Muharem Bazdulj u društvu persona koje se ne kupaju

Kulturna dešavanja, predstave, izložbe, festivali, obrazovanje i budućnost mladih...

Moderator: Chloe

Post Reply
Tanqueray

#601 Re: Muharem Bazdulj u društvu persona koje se ne kupaju

Post by Tanqueray »

Osmi Socrates wrote: 18/08/2021 15:48 Koje pitanje o Kusturici?
Rekao si slijedece:
biti najbolji jaran sa Kusturicom koji ponosno kaže da su Jugoslaviju rasturili Srbi jer im više nije odgovarala.
Pa te pitam ponovo, kada je to rekao Kusturica?
Škobo Habu

#602 Re: Muharem Bazdulj u društvu persona koje se ne kupaju

Post by Škobo Habu »

Tanqueray wrote: 18/08/2021 17:17
Nisam ni ja, ko je to rekao :oops:
Ti tvrdiš da se raspla. Na što se onda raspala?
Osmi Socrates

#603 Re: Muharem Bazdulj u društvu persona koje se ne kupaju

Post by Osmi Socrates »

¤ jelena ¤ wrote: 18/08/2021 16:21
Osmi Socrates wrote: 18/08/2021 15:00
Da, ne može Jugosloven biti onaj koji ne preispita buđenje četništva u Srbiji devedesetih, da bi sve to kulminiralo rehabilitacijom četništva.
Vidiš, ovo se zove negiranje nečijeg identiteta i ja te samo podsjećam da reciprocitet zna biti neprijatan.

Ništa više.

Jugosloven, naravno, može biti svako ko se tako deklariše. Isto važi i za sve ostale grupacije...
Vidiš ti meni prišivaš mnoge stvari, a Bazdulj kod tebe ima prolaz no matter what. Ne znam kako mogu dalje diskutirati ako ti je takav stav. Ali mogu upitati zbog čega je to tako.

Da možda napišem da je svo Bazduljevo uglavnom nesuvislo baljezganje i djelovanje najgora osuda njemu samom upravo ako je Jugosloven. Da je rek'o da je bilo šta drugo, Srbin, Bošnjak, kosmopolita, or whatever, manje bi to baljezganje bilo porazno po njega samog. Dakle, slažem se, neka je Jugosloven. Razmjenjujemo već nekoliko postova oko uglavnom nebitne stvari.

Ljudi, naime, mogu biti i Jugosloveni i beskičmenjaci istovremeno.
Osmi Socrates

#604 Re: Muharem Bazdulj u društvu persona koje se ne kupaju

Post by Osmi Socrates »

Tanqueray wrote: 18/08/2021 17:21
Osmi Socrates wrote: 18/08/2021 15:48 Koje pitanje o Kusturici?
Rekao si slijedece:
biti najbolji jaran sa Kusturicom koji ponosno kaže da su Jugoslaviju rasturili Srbi jer im više nije odgovarala.
Evo, ako lažu oni, lažem i ja.

https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/19 ... _srbi.html
Comandini

#605 Re: Muharem Bazdulj u društvu persona koje se ne kupaju

Post by Comandini »

Postoji nesto tako ogavno i revoltirajuce u cijelom tom mizanscenu u kojem Bazdulj svjesno participira. Idiotske panel emisije RTSa u kojima se savrseno normalizuje ekstremni nacionalizam, na nacin da se tako tendeciozno i apriorno konstruiraju stvarnosti. Potom tu dolaze Maricevi programi, u kojem ovaj svjesno i strucno podrazava sve moguce podsvjesne sklopove prosjecnog gledaoca uronjenog u Srbijansku i srpsku stvarnost od 1985, pa se tu redom redaju price o izdaji, zavjerama, velikim silama, i tako blize i tako dalje. U svom tom karakazanu nema ni mrve propitivanja, mogucnosti elevacije diskursa, nicega. U tom smislu se to fenomenoloski nije izdiglo od devetnaestovjekovne interpretacije narodnoga guslanja.

I na kraju, Kusturica koji, bez zelje da ga sada nacionalno vrijedjam, odrazava onaj duh gluposti i iskljucivosti poluobrazovanoga bosanskoga covjeka, ono isto sto primijetite kad ste dijete i kada osjetite da ce vas ovdje neki ljudi mrziti jer ste drugaciji ili mislite drugacije, ili zato sto oni misle da vi mislite drugacije. Nekoga ko nema ni trunku samorefleksije i sposobnosti meditacije - Gustava koji boji cijeli svijet u plavo jer je uprljao odjecu plavom boju. Isti osjecaj koji se dobije npr. kad slusate na pijaci kako psuju politicare, ili kad gledate Fedju Isovica koji iz price o svom stupidnom sitkomu pocne bulazniti o SDPu, o tome kako je on vojnik partije, i neumitnoj pobjedi socijalizma. Onaj duh okamenjenosti, koji u necemu protivnome njegovoj slici svijeta vidi prirodnu nepogodu ili direktnu zivotnu opasnost.

I kad se takva svijest prikljuci na taj groteskni pir srpskoga seljackoga nacionalizma, pa stvori onu grotesku od Andricgrada, kako je Tunjo ispravno rekao, spomeniku genocida u Podrinju, kolekciji neukusnih, primitivnih ( I to u najgorem smislu - ideoloski primitivnih a ne dusevno primitivnih) oznacitelja koji treba da cine jednu storiju o narodnoj hrabrosti i muckoj izdaji,garniranoj idiotskim interpretacijama Kusturicinim o renesansni i Balkanu, a vi u tome participirate, znaci ili da ste glupi, pa ne mozete razaznati stanje stvari, ili da ste kukavica.
Ja bih rekao da je Bazdulj ipak, oboje, i priglup, i kukavica. I tu je zaista tesko reci nesto vise.
Tanqueray

#606 Re: Muharem Bazdulj u društvu persona koje se ne kupaju

Post by Tanqueray »

Škobo Habu wrote: 18/08/2021 17:23
Tanqueray wrote: 18/08/2021 17:17
Nisam ni ja, ko je to rekao :oops:
Na sve vojske koje su nastale iz iste. Ako ne znas koje su to vojske bile, mogu ti reci, ali mislim da nema potrebe.
Osmi Socrates wrote: 18/08/2021 17:33
Tanqueray wrote: 18/08/2021 17:21
Rekao si slijedece:

Ne lazu oni, nego ti ne znas sta si procitao.
Hajvan

#607 Re: Muharem Bazdulj u društvu persona koje se ne kupaju

Post by Hajvan »

Comandini wrote: 18/08/2021 17:54 Postoji nesto tako ogavno i revoltirajuce u cijelom tom mizanscenu u kojem Bazdulj svjesno participira. Idiotske panel emisije RTSa u kojima se savrseno normalizuje ekstremni nacionalizam, na nacin da se tako tendeciozno i apriorno konstruiraju stvarnosti. Potom tu dolaze Maricevi programi, u kojem ovaj svjesno i strucno podrazava sve moguce podsvjesne sklopove prosjecnog gledaoca uronjenog u Srbijansku i srpsku stvarnost od 1985, pa se tu redom redaju price o izdaji, zavjerama, velikim silama, i tako blize i tako dalje. U svom tom karakazanu nema ni mrve propitivanja, mogucnosti elevacije diskursa, nicega. U tom smislu se to fenomenoloski nije izdiglo od devetnaestovjekovne interpretacije narodnoga guslanja.

I na kraju, Kusturica koji, bez zelje da ga sada nacionalno vrijedjam, odrazava onaj duh gluposti i iskljucivosti poluobrazovanoga bosanskoga covjeka, ono isto sto primijetite kad ste dijete i kada osjetite da ce vas ovdje neki ljudi mrziti jer ste drugaciji ili mislite drugacije, ili zato sto oni misle da vi mislite drugacije. Nekoga ko nema ni trunku samorefleksije i sposobnosti meditacije - Gustava koji boji cijeli svijet u plavo jer je uprljao odjecu plavom boju. Isti osjecaj koji se dobije npr. kad slusate na pijaci kako psuju politicare, ili kad gledate Fedju Isovica koji iz price o svom stupidnom sitkomu pocne bulazniti o SDPu, o tome kako je on vojnik partije, i neumitnoj pobjedi socijalizma. Onaj duh okamenjenosti, koji u necemu protivnome njegovoj slici svijeta vidi prirodnu nepogodu ili direktnu zivotnu opasnost.

I kad se takva svijest prikljuci na taj groteskni pir srpskoga seljackoga nacionalizma, pa stvori onu grotesku od Andricgrada, kako je Tunjo ispravno rekao, spomeniku genocida u Podrinju, kolekciji neukusnih, primitivnih ( I to u najgorem smislu - ideoloski primitivnih a ne dusevno primitivnih) oznacitelja koji treba da cine jednu storiju o narodnoj hrabrosti i muckoj izdaji,garniranoj idiotskim interpretacijama Kusturicinim o renesansni i Balkanu, a vi u tome participirate, znaci ili da ste glupi, pa ne mozete razaznati stanje stvari, ili da ste kukavica.
Ja bih rekao da je Bazdulj ipak, oboje, i priglup, i kukavica. I tu je zaista tesko reci nesto vise.
:thumbup:

au, sad se me ponukali da pregladam sve vase upise na forumu...
Škobo Habu

#608 Re: Muharem Bazdulj u društvu persona koje se ne kupaju

Post by Škobo Habu »

Tanqueray wrote: 18/08/2021 17:56

Na sve vojske koje su nastale iz iste. Ako ne znas koje su to vojske bile, mogu ti reci, ali mislim da nema potrebe.

Hoćeš reći kako je HV ili ABiH nastala transformacijiom iz JNA? :-)
Osmi Socrates

#609 Re: Muharem Bazdulj u društvu persona koje se ne kupaju

Post by Osmi Socrates »

Tanqueray wrote: 18/08/2021 17:56
Škobo Habu wrote: 18/08/2021 17:23

Osmi Socrates wrote: 18/08/2021 17:33

Ne lazu oni, nego ti ne znas sta si procitao.
De bogati sad spinuj i to, kao što spinuješ ovo sa JNA na način koji ti odgovara.
Tanqueray

#610 Re: Muharem Bazdulj u društvu persona koje se ne kupaju

Post by Tanqueray »

Škobo Habu wrote: 18/08/2021 18:24
Tanqueray wrote: 18/08/2021 17:56 Na sve vojske koje su nastale iz iste. Ako ne znas koje su to vojske bile, mogu ti reci, ali mislim da nema potrebe.
Hoćeš reći kako je HV ili ABiH nastala transformacijiom iz JNA? :-)
Sefer je pao s neba, nije bio u JNA, ili ostali oficiri, jel tako?
Ti imas svoje vidjenje, ja nemam nikakvu potrebu da ti bilo sta dokazujem, a i nema ovo nikakve veze sa Bazduljem, koga jako postujem, kao intelektualcu i kao svakoga ko se izdigne iz dnevne politike i pokusava objektivno i bez nacionalnog ogranicenja da sagledava svijet oko sebe.
Rat je zavrsio prije 26 godina, ekvivalentno 1971 godini poslije 2. svjetskog rata, kada su ljudi razlicitih nacija zivjeli potpuno normalno, druzili se, zenili, udavali, normalno se kretali, itd.
Ovo sada me podsjeca na tipican linc neistomisljenika, proglasavanje izdajnika i ostalih zaostalih shvatanja u vezi nacije, sto je u potpunoj suprotnosti sa civilinim drustvom i gradjanskom drzavom, koja je jedina svijetla opcija za buducnost ovog podneblja i opste dobro.
Škobo Habu

#611 Re: Muharem Bazdulj u društvu persona koje se ne kupaju

Post by Škobo Habu »

Tanqueray wrote: 18/08/2021 18:45
Ti imas svoje vidjenje, ja nemam nikakvu potrebu da ti bilo sta dokazujem, a i nema ovo nikakve veze sa Bazduljem, koga jako postujem, kao intelektualcu i kao svakoga ko se izdigne iz dnevne politike i pokusava objektivno i bez nacionalnog ogranicenja da sagledava svijet oko sebe.
Rat je zavrsio prije 26 godina, ekvivalentno 1971 godini poslije 2. svjetskog rata, kada su ljudi razlicitih nacija zivjeli potpuno normalno, druzili se, zenili, udavali, normalno se kretali, itd.
Ovo sada me podsjeca na tipican linc neistomisljenika, proglasavanje izdajnika i ostalih zaostalih shvatanja u vezi nacije, sto je u potpunoj suprotnosti sa civilinim drustvom i gradjanskom drzavom, koja je jedina svijetla opcija za buducnost ovog podneblja i opste dobro.
To što ti imaš svoje viđenje je posve nebitno jer ne odgovara historijskom kontekstu. Bobetko je bio u JNA, Sefer je bio u JNA, Divjak i Šiber su bili u JNA, ali ta ista JNA nije stavila na raspolaganje svoju tehniku, svoje naoružanje, svoje vojne kapacitete ni jednoj drugoj strani osim srpskoj.

I ti tvrdiš kako je ABiH nastala iz JNA samo zato što je Sefer zamjenio uniformu JNA za ABiH? To što je on izašao iz vojske kojoj je Veljko Kadijević davao instrukcije da se naoružanje JNA iz Slovenije i Hrvatske, kao i ono TO BIH, lageruje na područja sa većinskim srpskim stanovništvom, za tvoje viđenje, u suštini, ne znači ništa?

Nije ni čudo što je ze tebe Bazdulj neko ko "pokušava objektivno i bez nacionalnog ograničenja da sagledava svijet oko sebe". :lol:
Tanqueray

#612 Re: Muharem Bazdulj u društvu persona koje se ne kupaju

Post by Tanqueray »

Škobo Habu wrote: 18/08/2021 18:58
Tanqueray wrote: 18/08/2021 18:45
To što ti imaš svoje viđenje je posve nebitno jer ne odgovara historijskom kontekstu. Bobetko je bio u JNA, Sefer je bio u JNA, Divjak i Šiber su bili u JNA, ali ta ista JNA nije stavila na raspolaganje svoju tehniku, svoje naoružanje, svoje vojne kapacitete ni jednoj drugoj strani osim srpskoj.

I ti tvrdiš kako je ABiH nastala iz JNA samo zato što je Sefer zamjenio uniformu JNA za ABiH? To što je on izašao iz vojske kojoj je Veljko Kadijević davao instrukcije da se naoružanje JNA iz Slovenije i Hrvatske, kao i ono TO BIH, lageruje na područja sa većinskim srpskim stanovništvom, za tvoje viđenje, u suštini, ne znači ništa?

Nije ni čudo što je ze tebe Bazdulj neko ko "pokušava objektivno i bez nacionalnog ograničenja da sagledava svijet oko sebe". :lol:
Da malo razmisljas to je bila logicna posljedica tadasnje politike koja je prakticno ostavila to naoruzanje na tanjiru Srbima, ali to je druga tema.

Na ovoj temi je kljucno pitanje zelimo li gradjansko, civilno drustvo i individualne slobode, ili zelimo drustvo stada i ovne predvodnike, pa kud ovan, tu svi za njim.
Škobo Habu

#613 Re: Muharem Bazdulj u društvu persona koje se ne kupaju

Post by Škobo Habu »

Tanqueray wrote: 18/08/2021 19:10
Da malo razmisljas to je bila logicna posljedica tadasnje politike koja je prakticno ostavila to naoruzanje na tanjiru Srbima, ali to je druga tema.

Na ovoj temi je kljucno pitanje zelimo li gradjansko, civilno drustvo i individualne slobode, ili zelimo drustvo stada i ovne predvodnike, pa kud ovan, tu svi za njim.
Kao prvo, ne treba mi građansko, civilno ili bilo koje drugo društvo zasnovano na historijskim falsifikatima kao sredstvom kompromisa da bi živjelu u miru. Treba mi društvo koje će vlastitu budućnost graditi na faktima i činjenicama. To je meritum cijele stvari.

Svima je nama jasno, jer nisamo od jučer, da je gro JNA naoružanja u Sloveniji ostalo u tamošnjim kasarnama. To je bio jedan od uslova Slovenaca.
Kada je Hrvatska krenula putem nezavisnosti, onda je JNA jednostavno odlučila da ne čini istu grešku kao u Sloveniji, pa je svoje naoružanje prebacivala na većinski srpska područja. Stoga je glupo tvrditi da je bilo koja vojna formacija, osim tzv. VRSK i VRS, te gomile paravojski iz Srbije, proizašlo iz JNA.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#614 Re: Muharem Bazdulj u društvu persona koje se ne kupaju

Post by Chmoljo »

Baska sto se na prste mogu prebrojati oficiri Armije koji su bili oficiri u JNA.
Osmi Socrates

#615 Re: Muharem Bazdulj u društvu persona koje se ne kupaju

Post by Osmi Socrates »

Ko kome brani slobodu da radi što hoće? Niko nikome.

To, dakle, nije ključno pitanje na ovoj temi. Ključno pitanje je zašto Bazdulj misli da on može šutiti na sve ogavne stvari u srbijanskom društvu, družiti se sa moralnim ološem koji je mnogo zla nanio zemlji njegovog rođenja, lupetati bez smisla i reda o svemu i svačemu, a da takvo njegovo ponašanje nije podložno kritici.

Odakle njemu (ili bilo kome drugom) to da je on neka perjanica građanskog društva? Da ponovim, u zemlji u kojoj on boravi četništvo je rehabilitirano, najbolji mu jaran brani četništvo, a Nobelovac kojeg obožava je išao na sahranu balkanskog kasapina da se pokloni, a Bazdulj lupeta o svemu osim o tome. I ponekad zapjeva pjesmu ili dvije sa ovom dvojicom bizarnih budalaša.
90minut

#616 Re: Muharem Bazdulj u društvu persona koje se ne kupaju

Post by 90minut »

Chmoljo wrote: 18/08/2021 19:36 Baska sto se na prste mogu prebrojati oficiri Armije koji su bili oficiri u JNA.

O vojnicima da ne pricamo
Škobo Habu

#617 Re: Muharem Bazdulj u društvu persona koje se ne kupaju

Post by Škobo Habu »

Osmi Socrates wrote: 18/08/2021 19:45 Ko kome brani slobodu da radi što hoće? Niko nikome.

To, dakle, nije ključno pitanje na ovoj temi. Ključno pitanje je zašto Bazdulj misli da on može šutiti na sve ogavne stvari u srbijanskom društvu, družiti se sa moralnim ološem koji je mnogo zla nanio zemlji njegovog rođenja, lupetati bez smisla i reda o svemu i svačemu, a da takvo njegovo ponašanje nije podložno kritici.

Odakle njemu (ili bilo kome drugom) to da je on neka perjanica građanskog društva? Da ponovim, u zemlji u kojoj on boravi četništvo je rehabilitirano, najbolji mu jaran brani četništvo, a Nobelovac kojeg obožava je išao na sahranu balkanskog kasapina da se pokloni, a Bazdulj lupeta o svemu osim o tome. I ponekad zapjeva pjesmu ili dvije sa ovom dvojicom bizarnih budalaša.

I kao takav biti svetionik ka otvorenom, građanskom i demokratskom društvu?

Imam osjećaj da su se na ovoj temi okupili sve sami štovaci Bazduljeva lika i djela koji ordiniraju po Bačanovićevom portalu. Sve sami principi. :roll:
Haris.ba

#618 Re: Muharem Bazdulj u društvu persona koje se ne kupaju

Post by Haris.ba »

Da ponovim jos jednom. Pustite covjeka da zivi, radi, uziva u Srbiji. Jedan Jugosloven iz BiH otisao da radi u Beograd.

Samo se bezveze raspreda. Ali, mozda je to i cilj.
Osmi Socrates

#619 Re: Muharem Bazdulj u društvu persona koje se ne kupaju

Post by Osmi Socrates »

Ja se sad pitam zašto svaki ovakav mora u Srbiji biti idiot, kad ode.

On bi u BiH da ga tretiraju građanski, bez obzira šta radi, a u Srbiji direktno u upravni odbor javnog servisa kojim upravlja četnik. I još bi onda da ga svi razumiju.

Oduvijek me je to interesiralo. Ja nemam problema sa tim što je Kusturica Srbin, ali što baš izabra da bude jedan od najidiotskijih Srba?

Stvarno mi je to fenomen.
¤ jelena ¤

#620 Re: Muharem Bazdulj u društvu persona koje se ne kupaju

Post by ¤ jelena ¤ »

Osmi Socrates wrote: 18/08/2021 17:29
¤ jelena ¤ wrote: 18/08/2021 16:21

Vidiš, ovo se zove negiranje nečijeg identiteta i ja te samo podsjećam da reciprocitet zna biti neprijatan.

Ništa više.

Jugosloven, naravno, može biti svako ko se tako deklariše. Isto važi i za sve ostale grupacije...
Vidiš ti meni prišivaš mnoge stvari, a Bazdulj kod tebe ima prolaz no matter what. Ne znam kako mogu dalje diskutirati ako ti je takav stav. Ali mogu upitati zbog čega je to tako.

Da možda napišem da je svo Bazduljevo uglavnom nesuvislo baljezganje i djelovanje najgora osuda njemu samom upravo ako je Jugosloven. Da je rek'o da je bilo šta drugo, Srbin, Bošnjak, kosmopolita, or whatever, manje bi to baljezganje bilo porazno po njega samog. Dakle, slažem se, neka je Jugosloven. Razmjenjujemo već nekoliko postova oko uglavnom nebitne stvari.

Ljudi, naime, mogu biti i Jugosloveni i beskičmenjaci istovremeno.
Ne kontam ove stavove: "ako je Jugosloven".... "slažem se, neka je Jugosloven."

Šta ti tu ima da sumnjaš u to da li je neko ono što kaže da jeste i šta ti ima da se slažeš ili ne slažeš oko nečije pripadnosti određenoj sociološkoj grupi?

Takve stvari se u mom svijetu prihvataju zdravo za gotovo i bez ikakvih emotivnih naboja....

A Bazdulj, čovjek kao i svaki drugi. Živi svoj život, cjenjen je u sredini u kojoj živi i radi. Mislim da je to sasvim dovoljno jednom mladom čovjeku da bude zadovoljan i sretan, a sve ostalo je nebitno.

Mišljenje nekih anonimusa na nekom forumu o njemu, njegovim stavovima i izjavama iza kojih on stoji svojim likom i biografijom...to stvarno nema nikakvu težinu, bilo to mišljenje pozitivno ili negativno. Isto važi i za bilo koju drugu javnu ličnost. Zna se kako napisani stavovi imaju nekakav značaj.
bingov buraz

#621 Re: Muharem Bazdulj u društvu persona koje se ne kupaju

Post by bingov buraz »

Sve ima svoju cijenu,cijena tome da se družiš sa Kustom,pijan nazdravljaš sa Handkeom,gostuješ na Balkan info je da s vremena na vrijeme hrakneš na ono što jesi.Što bolje hračeš u tim krugovima imaš bolji prolaz.

Da se praviš slijep i gluh na sva sranja u Vučićlandu se podrazumijeva,ta neće tamo neko poture da muti vodu.
Špijunčina bradata,vehabijsko smeće.Rekoh ja vama lijepo Turčin krvav do lakata poturica do ramena.

Što to da rizikuje, nije blesav.
Osmi Socrates

#622 Re: Muharem Bazdulj u društvu persona koje se ne kupaju

Post by Osmi Socrates »

Prosto mi je nevjerovatno kada neko napiše takav post. "Kao "Bazdulja briga šta mi pišemo"

Šta to uopšte treba da znači? :lol:

Nakon desetke napisanih stranica neko odluči da tako završi diskusiju. :lol:

Nevjerovatno. :?
¤ jelena ¤

#623 Re: Muharem Bazdulj u društvu persona koje se ne kupaju

Post by ¤ jelena ¤ »

Naravno da ti je nevjerovatno kad isuviše pridaješ znača svojim upisima koje bi neko mogao vrlo lako nazvati....najobičnijim baljezganjem. :D
Osmi Socrates

#624 Re: Muharem Bazdulj u društvu persona koje se ne kupaju

Post by Osmi Socrates »

Uopšte nisam razmišljao o značaju mojih upisa. :lol:

Vidiš, Bazdulj je za mene jedna obična provincijalčina, koja frflja dok priča. Pritom ne mislim na njegovu govornu manu, jer sa tim se ne zezam. Nego frfljanje u smislu muti dok smišlja šta će slagat'. Čisto kako drži do istančanosti pričanja. Ne valja mu ni stav tijela, i to ga odaje kao provincijalčinu. Englezi kažu "posture".

Tako da bih ja njemu razvalio jednu zidarsku šanarčinu i prije nego što mu znam stavove. Naučio sam sa takvim. Nema tu pomoći.

Al' eto, ovdje mu malo tabirim nevjerovatne verbalne akrobacije. Čitam mu intervju, on objašnjava Kosovarima zašto im je bilo dobro u Srbiji. :lol:

Vidiš, za takve budalaštine se dijele majgeriji u glavu bez ikakve priče. Jer to više nema veze sa intelektom, nego sa krajnjim bezobrazlukom jedne smrdljive budale, koja je umislila da je pisac.
Skijaš

#625 Re: Muharem Bazdulj u društvu persona koje se ne kupaju

Post by Skijaš »

¤ jelena ¤ wrote: 19/08/2021 13:36 Naravno da ti je nevjerovatno kad isuviše pridaješ znača svojim upisima koje bi neko mogao vrlo lako nazvati....najobičnijim baljezganjem. :D
Mislim da bi se svi komentatori na ovoj temi mogli generalno sloziti oko jednog, odlazak Bazdulja u Beograd i RTS je pozitivna stvar jer takav profil ljudi ne treba Sarajevu, treba Beogradu a i sam ce Muharem nesto usicariti.

Win-win-win

Last edited by Skijaš on 19/08/2021 17:36, edited 1 time in total.
Post Reply