prosli mjesec na rucku sa prijateljicom, uleti seljacka SDA kamarila, odmah stol do nas. Prvo sam osjetio nalet gadjenja pa zatim zadovoljstva kada sam cuo kako olajavaju Kasumovica.
I Kasum je naravno proljev od covjeka, ali mi je drago sto je ponizio deponiju govana poznatu kao SDA.
-
doff
#53458 Re: Zeničani
Da ih je ponizio neko treći ni po jada, nego ih ponizi njihov dojučerašnji stranački kolega, a trenutno najveća politička ljiga, smrad i ubleha.
Da je samo njih ponizio....nego je i Grad ponizio. Školovane pravi budalama, samo zato što u svojim rukama ima pečat grada....
Da je samo njih ponizio....nego je i Grad ponizio. Školovane pravi budalama, samo zato što u svojim rukama ima pečat grada....
-
withpeace
#53459 Re: Zeničani

Novi punkt za vakcinisanje kod stadiona, jako dobro osmisljen protok gradjana.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#53460 Re: Zeničani
Jel imaju RajFajzer
?
-
Sydnor
#53461 Re: Zeničani
Glasao sam za KF na izborima oba puta ali prije bih sebi ruku odsjekao nego glasao i treći put za njega ili njegovu stranku nakrcanu idiotima.
Idući izbori ide glas za bilo koga pismenog iz bilo koje stranke koja nije Fudina inicijativa, A SDA, SDA.
Makar ću lakše spavat znajući da nisam dao glas grobaru Zenice.
Idući izbori ide glas za bilo koga pismenog iz bilo koje stranke koja nije Fudina inicijativa, A SDA, SDA.
- apsidejzi
#53462 Re: Zeničani
Ima li se o necemu drugom pisat
-
skoronikako
#53463 Re: Zeničani
SDA=Fuad, a dok njihova borba za nase pare traje, Grad strada.
- Casual's
#53464 Re: Zeničani
Čuj ti kikija.
Lik ima nagon da se osveti SDA sekti samo iz razloga što nisu udovoljili njegovom ličnom interesu (valjda bi im to trebao biti +?). Onda ti takvo govno, hajvana, konja, mamlaza smatraš kao nekakvim rješenjem za nekakva rušenja neke sekte?
Fuad Kasumović je gora katastrofa od od Černobilske.
Lik ima nagon da se osveti SDA sekti samo iz razloga što nisu udovoljili njegovom ličnom interesu (valjda bi im to trebao biti +?). Onda ti takvo govno, hajvana, konja, mamlaza smatraš kao nekakvim rješenjem za nekakva rušenja neke sekte?
-
Naslovnica
- Casual's
#53466 Re: Zeničani
Koliko Mersija loše vodi dom zdravlja ljudi se sami vakcinisu..
https://www.zenicablog.com/foto-apel-su ... -stadiona/
https://www.zenicablog.com/foto-apel-su ... -stadiona/
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#53467 Re: Zeničani
Ima. Okvir je dovoljno sirok da se moze o svemu. Periodicno nalete dobre teme, ali brzo nas prodje volja. Najvise volimo politiku. Na ovoj temi se oduvijek (ja sam se ukljucio oko 70-te stranice) predominantno pisalo o politici
Doduse i sam sam u tome nekada jako puno ucestvovao, pa ne mogu drugima nista prigovarati. A onda jebiga stignu te godine, zivci popuste, idealizma nestane
- -Chesterfield-
#53468 Re: Zeničani
Traži poštenog, sposobnog...Sydnor wrote: ↑21/08/2021 10:23 Glasao sam za KF na izborima oba puta ali prije bih sebi ruku odsjekao nego glasao i treći put za njega ili njegovu stranku nakrcanu idiotima.
Zar je moguće da ne poznaješ nikoga lično?
Ja poznajem dosta ljudi koji su pismeni, obrazovani... ali ih krasi jedna mana, hoće ukrasti, gledaju samo svoj interes...
-
Horcrux
#53469 Re: Zeničani
Sydnor wrote: ↑21/08/2021 10:23 Glasao sam za KF na izborima oba puta ali prije bih sebi ruku odsjekao nego glasao i treći put za njega ili njegovu stranku nakrcanu idiotima.
-
withpeace
#53470 Re: Zeničani
Zivim odma 100 m zapadnije odavde. Navecer se krenu skupljat na zavodu za bolesti i ovinosti i cekaju otvorenje ujutro kako bi dobili terapiju. Poredaju se u red isto djeca u skoli. Kako su bili raskrcili papirnu sa jaranom udjem iz fazona da nas pukne nostalgija kad oko tribina ne stotine, hiljade spriceva. Razumijem one male spriceve ali kome treba ona za konje velika? Prije par godina nadjem jedno 30 metara od kruga (krug - to mjesto sa slike gdje se bodu) na kamari 20 i kusur spriceva i nazovem policiju. Nije meni cudno vidjet to jer sam naviko da vidjam ali oko toga mjesta se igraju sva djeca iz kraja
-
Naslovnica
#53471 Re: Zeničani
Ovo se ne može vidjeti ni kod nas na Alipašinom jbte.

-
Nivelacija
#53472 Re: Zeničani
Ovo je najveca podvala ikada da je Fuad jednako zlo kao SDA.
Migrant iz Vakufa je 10x vece zlo od SDA, on je kao sto neko napisa Černobilska katastrofa koja ce Zenicu dovesti do nestajanja.
Jedini spas je da ga SIPA uhapsi kao sto se Pise po medijima zbog autobusne stanice. Ako provede 8 godina na čelu, ovdje ce samo ostati narkomani i psi lutalice i njegova stranka Vakufska inicijativa sa porodicama.
-
doff
#53473 Re: Zeničani
Kiki bi sutra glasao i za Halida Genjca kad bi ovaj napustio SDA nastupao kao nezavisan kandidat. Od tog momenta se briše ranija historija, zaboravlja se da je i penziju zaradio jahajuci narod, masno naplaćeno....
Autobuska stanica! Šta reći, koju poslugu porati. Hvale se da je profunkcionirala, a samo naplaćuju stanicnu uslugu, ne prodaju karte, ne daju informacije. Platite marku da dođete do perona i u busu kupujete kartu.
Kad čovjek pomisli da ne može gore, razuvjere te.
Autobuska stanica! Šta reći, koju poslugu porati. Hvale se da je profunkcionirala, a samo naplaćuju stanicnu uslugu, ne prodaju karte, ne daju informacije. Platite marku da dođete do perona i u busu kupujete kartu.
Kad čovjek pomisli da ne može gore, razuvjere te.
- Kikibombona
#53474 Re: Zeničani
Nasa stranka ili SDP, ko ti je blizi?Sydnor wrote: ↑21/08/2021 10:23 Glasao sam za KF na izborima oba puta ali prije bih sebi ruku odsjekao nego glasao i treći put za njega ili njegovu stranku nakrcanu idiotima.
- Kikibombona
#53475 Re: Zeničani
Neka je Hitler, volim sto se SDA-ovcima posrao u usta i onda mokracom zalio da im lakse prodje kroz grlo.Casual's wrote: ↑21/08/2021 10:41 Čuj ti kikija.![]()
Lik ima nagon da se osveti SDA sekti samo iz razloga što nisu udovoljili njegovom ličnom interesu (valjda bi im to trebao biti +?). Onda ti takvo govno, hajvana, konja, mamlaza smatraš kao nekakvim rješenjem za nekakva rušenja neke sekte?![]()
Volio bih da je to mogla uraditi NS i SDP, ali bolje ista nego nista.
Jebes ga kada je velika vecina Zenicana strogi konzervativac i vjernik.