Jel' bila kafa?beni-bu-man wrote:Nismo, dogovoriti cemo secendlerbing wrote:Jeste popili kafu?beni-bu-man wrote:Joj mene sad Respo na sred ulice safat
Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Euridika
- Globalna šefica
#9276 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
- SmokingMan
#9277 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Kod mene to ide bez ikakvog ustezanja,kalkulisanja,sa iskrenom namjerom.kiligonzales wrote:Više neodlucnih .SmokingMan wrote:Još si frišak Dino,ne znaš ti koliko ovde ima premazanih.Čak ih ne moraš nikada ni lično upoznati.
Burjum,ko želi iza 16:00 može da mi se pridruži u cafee Biblioteka.Ja sam svakako idem da učim,zaspisujem....
-
#9278 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Zapišeš li kakvih siharaSmokingMan wrote:Kod mene to ide bez ikakvog ustezanja,kalkulisanja,sa iskrenom namjerom.kiligonzales wrote:Više neodlucnih .SmokingMan wrote:Još si frišak Dino,ne znaš ti koliko ovde ima premazanih.Čak ih ne moraš nikada ni lično upoznati.
Burjum,ko želi iza 16:00 može da mi se pridruži u cafee Biblioteka.Ja sam svakako idem da učim,zaspisujem....
Ma mislim na ženskinje forumsko što sam upoznao, dobar se serijal kvalitetne zajebancije napraviti haha
- SmokingMan
#9279 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
kiligonzales wrote:
Zapišeš li kakvih sihara
Ma mislim na ženskinje forumsko što sam upoznao, dobar se serijal kvalitetne zajebancije napraviti haha
Pomozi Bože.....
Mogle bi mi pomoći oko bilješki....
-
#9280 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
To gOnjOš ciskoSmokingMan wrote:kiligonzales wrote:
Zapišeš li kakvih sihara
Pomozi Bože.....
- Bloo
- Globalna šefica
#9281 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Pa mi smo imali interesantan susret. Dahtalo se, nosalo se, rastavljalo...SmokingMan wrote:kiligonzales wrote:
Zapišeš li kakvih sihara
Pomozi Bože.....
- Euridika
- Globalna šefica
#9282 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Uh, davno sam ovo nekad polagala, i zaboravila sam sve dosad. K'o kad se ne bavim mrežnom administracijom.SmokingMan wrote:kiligonzales wrote:
Zapišeš li kakvih sihara
Pomozi Bože.....
-
#9283 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Svi neka informatika. Što bi Šemsa neponovljiva rekla TUGO MOJA KOME DA TE PRICAMEuridika wrote:Uh, davno sam ovo nekad polagala, i zaboravila sam sve dosad. K'o kad se ne bavim mrežnom administracijom.SmokingMan wrote:kiligonzales wrote:
Zapišeš li kakvih sihara
Pomozi Bože.....
- SmokingMan
#9284 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
To je bila stvar tehničke prirode,ovo je već nešto "gore" i pomalo dosadnije,ali majku mu zanimljivo je u jednu ruku,otegoh se pišući.Bloo wrote:Pa mi smo imali interesantan susret. Dahtalo se, nosalo se, rastavljalo...SmokingMan wrote:kiligonzales wrote:
Zapišeš li kakvih sihara
Pomozi Bože.....
- SmokingMan
#9285 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Euri,mogla si znanje unovčiti tamo gdje ljudi cijene tvoj mukotrpan rad.Ovde ionako traže previše za početnika.kiligonzales wrote:Svi neka informatika. Što bi Šemsa neponovljiva rekla TUGO MOJA KOME DA TE PRICAMEuridika wrote:Uh, davno sam ovo nekad polagala, i zaboravila sam sve dosad. K'o kad se ne bavim mrežnom administracijom.kiligonzales wrote:
-
#9286 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Koliko vidim zreli smo za jedne "aj ti" šuplje... svi informatičari
- Euridika
- Globalna šefica
#9287 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Mogu i sad, dobijam svako malo ponude da idem raditi u inostranstvo (EU), ali nije ni baš tako lako dići sidro i otići. Ako se i odlučim da odem, to bi bilo da trajno napustim Bosnu, ne bih mogla otići na par godina i onda se vratiti nazad. Otom-potom, kako Bog odredi.SmokingMan wrote:Euri,mogla si znanje unovčiti tamo gdje ljudi cijene tvoj mukotrpan rad.Ovde ionako traže previše za početnika.kiligonzales wrote:Svi neka informatika. Što bi Šemsa neponovljiva rekla TUGO MOJA KOME DA TE PRICAM
@kiligonzales
Nemoj samo "aj ti" priče, dosta mi je toga na poslu. Radije šuplja i vicevi.
-
#9288 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Nema kod mene toga "AJ ti" , opet uzivam u blagodatima debelog hlada i traganju kobajagi za poslom. Sto bi rekli neki znaci samo šuplja i vicevi hahaEuridika wrote:Mogu i sad, dobijam svako malo ponude da idem raditi u inostranstvo (EU), ali nije ni baš tako lako dići sidro i otići. Ako se i odlučim da odem, to bi bilo da trajno napustim Bosnu, ne bih mogla otići na par godina i onda se vratiti nazad. Otom-potom, kako Bog odredi.SmokingMan wrote:Euri,mogla si znanje unovčiti tamo gdje ljudi cijene tvoj mukotrpan rad.Ovde ionako traže previše za početnika.kiligonzales wrote:Svi neka informatika. Što bi Šemsa neponovljiva rekla TUGO MOJA KOME DA TE PRICAM
@kiligonzales
- SmokingMan
#9289 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Euridika wrote:Mogu i sad, dobijam svako malo ponude da idem raditi u inostranstvo (EU), ali nije ni baš tako lako dići sidro i otići. Ako se i odlučim da odem, to bi bilo da trajno napustim Bosnu, ne bih mogla otići na par godina i onda se vratiti nazad. Otom-potom, kako Bog odredi.SmokingMan wrote:Euri,mogla si znanje unovčiti tamo gdje ljudi cijene tvoj mukotrpan rad.Ovde ionako traže previše za početnika.kiligonzales wrote:Svi neka informatika. Što bi Šemsa neponovljiva rekla TUGO MOJA KOME DA TE PRICAM
@kiligonzales
Ja sam preuzeso odluke u svoje ruke,pa tako dio vlastite sudbine,pa šta bude.Neću čekati Svevišnjeg,svijet je i suviše lijep a život i svuiše kratak da bi čekao znakove sa neba.Osjećam da imam potrebu za boljom sredinom.
- MarlboroGold
#9290 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Boga to ne interesuje... dok samom sebi ne odrediš nećeš ništa ni postići. Problem je sve dok se ne probije led... kasnije to ide samo od sebe.
- Euridika
- Globalna šefica
#9291 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
@SmokingMan
Sa srećom!
Ovdje (realno) je teško očekivati neki veliki napredak u narednih 10-tak ili čak i više godina. Ko god ima priliku za bolje, neka je iskoristi. Moje životne okolnosti su takve da bi bilo kakva krupnija odluka u životu zahtijevala detaljno planiranje, vaganje prednosti i mana i sl., pa si ne mogu priuštiti veliki rizik. Zato sam i stavila cijelu stvar na odgodu, ako zaista iskrsne tako dobra prilika za koju vrijedi puno riskirati, onda ću naravno i ja otići. Ili, ako s druge strane, okolnosti u BiH postanu baš nepodnošljive. Zasad sam još tu.
Sa srećom!
Ovdje (realno) je teško očekivati neki veliki napredak u narednih 10-tak ili čak i više godina. Ko god ima priliku za bolje, neka je iskoristi. Moje životne okolnosti su takve da bi bilo kakva krupnija odluka u životu zahtijevala detaljno planiranje, vaganje prednosti i mana i sl., pa si ne mogu priuštiti veliki rizik. Zato sam i stavila cijelu stvar na odgodu, ako zaista iskrsne tako dobra prilika za koju vrijedi puno riskirati, onda ću naravno i ja otići. Ili, ako s druge strane, okolnosti u BiH postanu baš nepodnošljive. Zasad sam još tu.
- beni-bu-man
#9292 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
hos s nama na kafu ???Euridika wrote: Jel' bila kafa?
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#9293 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Squad: @VitaminkaHanuma @BelajHanuma @RamzesKuronja @VrucinaIce
Squad: @VitaminkaHanuma @BelajHanuma @RamzesKuronja @VrucinaIce
- SmokingMan
#9294 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Kockat ću se,nešto me tjera a to,vjveruješ da bi rizikovao i brak,bez žaljenja (ako partner neće samnom u drugu sredinu),jer mi je jako bitna i promjena,već kada se pruža prilika.Sinoć sam upravo razgovarao sa jaranom u Austriji,treba im radne snage,bez iskustva,jer je isplativija za obuku za razliku od plaćanja profesionalnog kadra.Huh,eto prilike....Euridika wrote:@SmokingMan
Sa srećom!
Ima li raje za kafe.Javite se...
- King Theoden
#9295 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Pa da, veterinar je traženo zanimanje, pogotovo u ruralnim sredinama.Euridika wrote:dobijam svako malo ponude da idem raditi u inostranstvo
- Euridika
- Globalna šefica
#9296 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Dino34 wrote:Pa da, veterinar je traženo zanimanje, pogotovo u ruralnim sredinama.Euridika wrote:dobijam svako malo ponude da idem raditi u inostranstvo
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9297 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Ono kad se opanak popapučiEuridika wrote:Dino34 wrote:Pa da, veterinar je traženo zanimanje, pogotovo u ruralnim sredinama.Euridika wrote:dobijam svako malo ponude da idem raditi u inostranstvo
Traženo je i u čaršiji
- King Theoden
#9298 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Tetka, je l te ko šta pito uvijek letiš pred ruduTomahawk11 wrote:Ono
Dopusti da finaliziram misao.
Čekaj, nisi veterinar?Euridika wrote:Dino34 wrote:Pa da, veterinar je traženo zanimanje, pogotovo u ruralnim sredinama.Euridika wrote:dobijam svako malo ponude da idem raditi u inostranstvo
Jbg, pogrešno sam zaključio.
Jer, kad sam vidio kako stručno hendlaš nas forumske hajvane, pomislih, ova samo može biti doktor veterine
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9299 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Letiš ti pred rudu, podsjećaš me na jednu iz Hrasnice što je momka na Ilidži za kravu pitala šta je ono
- Boemica
#9300 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Tomahawk11 wrote:Letiš ti pred rudu, podsjećaš me na jednu iz Hrasnice što je momka na Ilidži za kravu pitala šta je ono