Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma ništa ne pomaže, a može bit milion faktora zašto ga ima.
Ja sam bio u depresiji, govorio da ću se ubit ako potraje pa eto sad i zaboravim
Ključno je samo pomirit se s tim i jbg
Nek pokuša riješit i vidjeti sve što može ali nema tu često nekog rješenja.
ma meni je lakse kad znam da nisam jedini
ma navikao sam, u prvih par dana mi je smetalo, al sada nekad naprosto i zaboravim, nije nesto sto mi uopce odvraca paznju. sto je bas interesantno jer to nije nesto neprimjetno a konstantno traje
htio sam sam se javiti doktoru za ovo al posto kao sto rekoh i zaboravim nekad da sumi, zaboravim i nazvati doktora.
jedino zna nekad po noci ono ko da okreneš onaj kolut da pojačaš zvuk pa jače zuji, ali na kraju krajeva, najbitnije mi je da mogu zaspati bez problema.
btw moze li preporuka gdje ici na ispiranje ušiju, ili čak ono gledao sam na internetu ono čiščenje s nekim mini usisivačima kako to već nazvati, da li to ima gdje u Sarajevu.
Znam da imaju neke svjecice/tuljci za ciscenje usiju u apoteci ali ne znam bas koliko i da li ce to pomoci.
Ako osjecas da ti je zacepljeno bolje onda otidji da ti isperu, tu barem mogu pomoci.
A za zujanje sta da ti kazem. Za nadati se da ti ne potraje dugo, inace moraces se navici na to stanje.
Pokusaj samo da izbjegavas slusalice za usi i da se stresiras. To samo moze pogorsati stanje.
ma navikao sam, u prvih par dana mi je smetalo, al sada nekad naprosto i zaboravim, nije nesto sto mi uopce odvraca paznju. sto je bas interesantno jer to nije nesto neprimjetno a konstantno traje
htio sam sam se javiti doktoru za ovo al posto kao sto rekoh i zaboravim nekad da sumi, zaboravim i nazvati doktora.
jedino zna nekad po noci ono ko da okreneš onaj kolut da pojačaš zvuk pa jače zuji, ali na kraju krajeva, najbitnije mi je da mogu zaspati bez problema.
btw moze li preporuka gdje ici na ispiranje ušiju, ili čak ono gledao sam na internetu ono čiščenje s nekim mini usisivačima kako to već nazvati, da li to ima gdje u Sarajevu.
Da ti nisi nedavno bio na moru ili na kakvom bazenu? Zna vode ostati zarobljemo u nekim kanalima, pa pravi probleme..
laik1981 wrote: ↑16/08/2021 21:08
Da ti nisi nedavno bio na moru ili na kakvom bazenu? Zna vode ostati zarobljemo u nekim kanalima, pa pravi probleme..
Jesam, al vakcinisao sam se tek nakon povratka sa mora i to poslije nekih 7 dana.
Nakon sto je proslo 10-15 min od primanja vakcije, kad sam sjedio na klupinu slucaju za nedaj Boze kakv3 nuspojave pocelo je uho zujati, ja sam kontao da ce proci da je to skroz normala da se desi, jel jedan od simptoma vakcina.
Ali nije proslo
Moram se nakaniti i otici da mi isperu usi i onda cu znati na cemu sam.
Sydnor wrote: ↑16/08/2021 18:39
Ma ništa ne pomaže
Jesi probao zapaliti (ne cigaru)?
Na samom početku su mi propisani Bosaurini jer nisam mogao spavat pa oni nekako utišaju zujanje ali jednostavno shvatio sam da ne mogu sad samo kljukat se i počeo navikavat se.
Ne smijem zapalit zbog posla, znamo imat random testove na drogu jbg
Ma nije toliko strašno kad se navikneš. Navečer pustiš neku buku ili uspavaš se uz TV, preko dana uglavnom i ne čuješ ništa.
Žestoka je AZ vakcina. Sinoć do 2-3 ujutru skoro nikakvih nuspojava a nakon toga groznica, jutros umor, malo glavobolje. Baš se smoreno osjećaš, nemaš snage za skoro ništa. Dok otac koji je imao najteže simptome korone sad nakon vakcine skoro da i nema nuspojava.
Poznanik vakcinisat 2x rajfajzenom lezi od korone, loš totalno, nije za bolnice al mu je 35... Koja bi razlika bila bez vakcine? vjerovatno jednako sve, ili je srbski rajfajzen previse vodenast
boshniak wrote: ↑06/08/2021 08:37
Ima li ko da je primio sinopharm, kakve su nuspojave
nikakve, imam osjećaj da je nisam ni primio
Ima li kakvih reakcija nakon 10 dana?
Tu smo negdje s kilogramima. Mene grlo počelo zezati nakon desetak dana, curenje nosa...
Evo još imam šlajma u plućima nakon prvih simptoma.
Javi ako bude kakvih promjena, ti si mi usporedba.
AZ imao simptoma malaksalosti i slabost 24 h. Preznojio se navečer i bolji. Sutra malo loš i iza podne ok. Nedelja na Trebević lagano. Pio aspirin protekt.
Sve u svemu ok drago mi je što se vakcinisah.
I jel se desavalo da je neko pozitivan na virus, sa simptomima slicnoj prehladi iako je cijepljen sa 2 doze vakcine odavno? Mislim, pitam jer po ovom vise gripe i prehlade i nema.
Vec se zna da fajzerove vakcine ne nude bas veliku zastitu kako proizvođač tvrdi. Mene zanima sta je sa astrom? Jel ima raje koja je vakcinisana sa obje doze a da su zarazeni nakon toga. Da li je blazi ili tezi slucaj sa upalom pluća?