Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kaze vracao se sa vakcinacije iz BG-a i spucalo ga srce ??
Copy-Paste
Rođak, 44 godine, juče se vraćao iz BGa sa vakcinacije, u putu osjeti bol u prsima, dođe kući, sruši se, mrtav na licu mjesta.
Uzrok smrti 'Zastoj srcca zbog vjerovatnog ugruška stvorenog iz nepoznatih razloga'. Nikada ranije nije imao nikakvih problema.
Nanox7 wrote: ↑15/07/2021 12:30
Copy-Paste
Rođak, 44 godine, juče se vraćao iz BGa sa vakcinacije, u putu osjeti bol u prsima, dođe kući, sruši se, mrtav na licu mjesta.
Uzrok smrti 'Zastoj srcca zbog vjerovatnog ugruška stvorenog iz nepoznatih razloga'. Nikada ranije nije imao nikakvih problema.
Van Halen wrote: ↑14/07/2021 20:26 ,sto vise informacija u sto manje prostora. Sjeo u taxi do Knez Mihajlove zapao me nacional taksista,aaaa sad dolazite na vakcinu a sto ste se odvajali od nas nismo vam valjali,pucali stw po nama,sad valja vam Srbija . Ljut pravo lik ,kaze sad mi zivimo puno bolje i otpade mu komad s auta starog 25 godina.
Nanox7 wrote: ↑15/07/2021 12:30
Copy-Paste
odakle ti ovo ?
kad je ovo bilo ? link ? izvor ?
Laz. Ljudi u svakom trenutku mogu da dobiju srcani. Pogotovo po ovoj vrucini, bili oni vakcinisani ili ne. Pa jedan Eriksen koji je svaki mjesec imao kontrolu srca se srusi na sred terena.
Ugrusak se u tako kratkom vremenu ne moze stvoriti.
Naslovnica wrote: ↑15/07/2021 14:52
Keva revekcinisana sa AZ prije 2-3 dana, na Zetri, sve uredno.
Je li oxfordska ili indijska?
Veze nemam koja je.
Ona presretna, to mi je najvažnije!
Ono, pregrmila sam i ovo, idemo dalje.
Isto k'o da je rat stao.
70 banki, nije šala. Nije bila kod doktora ima 20 godina.
Van Halen wrote: ↑14/07/2021 20:26 ,sto vise informacija u sto manje prostora. Sjeo u taxi do Knez Mihajlove zapao me nacional taksista,aaaa sad dolazite na vakcinu a sto ste se odvajali od nas nismo vam valjali,pucali stw po nama,sad valja vam Srbija . Ljut pravo lik ,kaze sad mi zivimo puno bolje i otpade mu komad s auta starog 25 godina.
Covjek je u pravu, ponizenje pravo. Idete agresoru na noge, jos si sjedio u taxiu i sutio bas kao da je 93.
Covjek je u pravu, ponizenje pravo. Idete agresoru na noge, jos si sjedio u taxiu i sutio bas kao da je 93.
Van Halen wrote: ↑15/07/2021 15:19
Ok i ko je kriv za to poniženje. Sto se mora ici na noge agresoru.
Forto jer nije nabavio vakcine za KS, ostatku FBiH nisu potrebne vakcine jer ne vjeruju u koronu.
A kriv si i ti jer da vidis nekog bitnog iz Vlade , pogeo bi glavu i sutio bas kao i u taksiju.
Obje doze AZ u Beogradu na sajmu, poslije prve blaga temp možda 2h i toeto. Druga doza me satrala, vraćali se isti dan, buncao u autu, jedva došao do kuće. Popio paracetamol i čaj kad sam došao kući i legao.
muschke wrote: ↑15/07/2021 16:00
Ko Boga Vas molim ne idite u Srbiju na vakcinaciju,priča mi drug otišao na vakcinaciju u priboj i daje mu sestra ko fol pfizer a piše na njoj kineske test. Ukoliko budete išli obratite pažnju i širom otvorite oči šta vam daju
Ne vjeruj Srbima ni kad poklone nose. Sta drugo ocekivati nego nastavak genocidne politike, nek nam je Bog na pomoci, dosta se raje u Srbiji vakcinisalo.
Moj stari juce isao da se vakcinise na Zetru i pogledajte kako mu je tehnicarka dala vakcinu. Dobili smo vakcine iz donacija, ali nam izgleda nisu donirali i strucnjake koji znaju da daju vakcine.