Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Imas li mozda Novo Sarajevo iz tog ili kasnijeg perioda? Znas li neki sajt gdje bi se to moglo potraziti?
Svaka cast!
Provjerit cu da li ih ima, a mislim da ovdje u forumu ima i slika za Novo Sarajevo iz AU perioda. Vecinom su to bila polja i livade sve do perioda SFRJ.
Meni samo nije jasno zasto nadlezni ne pogledaju ove slike i vrate u ovo stanje bar ono sto se moze. Npr. kovane ograde na mostovima,stubove rasvjete,tende iznad radnji i sl. Da se da malo tog štiha srednjoevropskog
Van Halen wrote: ↑18/07/2021 15:36
Meni samo nije jasno zasto nadlezni ne pogledaju ove slike i vrate u ovo stanje bar ono sto se moze. Npr. kovane ograde na mostovima,stubove rasvjete,tende iznad radnji i sl. Da se da malo tog štiha srednjoevropskog
Eeee druze moj kako djeluje ova moderna politika. Dopustaju da grafitiraju citavo Sarajevo dok mi dijelimo slike iz vrlo starih vremena prije nasih deda, mama i tata, a onda su te slike 100 puta lijepse nego danas.