Eto ti prilika da je tuziš za lažnu izjavu ako smiješ.
Ili smiješ samo ovdje prijetiti
Eto ti prilika da je tuziš za lažnu izjavu ako smiješ.
Smiješ li ili ne smiješ? Samo me to zanima.vjeshalica wrote: ↑17/07/2021 09:43Ko prijeti? Nije valjda da sve sto vam ne odgovara je prijetnja?
Sretno joj bilo, i pored mnoštva kandidata za titulu najomraženije osobe na našim prostorima možda nije još uvijek No 1 ali je sasvim sigurno u samom vrhu. Kakva god da je, kontam da će imati osjećaje prema svom djetetu a uspjeti ga zaštiti u ovoj sredini će biti nemoguća misija, prije ili kasnije će doći u situaciju da odgovara istom na određena pitanja. Helem, njen problem, kontam da će se ispaliti kad se steknu uslovi, nema niti ona niti oni oko nje kapaciteta i mogućnosti da žive ovdje pod staklenim zvonom, nedodirljivi kao neki koje ću tek spomenuti.EliasVeskot wrote: ↑16/07/2021 09:00 Nemoj biti naivan. Ako misliš da će taj bolesni mozak promijeniti rođenje, varaš se. Takva vrsta psihopate nema potrebu da se kome pravda i objašnjava, prije će biti da i to jadno dijete odgoji u tom paklu laži i licemjerstva
Dok se bude samo naprđivalo po forumu, bit će tako, ili čak još gore.Billy The Pljuc wrote: ↑17/07/2021 09:47Sretno joj bilo, i pored mnoštva kandidata za titulu najomraženije osobe na našim prostorima možda nije još uvijek No 1 ali je sasvim sigurno u samom vrhu. Kakva god da je, kontam da će imati osjećaje prema svom djetetu a uspjeti ga zaštiti u ovoj sredini će biti nemoguća misija, prije ili kasnije će doći u situaciju da odgovara istom na određena pitanja. Helem, njen problem, kontam da će se ispaliti kad se steknu uslovi, nema niti ona niti oni oko nje kapaciteta i mogućnosti da žive ovdje pod staklenim zvonom, nedodirljivi kao neki koje ću tek spomenuti.EliasVeskot wrote: ↑16/07/2021 09:00 Nemoj biti naivan. Ako misliš da će taj bolesni mozak promijeniti rođenje, varaš se. Takva vrsta psihopate nema potrebu da se kome pravda i objašnjava, prije će biti da i to jadno dijete odgoji u tom paklu laži i licemjerstva
Helem, ovo puštanje iz pritvora osumnjičenih u ovom slučaju, puštanje Osmice also, nedjelovanje po pitanju doktorice opšte prakse, suđenje respirator boys and klix itd. meni nije poražavajuće toliko nego samo pokazatelj koliko smo propalo društvo sa duboko korumpiranim institucijama.
Avaz je najjače i najodanije glasilo porodice Memić. I to dosta govori...
Ja ovdje ne prijetim, drugo je sto se vi.zbog svojih stvari osjecate ugrozeno ili da vam neko prijeti....projekcije u mozgu su zajebana stvar pogotovo ako si na strani kriminalaGAU8 wrote: ↑17/07/2021 09:47Smiješ li ili ne smiješ? Samo me to zanima.vjeshalica wrote: ↑17/07/2021 09:43
Ko prijeti? Nije valjda da sve sto vam ne odgovara je prijetnja?
Smiješ li ili ne?vjeshalica wrote: ↑17/07/2021 10:07Ja ovdje ne prijetim, drugo je sto se vi.zbog svojih stvari osjecate ugrozeno ili da vam neko prijeti....projekcije u mozgu su zajebana stvar pogotovo ako si na strani kriminala
Zasto dezuras na temi?![]()
Dobio si odgovor, nema potrebe da vodis tu kriminalnu politiku samnom obracanja. Ja se ne bojim olosi sa foruma prijetnji obracanja u pp i ostalih sranja iz tamnog vilajeta besposlicara zelenih. Nego objasni sirim narodnim masama, odakle ti na ovoj temi, koliko profila imas, sto dezuras i koji su ti motivi? Jasno je po upisima o cemu je rijec nije niko debil.GAU8 wrote: ↑17/07/2021 10:11Smiješ li ili ne?vjeshalica wrote: ↑17/07/2021 10:07
Ja ovdje ne prijetim, drugo je sto se vi.zbog svojih stvari osjecate ugrozeno ili da vam neko prijeti....projekcije u mozgu su zajebana stvar pogotovo ako si na strani kriminala
Zasto dezuras na temi?![]()
Ne, nisam dobio odgovor.vjeshalica wrote: ↑17/07/2021 10:13Dobio si odgovor, nema potrebe da vodis tu kriminalnu politiku samnom obracanja. Ja se ne bojim olosi sa foruma prijetnji obracanja u pp i ostalih sranja iz tamnog vilajeta besposlicara zelenih. Nego objasni sirim narodnim masama, odakle ti na ovoj temi, koliko profila imas, sto dezuras i koji su ti motivi? Jasno je po upisima o cemu je rijec nije niko debil.
Dakle, da li smiješ ili ne?Eto ti prilika da je tuziš za lažnu izjavu ako smiješ..
Gdje sam ja napisala da je lazna izjava? O cemu ti? Sto podmecesGAU8 wrote: ↑17/07/2021 10:21Ne, nisam dobio odgovor.vjeshalica wrote: ↑17/07/2021 10:13
Dobio si odgovor, nema potrebe da vodis tu kriminalnu politiku samnom obracanja. Ja se ne bojim olosi sa foruma prijetnji obracanja u pp i ostalih sranja iz tamnog vilajeta besposlicara zelenih. Nego objasni sirim narodnim masama, odakle ti na ovoj temi, koliko profila imas, sto dezuras i koji su ti motivi? Jasno je po upisima o cemu je rijec nije niko debil.
Pitanje na koje nisam dobio odgovor je bilo:Dakle, da li smiješ ili ne?Eto ti prilika da je tuziš za lažnu izjavu ako smiješ..
Izbjegavanje odgovora znači da ne smiješ, ali da ne želiš da to verbalizuješ.vjeshalica wrote: ↑17/07/2021 10:24Gdje sam ja napisala da je lazna izjava? O cemu ti? Sto podmeces
Sta sam napisala?GAU8 wrote: ↑17/07/2021 10:26Izbjegavanje odgovora znači da ne smiješ, ali da ne želiš da to verbalizuješ.vjeshalica wrote: ↑17/07/2021 10:24
Gdje sam ja napisala da je lazna izjava? O cemu ti? Sto podmeces
Pošteno.
Hadzovic Zinetu znam licno cijeli zivot.MensurM wrote: ↑16/07/2021 23:58Suđenju. Ana Rizvanović rekla da su uletjeli u kuću i rekli da su udarili nekog kolima, Alma Seferović rekla da su joj Ljubo i Bekrija rekli da policiji ne spominje nikakav kombi, par ih je reklo da se tu noć mimoišlo u Aleji s Ljubinim kombijem, Hadžović Zineti su rekli da policiji kaže da ne zna ništa o kombiju...
Imaš tastaturu, bujrum.
Sta vjeshalica ima prijavljivati Alisu?vjeshalica wrote: ↑17/07/2021 10:35Bi ti, al nemeres jer nema.
Vidi se sta je napisano nemam potrebu da lazem