Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
komsicu jadu nemoj nista plakati sad. ufati se pod ruku sa pajdom bakirom i fahrom pa pogladite dodu brata vaseg po genitalijama.
kako ono bi, krade dino pare na helikopteru. e jadovi, niste ni svjesni koliko ste ograniceni
A i što bi im NATO pomagao? Da misle da će im uvijek neko njihove probleme rješavati?
Nek vam izgori pola države, pa ćete se onda prekontat da se mora nešto i uraditi da se to spriječi ili liječi. Neće samo ništa.
I opet vode jutros nema, toliko cesto su "radovi" da u dva lokalna granapa vise ne mozes pronaci flasiranu vodu, ljudi kupuju zalihe jer svako par dana "radovi".
SDA botovi imaju potpuno pravo da ih resetaju dan i noc. Stoka.
drug_profi wrote: ↑12/08/2021 14:16
do septembra cete imati milion AZ, milion Fajzera, pola miliona kineza.
Ovo je minimum, koliko sam se ja sada mogao na brzinu sjetiti.
Znaci milion i 250.000 ljudi da se potpuno imunizuje.
Ovo je kolicina za cijelu drzavu, osim kineza. Ali RS ims svoje doze u slicnim kolicinama.
Ja se kladim da u ovoj cijeloj drzavi nema 1.250.000 ljudi koji žele primiti bilo kakvu vakcinu, a da je već nisu primili.
Mislim da je 50% stanovnistva plafonjera sto se tice vakcinancije.
Dok Ured za koriupciju u KS reseta, dotle u drugim kantonima niti postoji, niti ko zna ko se zaposljava i zasto. SDA,HDZ sve ispod tepiha a u KS na sva zvona jadikuju ako nekome fali mjesec dana. I onda neko posprdno kaze Republiak Sarajevo. Mi smo mimo svu drzavu a neka prica sta god ko hoce. Ovde jedino demokratija i vladavina prava a ostatak drzave crna rupa.
Styling wrote: ↑13/08/2021 13:06
Dok Ured za koriupciju u KS reseta, dotle u drugim kantonima niti postoji, niti ko zna ko se zaposljava i zasto. SDA,HDZ sve ispod tepiha a u KS na sva zvona jadikuju ako nekome fali mjesec dana. I onda neko posprdno kaze Republiak Sarajevo. Mi smo mimo svu drzavu a neka prica sta god ko hoce. Ovde jedino demokratija i vladavina prava a ostatak drzave crna rupa.
Neka Republika Sarajevo ako će biti što "ispravnija".
Pametan čovjek se ponosi onim čega se budala stidi, da izvrnem izreku.
Neka Republika Sarajevo ako će biti što "ispravnija".
Pametan čovjek se ponosi onim čega se budala stidi, da izvrnem izreku.
Gledajuci ovo stanje definitivno se moze primjetiti da ste mimo svih, mozda da napravite jos neki ured uvalite nekoliko napredne mladuncadi, njima plata a labudovi prodisu.
komsicu jadu nemoj nista plakati sad. ufati se pod ruku sa pajdom bakirom i fahrom pa pogladite dodu brata vaseg po genitalijama.
kako ono bi, krade dino pare na helikopteru. e jadovi, niste ni svjesni koliko ste ograniceni
On kad se pozicioniro sto nije kroz svoju stranku rijesio problem da FBIH nabavi sebi 2 helića ili kanader s obzirom na uobicajno pićketanje para, ne bi bio problem. Pa ga staviti na raspolaganje CZ ili kome vec ko sa njim moze upravljati za ove potrebe.
Nije ni on imao interes, a Dodikaner je u kompletnoj prici nebitan. Klasicno prepucavanje preko pregorene imovine.
On kad se pozicioniro sto nije kroz svoju stranku rijesio problem da FBIH nabavi sebi 2 helića ili kanader s obzirom na uobicajno pićketanje para, ne bi bio problem. Pa ga staviti na raspolaganje CZ ili kome vec ko sa njim moze upravljati za ove potrebe.
Nije ni on imao interes, a Dodikaner je u kompletnoj prici nebitan. Klasicno prepucavanje preko pregorene imovine.
Ali, koliko monstrum moraš biti da ne potpišeš odobrenje za uređaj koji bi mogao pomoći gašenje požara.
Gledajuci ovo stanje definitivno se moze primjetiti da ste mimo svih, mozda da napravite jos neki ured uvalite nekoliko napredne mladuncadi, njima plata a labudovi prodisu.
Ali, koliko monstrum moraš biti da ne potpišeš odobrenje za uređaj koji bi mogao pomoći gašenje požara.
koliki monstrum moras biti pa baljezgati kako smo se sami poubijali na markalama, kapiji, miskinovoj itd.podmetali lutke i sta znam sta jos, jbg to su ti oni isti koji bi sutra da su u prilici opet trag da nam zatru, tako nema sta da nas cudi
koliki monstrum moras biti pa baljezgati kako smo se sami poubijali na markalama, kapiji, miskinovoj itd.podmetali lutke i sta znam sta jos, jbg to su ti oni isti koji bi sutra da su u prilici opet trag da nam zatru, tako nema sta da nas cudi
koliki monstrum moras biti pa petljat, lagat, krast svoj narod koji je prezivio genocid i UZP pa jos metnut seosku varalicu fOdilja i zenturacu da ubija ljude da bi prikrila lopovluk... tolike su stete napravili svom narodu pljackom i lazima da sad i ima smisao o podmetanjima lutki, bacanje nejaci lavovima i ubijanjem samih sebe... zelena banda...
De, bogati, ne pametuj. Slatki ste mi vi moralisti. Svakome nalazite manu, a mozda sebe u ogledalo da pogledate, ha?
Naravno kad nemas nesto konstruktivno pocnes da buncas, nije problem, kad su neka naselja mogla da se guse u smecu danima, sto bi labudovi bolje prosli.
Treba ga uciniti nebitnim za funkcionisanje zivota u BiH,tada ce nastupiti prosperitet. Monstrumu se uvijek moze podvuci crta, ako se hoce. Meni je veci monstrum od Dodika svako onaj koji je mogao uciniti dobrobit, a nije. Komsic i ostali likovi pogotovo iz zelenog miljea su pokazali svoju cmarnost prema drzavi.
koliki monstrum moras biti pa petljat, lagat, krast svoj narod koji je prezivio genocid i UZP pa jos metnut seosku varalicu fOdilja i zenturacu da ubija ljude da bi prikrila lopovluk... tolike su stete napravili svom narodu pljackom i lazima da sad i ima smisao o podmetanjima lutki, bacanje nejaci lavovima i ubijanjem samih sebe... zelena banda...
Takoe Pici...uvijek ratne price kad se treba pricati o pravim monstumima. Sta je to sprecavalo zeleni kadar da kupi 2 helikoptera ili kanader ili bilo sta slicno? Apsolutno niko i nista.
De, bogati, ne pametuj. Slatki ste mi vi moralisti. Svakome nalazite manu, a mozda sebe u ogledalo da pogledate, ha?
Naravno kad nemas nesto konstruktivno pocnes da buncas, nije problem, kad su neka naselja mogla da se guse u smecu danima, sto bi labudovi bolje prosli.
Naselja se guse u smecu jer sarajevski seljak i dijaspora koja dolazi renoviraju stanove i kuce u sred ljeta, pa im zao dati pare da se otpad propisno odveze na deponiju i odlozi, nego je najlakse baciti kod kontejnera da se sve ukloni na racun svih nas. Odavno vece kolicine starog namjestaja i gradjevinskog otpada nisam vidjela nego u zadnjih mjesec dana. Svjedocim tome i u mom komsiluku. Sve gospoda, a inkognito bacaju stari namjestaj i kucni inventar po noci. A sve glumi gospodu. Fuj!