kurcenje je kad parkira na trotoardetroit-mercy wrote: ↑13/08/2021 16:30Je li ti i tvoj rodjak placate tom liku Mercedesa ili BMW, sta znaci kurcenje, samim time sto vozi auto koje izlazi iz nekog BH prosjeka odmah se kurci. Eto, kod tebe se rodjak ne kurci jer izgleda ko kokuz i to je mjera ne kurcenja, zadovoljiti nek "raju". Sad, ti znas da ti je rodjak milioner (mozda) pa nam dajes primjer iako masa raje ce reci vidi ga hoda ko uhljup treba mu udijeliti, vidi ga ima pare a zao mu na sebe potrosit, vidi ga dzabe mu pare kad ne zna zivjet, na drugu stranu da je dosao u BMWu bilo bi vidi ga sto se kurci, vidi ga ja mu loptu kroz noge probacivo a sad se kurci sa BMW i td.foxlife wrote: ↑13/08/2021 16:13
pa vecina i ne trpa u isti kos svu dijasporu
rodjak iz italije bukvalno milioner kad ga vidis na ulici udjelio bi mu
zatim prijatelji neki koji imaju rodbinu vani isto kad dodju izadju oni s nama i normala se ponasaju
a ovo sto se vidi samo kvari sliku o dijaspori pa vecina iz bijesa pocne psovati svu dijasporu iako vjerujem da znaju da nisu svi isti
ps. nekad davno sam pisao o rodjaku prijatelja s kojim smo setali titovom normala lik
i prodje neki lik bmw njemacke table
kaze vidi ovog bolida ovdje se kurci a kuci igra plejku i stedi za auto i sl
mi ga zovnemo u grad on svaki put odbije jer kao ima obaveza a onda se ovdje kurci sa bmw m3 ili koji vec nebitno
Naveo si i jebeno parkiranje, ogromna vecina auta koja imaju strane tablice (koliko sam ja vidio) se parkiraju na parkinzima koji se placaju, da ne pricamo o malo skupljim autima, jer ga vlasnik nece trpat po trotoarima i zavlacit po sokacima na silu, jos mu treba da izdere auto od 50-70k vucajuci se preko trotoara. Ono sto ja vidim, da su auta po trotorima sa BH tablama, kao sto domaci naravno znaju i gdje ga mogu gurnut, gdje policija ne dolazi, gdje se komsije ne bune i sl. Ti mislis da ce neko ko dodje sa strane ganjati pola sata ili sat imal se gdje parkirat na trotoar a svakih pola kilomerta imas garazu koja se placa i gdje ti je auto koliko toliko sigurno.
kad proizvodi buku u gradu
ocito imas problem sa percepcijom sta znaci kurcenje i nepostivanje pravila i zakona
ja cu ti uslikati bruku stranih tabilca koji su nepropisno parkirani
nemoj se ukopavati kad sve ono sto pisem vidim svojim ocima