Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
To mi ni nije primarni cilj. To bi došlo na red tek ako se sve ostalo poklopi.
joj price
alo pa nismo mi djevojke da nam prosipas tu suplju
hoces da kazes da nasa alex nije postena i primjerna djevojka koju ne treba obescastiti?
onu si dizao u zvijezde a nasu bi alex povalio ako se merkur i venera poklope jel
manijace jedan
Ne stavljaj svoje riječi u moja usta. Ako djevojka pristane da se upoznamo, pa budemo na istim talasnim dužinama vjerojatno će se onda i to desiti jednog dana. Ja nisam tip za kratke vezice. A sumnjam da je i ona. Po njenom pisanju sam zaključio da djevojka želi ( naravno ne pod svaku cijenu ) pronaći nekoga za nešto ozbiljnije. Što bi u nekoj budućnosti vodilo kao zajedničkom životu i braku.
joj price
alo pa nismo mi djevojke da nam prosipas tu suplju
hoces da kazes da nasa alex nije postena i primjerna djevojka koju ne treba obescastiti?
onu si dizao u zvijezde a nasu bi alex povalio ako se merkur i venera poklope jel
manijace jedan
Ne stavljaj svoje riječi u moja usta. Ako djevojka pristane da se upoznamo, pa budemo na istim talasnim dužinama vjerojatno će se onda i to desiti jednog dana. Ja nisam tip za kratke vezice. A sumnjam da je i ona. Po njenom pisanju sam zaključio da djevojka želi ( naravno ne pod svaku cijenu ) pronaći nekoga za nešto ozbiljnije. Što bi u nekoj budućnosti vodilo kao zajedničkom životu i braku.
previse si ozbiljan vidis da je zezancija
Volim se ja drug zezat. Pogotovo na svoj račun, ali povlačim crtu kada su treće osobe u pitanju. Nikad ne znam kako će ko reagovati i shvatiti.
previse si ozbiljan vidis da je zezancija
Volim se ja drug zezat. Pogotovo na svoj račun, ali povlačim crtu kada su treće osobe u pitanju. Nikad ne znam kako će ko reagovati i shvatiti.
tu je vidi i treca osoba da je zezanje al prije ce sa mnom na kafu nego s tobom da ocajava
jbt takav je zivot
ZyzzSar wrote: ↑03/05/2021 19:04
mene samo zanima posto svako malo vidim da neko nekog zove na kafu ovdje.... je li znate kako osoba izgleda, il zovete onako naslijepo
Pa ako bas lose izgleda jedno od njih onda odu na prijateljsku kafu
ZyzzSar wrote: ↑03/05/2021 19:04
mene samo zanima posto svako malo vidim da neko nekog zove na kafu ovdje.... je li znate kako osoba izgleda, il zovete onako naslijepo
Ariel wrote: ↑02/03/2021 23:23
Zadnje, prije par dana, lik nije htio da kaze kako se preziva ko to je big secret, a ja mu rekla svoje cim je pitao kako se ja prezivam. Onda poslije kaze hajde reci cu ti sutra, kao nemoj se ljutiti.. rekla sam mu hvala ali me vise ne interesuje
Inace trebala sam te informacije rijesiti prije izlaska, vjerovatno mi ne bi rekao ali znam da ne bi gubila vrijeme bar...
Bilo je jos nekih stvari ne samo to oko prezimena ali eto nekako bas glupo, sta imas to kriti ne kontam
Eh za ovog se ispostavilo da je ozenjenen i ima dvoje djece.. sreca da sam ga se na vrijeme rijesila
moonca wrote: ↑03/03/2021 00:59 ..hm.. zar je zbilja bitno znati -kako se preziva..
Kako nije bitno?
Ja sad izlazim i upoznajem momke sa ciljem da se udam.. mislim u tim sa godinama i normalno da ce mi prezime biti vazno ako mi se neko vec svidja i taj momak mi se jeste svidjao ali eto
Tako je. Moramo se raspitati od kojih je, dje se njegovi kopaju i tako to... Ne moze to bez prezimena
Ja sad izlazim i upoznajem momke sa ciljem da se udam.. mislim u tim sa godinama i normalno da ce mi prezime biti vazno ako mi se neko vec svidja i taj momak mi se jeste svidjao ali eto
Tako je. Moramo se raspitati od kojih je, dje se njegovi kopaju i tako to... Ne moze to bez prezimena
Bas tako
Last edited by Ariel on 13/08/2021 23:19, edited 1 time in total.
Ne vidim sta je problem sto djevojka trazi prezime, naravno da je bitno, sve je bitno. A BiH je mahala i brzo se sve sazna, ne treba ti neko ko je u Avazu bio.
A šta je to sa ženama koje insistiraju na braku? Izašao sam s jednom koja je baš bila ok, u svemu se slagali, kad sam joj rekao da za sada ne razmišljam o braku rekla je "haha ni ja isto, laknulo mi je"... mjesec dana kasnije mi je priznala da je to odbilo
Šta je bilo sa ljubavi, sa željom da budeš s nekim pod bilo kakvim okolnostima, kad si sretan što ste zajedno svaku minutu? Ako žena neće da priča sa mnom osim ako je brak na stolu, kako ja da znam da je ona sa mnom iz ljubavi a ne iz interesa? Pa valjda je red da se zabavljamo neko vrijeme pa onda ako se baš dobro slažemo možemo pričati o braku, a brak je uvijek opcija ako nisi već u jednom (pa možda čak i ako jesi hmmm) to se podrazumijeva i ne pita se.
ComaGuy wrote: ↑17/08/2021 08:20
A šta je to sa ženama koje insistiraju na braku? Izašao sam s jednom koja je baš bila ok, u svemu se slagali, kad sam joj rekao da za sada ne razmišljam o braku rekla je "haha ni ja isto, laknulo mi je"... mjesec dana kasnije mi je priznala da je to odbilo
Šta je bilo sa ljubavi, sa željom da budeš s nekim pod bilo kakvim okolnostima, kad si sretan što ste zajedno svaku minutu? Ako žena neće da priča sa mnom osim ako je brak na stolu, kako ja da znam da je ona sa mnom iz ljubavi a ne iz interesa? Pa valjda je red da se zabavljamo neko vrijeme pa onda ako se baš dobro slažemo možemo pričati o braku, a brak je uvijek opcija ako nisi već u jednom (pa možda čak i ako jesi hmmm) to se podrazumijeva i ne pita se.
Tu ima neki problem ako jako brzo insistiraju na braku. Mozda nisu ostvarne pa traze neku zastitu i sigurnu luku. Svaka zena koje ja normalna, a to pretpostavlja da zeli da se ostvari ko osoba na svim poljima, posebno na izgradnji sebe i svoje karijere, nece insistirati na braku odmah.
Lijepo je i zivjeti zajedno jedno vrijeme da vidite kakve su vam granice tolerancije koja je jako potrebna za zivot udvoje.
Brak je ionako dosta prevazidjena institucija ali je pozeljna ako dodju djeca da imaju bazu za svoj rast i donekle sigurnu luku. Ovo donekle kazem jer ima jako puno djece koja odrastaju u losim brakovima.