Kakav doktor, ovo je ono što nam je trebalo, odlična mjera. Nevakcinisanima zabraniti kretanje skroz ili im dati neki rok za vakcinaciju, sada se ionako svi mogu vakcinisati.
Gledaj imena teme
Moderator: O'zone
kako nije tema hodaju ne vakcinisani i bez maske,kako on nije tema?on po tvom znaci smije jer je migrant ja ne.zajebi pricu
Ma glupi su ko i sam forto jer delta ne bira vakcinisanog ili ne.ako si vakcinisan i fasujes deltu mozes u kantonalnu ustanovu?spinel_ wrote: ↑19/08/2021 15:14 Ovi sto se nasladjuju mjerama za nevakcinisane samo info:.
17.03
Život u Izraelu nakon masovne vakcinacije vratio se u normalu
18.04.
U Izraelu život se vraća u normalu, od danas građani na otvorenom bez zaštitnih maski
19.08.
Izrael pooštrava ograničenja zbog porasta broja slučajeva delta varijante virusa
Ma ignorisati samospinel_ wrote: ↑19/08/2021 15:14 Ovi sto se nasladjuju mjerama za nevakcinisane samo info:.
17.03
Život u Izraelu nakon masovne vakcinacije vratio se u normalu
18.04.
U Izraelu život se vraća u normalu, od danas građani na otvorenom bez zaštitnih maski
19.08.
Izrael pooštrava ograničenja zbog porasta broja slučajeva delta varijante virusa
sto su stoka ti si miran vakciniso si se,barem bi trebo bit miran,cega te strah?
I ako im se zabrani, hoce li primati platu?Naslovnica wrote: ↑19/08/2021 15:21 Hoće li se zabraniti uposlenicima kantonalnih preduzeća da dolaze na posao ako nisu vakcinisani?
![]()
Pa mi nismo navikli na nešto drugo, osim direktne naredbe i podaničkog mentaliteta. Nije valjda da cemo u panedmiji glumiti demokratiju?
Samo ti oni za razliku od ovih supcica iz kriznog staba ne zabranjuju kretanje i ulazak u ustanove,sto je jako bitno.Imas slobodu,mozes gdje hoces a ovi ti namecu zatvor bez potrebe.Billy The Pljuc wrote: ↑19/08/2021 15:23![]()
![]()
![]()
O jebem ti sudija majku, ja teme i govana, čuj terorizam Forte i kriznog štaba???
Koalicija SDA i HDZ teroriše decenijama na federalnom nivou a potpomognuti bratijom iz RS-a isto čine i na državnom al' eto Forto je problem.
Valjda jednom i taj asteroid udari, ovdje je malo ko zaslužio uopšte da živi.
Da, Forto je probelm.Billy The Pljuc wrote: ↑19/08/2021 15:23![]()
![]()
![]()
O jebem ti sudija majku, ja teme i govana, čuj terorizam Forte i kriznog štaba???
Koalicija SDA i HDZ teroriše decenijama na federalnom nivou a potpomognuti bratijom iz RS-a isto čine i na državnom al' eto Forto je problem.
Valjda jednom i taj asteroid udari, ovdje je malo ko zaslužio uopšte da živi.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/salkic- ... /210819096Salkić: U kabinetu ministra Džindića nuđeno mi je milion maraka da se proda gasni biznis
Jesi ti sta poduzeo po pitanju respiratora ili samo piskaras o tome po forumu?
Naravno.Logovan wrote: ↑19/08/2021 15:23I ako im se zabrani, hoce li primati platu?Naslovnica wrote: ↑19/08/2021 15:21 Hoće li se zabraniti uposlenicima kantonalnih preduzeća da dolaze na posao ako nisu vakcinisani?
![]()
![]()
Prvo navući bijele trake da se raspoznaje na ulici. Drugo udarati pendrekom na svakom koraku dok ne popusti. Ako ne popusti, onda mu sve oteti, vozom prevesti na posebne lokacije, držati iza žice pod torturom dok dobrovoljno ne pristane na vakcinu. Jel tako? Majku li vam fašističku jebem da vam jebem! Tako su mi pola familije pobili '43 mamicu vam bolesnu!