Mali neće rižu pa njemu kljukuša
Moderator: anex

Divnosuspect_zero wrote: ↑08/08/2021 20:57 Sa akšamom je nastupila Hidžretska nova godina, da vam je hairli i u zdravlju![]()
Kod mene u mahali običaj i komšijama podijeliti.
![]()

suspect_zero wrote: ↑08/08/2021 20:57 Sa akšamom je nastupila Hidžretska nova godina, da vam je hairli i u zdravlju![]()
![]()

Ideja za sutra
Slično Karpatima po sastavu, kremi i korama, samo što ova "poravna kore"..Karpati su jednostavniji. Ovo su Karpati koji glume da su Medovik.hadzinicasa wrote: ↑26/07/2021 17:16Ovo smlatis bona za pola sata, ja je pravila jer je pravo lagano i brzosuspect_zero wrote: ↑26/07/2021 16:59
Pregledala i ovaj i još par verzijai meni svaka komplikovana
....svakom ko pravi ova srkletli jela svaka čast
...ja ću puding napraviti
![]()
![]()
Pastrmka, dinstana u bijelom vinu sa ruzmarinom, lovorom i bijelim lukom pred kraj. Naravno da moze i skusa, mislim da bi njoj bolje odgovaralo crno vinosuspect_zero wrote: ↑15/08/2021 01:34Ideja za sutra...nabacaš svašta u tepsiju pa u rernu i bjež' iz kuhinje
![]()
Šta ti je ovo sitno posuto, ove neke male kuglice...koji je to začin?
@Sanabija koja je ovo riba, može li se skuša ovako spremati?
ko daje mene pit"o

Ma ništa, ne možeš fuliti...nemoj da te buni količina sastojaka, staviš više onoga čega imaš a nečeg samo da se broji....pistacije ove godine kila 29 km u mercatoru, biće ih samo u tragovima, baš ko one godine kada su bademi bili 40 km