Povorka ponosa
- Sara03
#1176 Re: Povorka ponosa
Ove sa fiksacijom na djecu i coitusom, bi trebali malo ispitati nadležni organi. 
- mO k3
#1177 Re: Povorka ponosa
Bjezim sa teme ovo mi postaje previse bolesno
- nosara
- seoBIH
#1179 Re: Povorka ponosa
Ne moras vala. Meni je nemoralno odgajanje djeteta od dvije tete, ili dva muskarca koji se predstavljaju kao roditelji, na isti način kao što ne mogu podrzati seksualni odnos s maloljetnikom.problemnatravunu wrote: ↑14/08/2021 10:05 neka ti neko drugi objasni ovo sa pedofilima i zoojebacima, ja stvarno ne mogu spuštati se na taj nivo
Prema tome, sta rade u svoja četiri zida izmedju sebe, svejedno mi je, ali da paradiraju i kao nešto im fali, hajde molim vas.
Seksualno mozes raditi sta god zelis kada si punoljetan i svjestan, ali nikada nece biti normalno da imaju djecu i da ih odgajaju.
Last edited by seoBIH on 14/08/2021 10:45, edited 1 time in total.
- ¤ jelena ¤
#1180 Re: Povorka ponosa
foxlife wrote: ↑14/08/2021 10:37Duso ne dadose mi dusmani na paradu nemam ni pcr test nit sam primio vakcinu i sl¤ jelena ¤ wrote: ↑14/08/2021 10:35
Ovo ti gruba replika?
A rečeno potpuno isto što si i ti rekao, samo malo uloge u scenariju drugačije podijeljene.....
Koja boleština u glavi, jbt.
Reko pa sad ce me bocnuti al nisu dali
Nema opravdanja, šečeru!
Mogo si stat ta trane i slikat nam malo....
...da i mi osjetimo djelić atmosfere.....
- ¤ jelena ¤
-
foxlife
#1182 Re: Povorka ponosa
Ispricat cu ti uzivo kad dodjes u sa¤ jelena ¤ wrote: ↑14/08/2021 10:45![]()
Nema opravdanja, šečeru!![]()
❤
![]()
-
foxlife
#1183 Re: Povorka ponosa
Pa cim nema argumenata odmah se pominje pedofilija sex sa zivotinjama itd
Eh da zaboravio sam a kako ima dvije mame i tate i sl
Last edited by foxlife on 14/08/2021 10:48, edited 1 time in total.
-
Naslovnica
#1184 Re: Povorka ponosa
Ne možeš očekivati da budeš svešteno lice i da budeš gay, barem kod katolika, budista i hindusa.broj dva wrote: ↑14/08/2021 10:32 Dobro jutro dobri ljudi. Vidim bili ste vrijedni i napisali toliko toga da sam dvin kafe popio dok nisam popratio.
I vrlo mi je drago da je tema tako popularna i da se toliko priča jer ova tema i ove priče nam trebaju.
Šta je cilj ove parade a i ove teme ? Po meni valjda neka totalna integracija homoseksualnog segmenta u društvu. Normalizacija. Da kada vidiš/saznaš/skontaš da je neko homoseksualac da ti bude na nivou da je konzervativac/liberal; vegeterijanac/mesožder, navijač/boli ga/je beka stvar za sport.
Dakle nešto totalno irelevantno za society at large, irelevantno u pogledu prava i obaveza, položaja i ugleda u društvu.. Da mogu biti otvoreno homoseksulaci dok služe vojni rok ili studiraji teologiju ili se natječu da izborima ...dok žive svoj život. U zdravom društvu cilj je dobar život svih stanovnika.U zdravom drušvu homoseksualci ne hodaju okolo sa dildom u ruci i ne razmišljaju kako ukrasti djecu za usvajanje, u zdravom društvu homoseksualci žive svoj život kao ja i vi i to zaslužuju.
Svjestan sam situacije i znam da naše društvo nije zdravo društvo i da je problema napretek. I da tih ca 5% homoseksualaca u BiH nisu u istom položaju kao u Rusiji ili Ugandi. I znam da su mnogima mnoga prava uskraćena.
Ali ako se neko već bori za svoja prava, za razliku od nenormalnog broja ljudi koji svoju tešku situaciju naizgled prihvata bez imalo bunta, zar ih ne treba podržati u tome?
Postoji nešto što se naziva celibat i to se ne mijenja.
Osim ako neko zaista smatra da bi zbog gay populacije trebalo mijenjati crkvenu dogmu?
-
foxlife
#1185 Re: Povorka ponosa
Sto ne sprecava one fratre popove i sl da se malo igraju sa onim djecacima sto u crkvi sluze ili sta vecNaslovnica wrote: ↑14/08/2021 10:48Ne možeš očekivati da budeš svešteno lice i da budeš gay, barem kod katolika, budista i hindusa.broj dva wrote: ↑14/08/2021 10:32 Dobro jutro dobri ljudi. Vidim bili ste vrijedni i napisali toliko toga da sam dvin kafe popio dok nisam popratio.
I vrlo mi je drago da je tema tako popularna i da se toliko priča jer ova tema i ove priče nam trebaju.
Šta je cilj ove parade a i ove teme ? Po meni valjda neka totalna integracija homoseksualnog segmenta u društvu. Normalizacija. Da kada vidiš/saznaš/skontaš da je neko homoseksualac da ti bude na nivou da je konzervativac/liberal; vegeterijanac/mesožder, navijač/boli ga/je beka stvar za sport.
Dakle nešto totalno irelevantno za society at large, irelevantno u pogledu prava i obaveza, položaja i ugleda u društvu.. Da mogu biti otvoreno homoseksulaci dok služe vojni rok ili studiraji teologiju ili se natječu da izborima ...dok žive svoj život. U zdravom društvu cilj je dobar život svih stanovnika.U zdravom drušvu homoseksualci ne hodaju okolo sa dildom u ruci i ne razmišljaju kako ukrasti djecu za usvajanje, u zdravom društvu homoseksualci žive svoj život kao ja i vi i to zaslužuju.
Svjestan sam situacije i znam da naše društvo nije zdravo društvo i da je problema napretek. I da tih ca 5% homoseksualaca u BiH nisu u istom položaju kao u Rusiji ili Ugandi. I znam da su mnogima mnoga prava uskraćena.
Ali ako se neko već bori za svoja prava, za razliku od nenormalnog broja ljudi koji svoju tešku situaciju naizgled prihvata bez imalo bunta, zar ih ne treba podržati u tome?
Osim ako neko zaista smatra da bi zbog gay populacije trebalo mijenjati crkvenu dogmu?
- Sara03
- Bloo
- Globalna šefica
#1187 Re: Povorka ponosa
Ali i svesteno lice je hetero, ali u celibatuNaslovnica wrote: ↑14/08/2021 10:48 Ne možeš očekivati da budeš svešteno lice i da budeš gay, barem kod katolika, budista i hindusa.
Nije bitno koje si seksualne preferencije, ides u celibat.
- RagibUzoriti
- Vozim: Vozim se na struju
#1188 Re: Povorka ponosa
Respo... Stari lovac na jelene...foxlife wrote: ↑14/08/2021 10:46Ispricat cu ti uzivo kad dodjes u sa¤ jelena ¤ wrote: ↑14/08/2021 10:45
![]()
Nema opravdanja, šečeru!![]()
❤
![]()

- MarlboroGold
- -Chesterfield-
#1190 Re: Povorka ponosa
Žao mi policije. Zbog tamo neke parade ljudi se moraju kuhati u znoju.
-
Naslovnica
#1191 Re: Povorka ponosa
Da, to je tačno (i zbog toga treba da snose posljedice), ali to ne mijenja činjenicu koju sam napisao.foxlife wrote: ↑14/08/2021 10:49Sto ne sprecava one fratre popove i sl da se malo igraju sa onim djecacima sto u crkvi sluze ili sta vecNaslovnica wrote: ↑14/08/2021 10:48
Ne možeš očekivati da budeš svešteno lice i da budeš gay, barem kod katolika, budista i hindusa.
-
broj dva
#1192 Re: Povorka ponosa
Možeš u protestanatizmu npr. Ne kažem da treba vjere "na silu" mjenjati da se prilagose homoseksualizmu ali može se desiti da promjena dođe sama od sebe. I primjer je manje-više proizvoljan, a studiranje teologije ne znači da si na putu da postaneš svećenik.Naslovnica wrote: ↑14/08/2021 10:48Ne možeš očekivati da budeš svešteno lice i da budeš gay, barem kod katolika, budista i hindusa.broj dva wrote: ↑14/08/2021 10:32 Dobro jutro dobri ljudi. Vidim bili ste vrijedni i napisali toliko toga da sam dvin kafe popio dok nisam popratio.
-
foxlife
#1193 Re: Povorka ponosa
to im je posao-Chesterfield- wrote: ↑14/08/2021 10:54Žao mi policije. Zbog tamo neke parade ljudi se moraju kuhati u znoju.
- Sara03
#1194 Re: Povorka ponosa
Puno košta bidnu sirotinju da glumi zajebanost. 
- Bloo
- Globalna šefica
#1195 Re: Povorka ponosa
Dok osvajamo javni prostor osjećamo dužnost i obavezu da pozovemo na solidarnost sa radnicama i radnicima, rudarima i rudarkama koji već neko vrijeme svojom borbom žele bolje životne uslove.
Pozivamo na odgovornost i solidarnost prema svima koji su potlačeni u bh. društvu. Romima, osobama sa invaliditetom, demobilisanim borcima, ljudima u pokretu, i svima onima koji su na bilo koji način stavljeni na marginu i diskriminisani, a među kojima se nalaze i LGBTIQ osobe, koji/e trpe višestruku diskriminaciju. Pozivamo na veću solidarnost i empatiju prema ovim kategorijama stanovništva.
U subotu šetamo za slobodu i jednaka prava za sve!
#otporsamargine #bhpovorkaponosa2021

- MarlboroGold
#1196 Re: Povorka ponosa
Specijalci već od prije održavanja prve povorke ponosa trube sa takvim argumentima, a ne samo da nisu riješili te probleme nego su problemi do danas postali još veći. Zato će se posrati na sve što neko drugi pokušava riješiti jer smatra da je njegov problem najpreči za riješiti.
Nije to više nije ni Sodoma i Gomora za raju (jeste za vehabije i slične koji imaju teške ideološke barijere). To je jednostavno i ljubomora, ali i ono bosansko poznato "ako je meni loše što bi tebi bilo bolje". To je prisutno u svim segmentima života - krenuti samo od vlastitih porodica (šire familije) pa sve do kraja.
-
foxlife
#1197 Re: Povorka ponosa
bjezi jbt zamalo ne napisah sta ti se to sinoc desilo pa pises kontraMarlboroGold wrote: ↑14/08/2021 10:57Specijalci već od prije održavanja prve povorke ponosa trube sa takvim argumentima, a ne samo da nisu riješili te probleme nego su problemi do danas postali još veći. Zato će se posrati na sve što neko drugi pokušava riješiti jer smatra da je njegov problem najpreči za riješiti.
Nije to više nije ni Sodoma i Gomora za raju (jeste za vehabije i slične koji imaju teške ideološke barijere). To je jednostavno i ljubomora, ali i ono bosansko poznato "ako je meni loše što bi tebi bilo bolje". To je prisutno u svim segmentima života - krenuti samo od vlastitih porodica (šire familije) pa sve do kraja.
i skontam da je ono morning star a ti marlboro gold
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1198 Re: Povorka ponosa
danasKe je sarajevo sodoma i gomora, sreca da ima stovatelja Lota i njegovih šĆeri da nas brane pred najezdom sodomlija i gomorasHa...
-
Naslovnica
#1199 Re: Povorka ponosa
Ja govorim o katolicima, budistima i hindusima.broj dva wrote: ↑14/08/2021 10:55Možeš u protestanatizmu npr. Ne kažem da treba vjere "na silu" mjenjati da se prilagose homoseksualizmu ali može se desiti da promjena dođe sama od sebe. I primjer je manje-više proizvoljan, a studiranje teologije ne znači da si na putu da postaneš svećenik.Naslovnica wrote: ↑14/08/2021 10:48
Ne možeš očekivati da budeš svešteno lice i da budeš gay, barem kod katolika, budista i hindusa.
Možda promjena dođe vremenom, ali nadam se da nikome ne pada na pamet da paradira i protestuje, između ostalog, i zato što ne može biti gay papa. Bar zvanično.
-
foxlife
#1200 Re: Povorka ponosa
stvarno jel ima kontra parada?
prosli put je bilo ono dan prije neka setnja i fazoni
prosli put je bilo ono dan prije neka setnja i fazoni