Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hajde da ti nacrtam. Kaze clanak pad u oklijevanju, sto nema nikakve veze sa ukupnim ili procentualnim oklijevanjem.
Hajde sada citaj pooolaaaakooo, crtam ti.
Ako je u januaru oklijevanje medju visokoobrazovanim bilo 10% a medju neobrazovanim 50%, a u maju medju visokoobrazovanim 9% a medju neobrazovanim 40%, to znaci da je pad u oklijevanju medju neobrazovanim 10% a medju visokoobrazovanim samo 1%, sto nema nikakve veze sa faktom da je oklijevanje medju neobrazovanim jos uvijek cetiri i kusur puta vece (procentualno) nego medju visokoobrazovanim, a da ne spominjem sta bi se tek desilo kada bi se ukupni brojevi mjesto procenata stavili.
Kontas li sada?
Ovo je realno u ravni sa onim postavljanjem brojeva od pocetka juna sto ono dijete nestetno pokusa progurati ovdje.
Znao sam da ces opet poceti s ovim spin sranjima, samo da bi okrenuo vodu na svoj mlin
Znaci, ni ja, ni dr. Malone nismo skontali poentu istrazivanja, dok nam je ne protumace likovi poput tebe?!
E tobejarabi. Nikakav spin, samo cista logika, dajem ti bukvalno matematicko objasnjenje koliko si fulio, a ti opet ovu budalu dvolicnu citiras...
A cak je i on pravilno napisao...
Last edited by GandalfSivi on 08/08/2021 22:14, edited 1 time in total.
Isto kao sto nije ni cinjenica ako si prethodno prebolovao, pa imas antitijela.
Koliko puta se mora reci, ne postoji garancija ni za sta. Postoje vakcine, postoje lijekovi koji sprjecavaju ili lijece bolest, ali se uvijek moze desiti da ne pomognu.
Da ako se poredi i sa onima koji su stekli prirodni imunitet.
Ja, i?
Čemu onda služe zeleni certifikati?
Pa jednostavno brale moj, da iskljucimo nevakcinisane iz drustva
GandalfSivi wrote: ↑08/08/2021 22:13
E tobejarabi. Nikakav spin, samo cista logika, dajem ti bukvalno matematicko objasnjenje koliko si fulio, a ti opet ovu budalu dvolicnu citiras...
Za onog Lao Ce-a je bog bio Montagnier, za Salika je Malone, prosta stvar.
Ja sam ba budala. Ne mozes nedokazanom dokazati, postavis mu brojeve, matematiku, statistiku, fucking logiku, i on samo nastavi po starom, apsolutno se ne obaziruci na sve gore pomenute nauke...
Naslovnica wrote: ↑08/08/2021 20:27
Ja, i?
Čemu onda služe zeleni certifikati?
Za početak npr. djecu koja se ne vakcinišu, a itekako prenose virus.
Nisam pobornik teorija zavjere, ali ovo sve postaje veoma nelogično i tragikomično.
GandalfSivi wrote: ↑08/08/2021 22:16
Ja sam ba budala. Ne mozes nedokazanom dokazati, postavis mu brojeve, matematiku, statistiku, fucking logiku, i on samo nastavi po starom, apsolutno se ne obaziruci na sve gore pomenute nauke...
Da vidimo hoce li ti se imalo lampica upaliti, iako sumnjam:
adsubzero wrote: ↑08/08/2021 22:14
Nisam pobornik teorija zavjere, ali ovo sve postaje veoma nelogično i tragikomično.
Meni ce jedino biti nelogicno ako budu trazili testove i za vakcinisane
Naslovnica wrote: ↑08/08/2021 22:17
Zasto ? I vakcinisani moze biti zarazan - logicno test je jedino mjerodavan da budes siguran da neces prosiriti zarazu.
Zasto ? I vakcinisani moze biti zarazan - logicno test je jedino mjerodavan da budes siguran da neces prosiriti zarazu.
Moze ali je manja sansa. Logicno, ako je to krug iskljucivo vakcinisanih da je sansa za sirenje zaraze mnogo niza, a pogotovo je izuzetno niska sansa da neki od njih padne na grbacu zdravstvu.
Hajte svi vi botovi, pogotovo koji pisete iz inostranstva, lijepo priznajte nama koliko ste ulozili u dionice proizvodjaca vakcina, Pfizera, Biontecha i ostala zvucna imena!? Cisto da znamo motive
Moze ali je manja sansa. Logicno, ako je to krug iskljucivo vakcinisanih da je sansa za sirenje zaraze mnogo niza, a pogotovo je izuzetno niska sansa da neki od njih padne na grbacu zdravstvu.
Ko kaze da je manja sansa?! Zasto i dalje provlacite tu laz, koja je davno opovrgnuta?!
Boli tebe hoce li neko pasti na grbacu zdravstvu?! Zasto ne zatvore mcdonaldse, coca cole, phillipe morisone i sve ostale proizvodjace pacijenata, koji padaju na grbacu zdravstva u daleko vecem obimu?!
Studies show that vaccines reduce the spread of SARS-CoV-2 by more than 80%, but the Delta variant is creating fresh uncertainty.
Sta je i gdje opovrgnuto? Jedino sto je opovrgnuto je vas argument da su vakcine magija i da 100% stite od zaraze i smrti, sto je argument koji je svakako produkt vase maste.
Nije manja šansa. Rečeno je da deltu podjednako prenose i vakcinisani i nevakcinisani.
Ja sam revakcinisan.
Ko garantuje da nemam covid-19 i da ga u ovom trenutku ne prenosim na neki način?
Nebuloza ba, skroz.
adsubzero wrote: ↑08/08/2021 22:32
Nije manja šansa. Rečeno je da deltu podjednako prenose i vakcinisani i nevakcinisani.
Ja sam revakcinisan.
Ko garantuje da nemam covid-19 i da ga u ovom trenutku ne prenosim na neki način?
Nebuloza ba, skroz.
Studies show that vaccines reduce the spread of SARS-CoV-2 by more than 80%, but the Delta variant is creating fresh uncertainty.
Sta je i gdje opovrgnuto? Jedino sto je opovrgnuto je vas argument da su vakcine magija i da 100% stite od zaraze i smrti, sto je argument koji je svakako produkt vase maste.
Naslovnica wrote: ↑08/08/2021 22:45
Ja sam revakcinisan.
Nebuloza ba, skroz.
Ide booster za deltu bajo moj
Tek 15.4% čovječanstva je revakcinisano 8 mjeseci nakon početka vakcinacije.
Boosteri?
Jasno je od prvog dana da je ovo primarno društveni pa tek onda medicinski problem.
Društva nad kojima farmaceutska industrija (čitaj nekoliko investicionih fondova, čitaj nekoliko desetina ljudi koji su vlasnici tih fondova) ima vlast nad društvom i državom su problem te niti oni niti ta hakovana društva mogu da ponude rješenje. Pogledati samo situaciju u USA koja se tokom čitave pandemije, prije vakcine i sada sa njom, preporučuju sa kao prvorazredna zemlja Trećeg svijeta.
Dok se svijet finansija ne stavi pod kontrolu društava i država, trajaće i ova pandemija.