S4mpion wrote: ↑13/08/2021 14:38
foxlife wrote: ↑13/08/2021 14:25
nije to bajka to je tako
svi mi kao tolerantni fazoni a kad kazes pa ajde pokazi svojim primjerom pa pomozi
a neee
evo najbanalniji primjer je ovi av mjau
jao cuke mace jadne po ulici
kad kazes pa udomi cuku macu a ne mogu imam djecu imam lava pojest ce ih itd
Ti likovi iz av-mau su šupci svoje vrste, koji će kupit' psa, ali neće udomit' lutalicu.
Vratimo se temi, ne možeš ljudima govorit': "Šta vas briga šta ko radi između svoja 4 zida, pusitite ljude da žive!", a, istovremeno, vlastiti krevet poturat' svakom pod nos, pa čak i poslodavcu.
Ne znam iz kojeg si grada, ali sarajevski homoseksualci su mahom po kancelarijama, na dobrim poslovima, a to, da te neko, na razgovoru za pos'o, pita za seksualnu orijentaciju, je bajka.
ne kontas poentu
niko ne stavlja svoj krevet nekome pod nos
poenta je ako otkrijes da si peder poslodavac te gleda drugacije i gleda te upravo kroz prizmu sekualnosti a ne strucnosti i sl
ma sta ce meni peder raditi u firmi i sl
u tome je poenta
znaci da oni zele pravo da javno mogu reci izvini ja sam gej ne zelim kolegice s tobom na kafu i sl
jer ce sutra ta kolegica reci ma pusti onu pedercinu
iz sarajeva sam ne brini i znam dobro kako je u sarajevu
nece te niko pitati za seksualnu orijentaciju al se ti ne mozes sam izjasniti jer ces sutra biti izopacen na ovaj ili onaj nacin
jedina sreca za pederu u sarajevu su sto su obrazovani pa su zato i na dobrim poslovima a to su vecinom strane kompanije ili neka mjesta bez kojih firme ne mogu a nema puno kvalitetnog i strucnog kadra da popuni pa su oni tu
al bi te pitao kako bi se proveo neki peder gradjevinac konobar ili neki na kasi