Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
skafiskafsnjak wrote: ↑17/08/2021 13:58
Toliko o tome da je to dijete od njih dvije
Pa jedna mu je majka a druga ga odgaja - više je ‘njihovo’ nego kod usvojitelja. Ako ćemo cjepidlačiti jelte.
Ako.cemo cjepidlaciti, to nije dijete od njih dvije, nego od jedne od.njih i od donora. To je moja poenta.
I to sam.rekao....ONE ne mogu svoje dijete imati jer nije prirodno.
skafiskafsnjak wrote: ↑17/08/2021 14:43
Ako.cemo cjepidlaciti, to nije dijete od njih dvije, nego od jedne od.njih i od donora. To je moja poenta.
I to sam.rekao....ONE ne mogu svoje dijete imati jer nije prirodno.
Naravno, nisu začele svoje dijete. Opet, kako rekoh, je više njihovo nego kod parova koji usvoje. Kako je to tek neprirodno, dvoje potpunih stranaca odgajaju tuđu krv. Sigurno djeca iz takvih obitelji izlaze obilježena za život, mentalno unakažena tim neprirodnim scenarijem. Jer na kraju za dijete ništa ne znači količina ljubavi i pažnje uz koju rastu - već samo da li je zadovoljena forma ‘prirodnog’. Ako nije - unaprijed su škart.
Pa ono , par dobija dijete samo mora treci tu da "udijeli" spermu kako bi ovo dvoje dobili dijete - on je naravno samo "prijatelj" i nema nista sa tim djetetom
Pa ono , par dobija dijete samo mora treci tu da "udijeli" spermu kako bi ovo dvoje dobili dijete - on je naravno samo "prijatelj" i nema nista sa tim djetetom
I to sve treba da bude normalno.
Bice za 10 godina normalno, ako vec negdje nije, da djecu u skoli uce o tome....
Bice za 10 godina normalno, ako vec negdje nije, da djecu u skoli uce o tome....
Haj to ... al kad krenu slova posle LGB ... to ce tek da bude "o djes jarane -- nisam ja jaran ja sam jaranica , jutros sam ustala kao jaranica a rekla sam ti da sam fluidna u spolu tako me oslovljavaj sa jaranice"
Lezbejke mogu imati potomstvo. Tako da tvoja konstatatcija nema smisla jer roditelji mogu imati potomstvo sa lezbejkama.
Ne mogu. Moze jedna imati potomstvo, druga ne .
To je dijete jedne i od onoga ko joj ga je napravio ili njegove sperme.
Pozz
Stvarno si drzak!
Fino si napisao da roditelji nece biti ponosni na dijete koje je lezbejka, gay jer nece imati unuke.
Ja sam te lagano demantovao i jos se pravi lud pokusavajuci da provuces da se tu radilo o dvije lezbejke.
Necu te vise citirati jer nemam namjeru da se raspravljam sa takvima.
Pitanje je: "Da li bi želio da ti dijete bude gay?"
Pitanje NIJE "Da li bi bio razočaran i šta bi bilo kad bi bilo?"
I ja i ti znamo zašto izbjegavaš odgovor.
Pa bilo bi mi apsolutno svejedno. Je li ti to dovoljan odgovor? Jedino što ne bi htio je da živi u laži i da se ne želi povjeriti nama - to bi mi reklo da sam negdje zasrao kao roditelj.
Nije to dobar odgovor, jer se nameće pitanje kakav si ti zapravo roditelj kad ti je svejedno hoće li ti se dijete imati poremećaj ili ne?
Ne mogu. Moze jedna imati potomstvo, druga ne .
To je dijete jedne i od onoga ko joj ga je napravio ili njegove sperme.
Pozz
Stvarno si drzak!
Fino si napisao da roditelji nece biti ponosni na dijete koje je lezbejka, gay jer nece imati unuke.
Ja sam te lagano demantovao i jos se pravi lud pokusavajuci da provuces da se tu radilo o dvije lezbejke.
Necu te vise citirati jer nemam namjeru da se raspravljam sa takvima.
Momak, sebe si.citirao , nisi mene. Drugo, nisam rekao da nece biti ponosni nego sam rekao koji roditelj ne zeli unuka. Znas ti dobro na sta sam ja mislio, u vezi sa drugom zenom dijete ne mogu imati...ili muskarac sa muskarcem.
Aj nemoj et vise da mi se obracas ziv bio.
Nadam se da ces imati LGBT u kuci kad podrzavas tako
vaučer wrote: ↑17/08/2021 13:35
Nije to dobar odgovor, jer se nameće pitanje kakav si ti zapravo roditelj kad ti je svejedno hoće li ti se dijete imati poremećaj ili ne?
Odgovor je odličan, samo ti ne možeš razumijeti jer pretpostavljam nisi roditelj ili si možda odrastao uz uskogrudne roditelje pa nemaš pojma kolika može biti roditeljska ljubav. A to o poremećaju trolaj nekom drugom.
Odgovor je odličan, samo ti ne možeš razumijeti jer pretpostavljam nisi roditelj ili si možda odrastao uz uskogrudne roditelje pa nemaš pojma kolika može biti roditeljska ljubav. A to o poremećaju trolaj nekom drugom.
Odgovor na tvoju tezu gdje bi kao trebali uzeti kao osnovnu vrijednost da je homoseksualnost poremećaj? Taj odgovor? Prejudiciraš da sam (ili netko drugi) roditelj upitne kvalitete jer stavljam sreću i zdravlje djeteta na prvo mjesto i odgajam osobu koja misli i odlučuje za sebe.
ako je normalno da hetero par usvoji dijete koje nema veze ni sa jednim od njih dvoje
zasto ne bi bilo normalno da jedno iz homoseksualnog para napravi dijete za njih dvoje sa trecom osobom?
S4mpion wrote: ↑17/08/2021 15:44
Izborili ste se za dobnu granicu od 14 godina, ne pitajte društvo zašto vas drži na oku.
sama priroda nametnula da su te godine dobna granica
jbt s kim se ovdje moras raspravljati da bi prostu stvar objasnio
i onda pitanje bi li volio da ti dijete bude homo
pa okruzen takvim kao ti ne bi volio nikako da imam djecu a kamoli da bude homo
ako je normalno da hetero par usvoji dijete koje nema veze ni sa jednim od njih dvoje
zasto ne bi bilo normalno da jedno iz homoseksualnog para napravi dijete za njih dvoje sa trecom osobom?
Niko im to ne može zabranit', što ih opet ne spriječava da kategorično zahtijevaju da im se poklone napuštena djeca, kao da su to neki trofeji kojima će se razmahivat' uokolo, a ne bića koja treba pravilno odgojit'.
S4mpion wrote: ↑17/08/2021 15:44
Izborili ste se za dobnu granicu od 14 godina, ne pitajte društvo zašto vas drži na oku.
sama priroda nametnula da su te godine dobna granica
jbt s kim se ovdje moras raspravljati da bi prostu stvar objasnio
i onda pitanje bi li volio da ti dijete bude homo
pa okruzen takvim kao ti ne bi volio nikako da imam djecu a kamoli da bude homo
Priroda veze sa zakonima nema, ne vadi se, izborili ste se da vam djeca od 14 godina budu seksualno dostupna, nemojte se pitati zašto vas držimo na oku.
Niko im to ne može zabranit', što ih opet ne spriječava da kategorično zahtijevaju da im se poklone napuštena djeca, kao da su to neki trofeji kojima će se razmahivat' uokolo, a ne bića koja treba pravilno odgojit'.