last mohicans wrote: ↑29/07/2021 10:34
Sydney bilježi najveći dnevni porast novozaraženih od početka pandemije
http://www.klix.ba/clanak/210729002
Sta se događa sa ovom Australijom, nevjerovatno. Fašizam nas građanima.. Kaze najveci porast 239 u Sidneyu.
"Australija je odgovorna država. Odgovorna prema svojim građanima.
Samo strogim Lockdown-om možemo ovome stati u kraj.
Sa druge strane, mi smo nedgovorna stoka. Umjesto da se samo zaključamo u kuće, samoizolujemo se, nosimo maske na licu, a i na guzici (jer je najnovija studija pokazala da se virus širi i prdenjem), da radimo od kuće, mi hodamo po ulici, trujemo narod, ubijamo ga. Zato treba izvesti vojsku na ulicu, sa bojevom municijom i ubijati sve što se kreće. Bez stroge doscipline, nema ni kraja pandemiji.
Zato, glas naroda kaže da želimo stroki lockdown. Ne želimo da masovno umiremo zbog nedgovorne stoke koja bi da ispija kafe i širi virus."
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Godinu i pet mjeseci čitamo, gledamo, slušamo ovo napisano. Prošle godine jedna od ovih epidiotskih ubleha reče da je ovdje prisutno preko 6000 raznih sojeva, drugi epidioti predviđaju puna groblja, umiranje ljudi po ulici, ramazanske, bajramske, božićne, blajburške, ine...... klastere i od toga, hvala Bogu, nema ništa. Čak su angažovali i botove da šire antivaksersku kampanju, kako bi se što manje ljudi imuniziralo, a ovo što duže potrajalo, jer uhljebima je lockdown ustvari kašika u medu.
Ja se samo nadam da se narod dohavizao i da neće više nasjesti na lažne valove, brojke i sl.